Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

afiyet olsun birtanem... kivi yiyin bol bol... bol miktarda C vitamini varmış kivide... bir de ateşlenmemeye özen gösterin canım, nur'a da söyledim... ateş olursa hemen doktorunuza haber verin tamam mı?
etmem tabiiii eder miyim hiç :) ben sizsiz ne yaparım ya? canlarım benim :)
kızlar pazar günü kandilmiş mevlid kandili listtedeki herkez için dua edicem
Allah şimdiden kabul etsin inşallah... ben de dua edeceğim kızlar... hatta yarın Cuma, sela vakti duaya başlayacağım :)

sağol ablacım evet kivi önemli baya bi
ateşlenmicez işallah savaş başlattık mikroplarla kötükedihüso

sende benim canımsınnnnnnnnnnnnnnsositosositosositososito

eşimin bir arkadaşı geldi çat kapı pc si çökmüş önemli bir proje üzerindeyken soluğu bizim evde almışş delikafadulden eşimi bazen dr gibi görüyorum pc doktorukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

filizimmmmm dedim ya eşimin arkadaşı geldii konuyu bağlayamadımm az önceekaydirigubbakcemile3 onlara servis yaptım biraz yanlız bıraktım seniii affettt:teselli:

geldim geldim doktorla konuştum tebrik etti beni deger normal dedi..yarın gidecem igne yazacak hala ara ara lekelenmem oluyor diye dşük olmasın diye vercek sanırım igneyii.istirahat et dedi progestana folik asiye coraspine devam dedi..rapor falan dedi ama neyin raporu anlamadım yarın görüşecez içim şimdi daha rahat...ancak girebildim tlf trafigi falan yemekti derken ancak oturdum..

artık kendine çok dikkat edeceksin hayatım :) doktorun sözlerini harfiyyen yerine getir... kıymetlimiz bu bebiş bizim tamam mı canım? bu arada eşin nasıl? ne yaptı doktorla konuştuktan sonra? anlat gülüm :)

hadi mavişşşş detayları bekliyoruzzz ne hissettin eşin ne dedi dr ne dedii aileleriniz ne dedi delikafadulden

herkes çok şaşırdı ve sevindi tlf trafigi vardır bugün daha yeni bitti..eşim en sonunda duygulanıp agladı cnm benim yaa...kızlar fazla duramayacam ben kayınvalidemlerde burada...bu arada ablacım geriye dönüp baktımda beni merak etmemişsin birde diyordun gel yaz diye aşkolsun alınganlık yapayım mı hee:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…