- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.681
afiyet olsun birtanem... kivi yiyin bol bol... bol miktarda C vitamini varmış kivide... bir de ateşlenmemeye özen gösterin canım, nur'a da söyledim... ateş olursa hemen doktorunuza haber verin tamam mı?kızlar bende burdayım anca okudum hem yemek yiyorum hem sizi okuyorum
nur benim doktorda aynı ilaç düşmanı yiceklerden al vitamini diyor bende kendimi evde ne var ne yok sıktım karıştırdım içicem tadı nasıl oldu bilmiyorum ama içiçez artık yapcak bişi yok:sm_confused:
etmem tabiiii eder miyim hiç :) ben sizsiz ne yaparım ya? canlarım benim :)hoşbuldukk nurcumm rüzgarımmhihoyyyt
iyileşmene çok sevindim canımmm nurrhihoyyythihoyyythalasının kopyası ilayda hanım nasıl:roflol::roflol:
ablacımm bizide ihmal etmezsin dimi haftasonu derse dalıp:çok üzgünüm:
Allah şimdiden kabul etsin inşallah... ben de dua edeceğim kızlar... hatta yarın Cuma, sela vakti duaya başlayacağım :)kızlar pazar günü kandilmiş mevlid kandili listtedeki herkez için dua edicem
canım allah kolaylık versin sana inş yakın zamanda geçer
afiyet olsun birtanem... kivi yiyin bol bol... bol miktarda C vitamini varmış kivide... bir de ateşlenmemeye özen gösterin canım, nur'a da söyledim... ateş olursa hemen doktorunuza haber verin tamam mı?
etmem tabiiii eder miyim hiç :) ben sizsiz ne yaparım ya? canlarım benim :)
Allah şimdiden kabul etsin inşallah... ben de dua edeceğim kızlar... hatta yarın Cuma, sela vakti duaya başlayacağım :)
canlarım ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
sağol ablacım evet kivi önemli baya bi
ateşlenmicez işallah savaş başlattık mikroplarla kötükedihüso
güle güle nurcum
bende çıkıyorum dinlenme vakti geldi
iyi akşamlar hepinizee
sende benim canımsınnnnnnnnnnnnnnsositosositosositosositoafiyet olsun birtanem... kivi yiyin bol bol... bol miktarda C vitamini varmış kivide... bir de ateşlenmemeye özen gösterin canım, nur'a da söyledim... ateş olursa hemen doktorunuza haber verin tamam mı?
etmem tabiiii eder miyim hiç :) ben sizsiz ne yaparım ya? canlarım benim :)
Allah şimdiden kabul etsin inşallah... ben de dua edeceğim kızlar... hatta yarın Cuma, sela vakti duaya başlayacağım :)
güle güle nurcum
bende çıkıyorum dinlenme vakti geldi
iyi akşamlar hepinizee
filizimmmmm dedim ya eşimin arkadaşı geldii konuyu bağlayamadımm az önceekaydirigubbakcemile3 onlara servis yaptım biraz yanlız bıraktım seniii affettt:teselli:
geldim geldim doktorla konuştum tebrik etti beni deger normal dedi..yarın gidecem igne yazacak hala ara ara lekelenmem oluyor diye dşük olmasın diye vercek sanırım igneyii.istirahat et dedi progestana folik asiye coraspine devam dedi..rapor falan dedi ama neyin raporu anlamadım yarın görüşecez içim şimdi daha rahat...ancak girebildim tlf trafigi falan yemekti derken ancak oturdum..
geldim geldim doktorla konuştum tebrik etti beni deger normal dedi..yarın gidecem igne yazacak hala ara ara lekelenmem oluyor diye dşük olmasın diye vercek sanırım igneyii.istirahat et dedi progestana folik asiye coraspine devam dedi..rapor falan dedi ama neyin raporu anlamadım yarın görüşecez içim şimdi daha rahat...ancak girebildim tlf trafigi falan yemekti derken ancak oturdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?