- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.701
herkes çok şaşırdı ve sevindi tlf trafigi vardır bugün daha yeni bitti..eşim en sonunda duygulanıp agladı cnm benim yaa...kızlar fazla duramayacam ben kayınvalidemlerde burada...bu arada ablacım geriye dönüp baktımda beni merak etmemişsin birde diyordun gel yaz diye aşkolsun alınganlık yapayım mı hee:dilcikar:
herkes çok şaşırdı ve sevindi tlf trafigi vardır bugün daha yeni bitti..eşim en sonunda duygulanıp agladı cnm benim yaa...kızlar fazla duramayacam ben kayınvalidemlerde burada...bu arada ablacım geriye dönüp baktımda beni merak etmemişsin birde diyordun gel yaz diye aşkolsun alınganlık yapayım mı hee:dilcikar:
kızlar ben kaçtımiyi akşamlar size fazla oturamıyorum bugün kasıgım çok batıyor çünkü..
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim birtanem... kız sırf senin için kapatmadım pc'yi, senden haber bekliyordum tatlım... hadi hadi alınganlık yok artık... zaten şimdi hormonların tavan yapacak, yandık vallaaaaaaaaaaaa :roflol:
ya ben ya benn:dilcikar:
hadiiiiiiiiiii şimdide sen mi başladın? cadı seniiiiiiiiiiii lülülülülülü
misafirimiz vaaaaar... hadi misafir gel sen de katıl sohbetimize :)
bende ilgi istiyorum banane banane:dilcikar:
Sen şimdi ne kadarlık konuya göz atacaksın ablişkommmşakkıdı
Temel almanyada işçiyken karısından bir mektup gelir mektupta hmile olduğu yazılıdır temel düşünür sonra karısını arar ha pu çocuk nasıl olayi ben 2 yıldır memlekete gelmiyom ki der.
karısıda hani sen pağa bi fotagrafini gönderdiydinya ondan oldi der
temel sinirlenir - "ule o..pu kari o resim vesikalıktı...":roflol::roflol:
sana sonsuz ilgi ve şefkat benden canım Şeniz
dört sınıfım var, ama iki sınıfa aynı kitabı okutacağım için üç tane kitabın konusu var çalışacağım
olsun beniö çalışkan ablama vız gelirrr
abla maviye söyleyelim bizede çamur atsınn:roflol: çamur gibiymiş ya lekelenmesii:roflol::roflol:
delisin kız sen... akşam akşam yine güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol:
Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze,
Kadın:
- Çocuğum var evladım,diye cevap verir.
- Sizin çocuğunuzmu?
- Evet.
- Onu seviyormusunuz?
- Evet.
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladım.
- Öyleyse neden yediniz?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?