Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım ne kadar oldu evleneli ilk yıl benim eşimde istemedi

canım ne kadar oldu evleneli ilk yıl benim eşimde istemedi

7 ay olduhihoyyyt akışına bıraktı eşim olursa başımın üstüne diyor ama olmadığı her zamanı değerlendirelim taa emekli olunca yanlız kalıcaz diyorrkaydirigubbakcemile3 neleri düşünüyor yaakaydirigubbakcemile3 çok ısrar ettim ama artık pes ediyorum diyorum ya kaza kurşununa kaldımm:çok üzgünüm:allahtan ümit kesilmez zamanı geldiyse istediği kadar konuşsun vız gelirr:dilcikar:

kızlar ben geldim geç mi kaldım
beyazcım cnm ne güzel kızımız kocaman olmuş hemen maşallah diyelim bende c.tesi gidecem dr a
gittiğim diğer doktor büyük ihtimalle erkek dedi kendi dktorum bakalım ne diyecek ben şimdiden iki üç ufak mavi şey aldım erkekse değilse değiştircem ama :)))
filizcim canım çok sevindim biliomusun ortaokuldan beri bende ingilizce öğrtmeni olamyı çok istemiştim maalesef çok başka oldu bu arada bende üspperrr lise mezunuyum kızlar :)))
iremcim yaşın kaç yavrum senin

günaydın bayanlarrr nasılsınızz a.s.
haftanın son günü yaşasıııınnnnn hihoyyyt
ama ben sanki dün hiç eve gitmemişim gecede burda pineklemişim gibi geliyor delikafadulden havadan sanırım çünkü çok fırtına var ve gökyüzü resmen toprak rengi bi yağmur yağsa çamur şeklinde olucak kesin

Günaydınnnnnmirmirmirmir

Evet inanılmaz yağmur varr birde bugün temizlik var bizde camlar nasıl silinecek bilmemkaydirigubbakcemile3

herkese günaydınlar nasılsınız kızlar bu arada hepinize hayırlı cumalar
iremcim nasılsın hayatım akşam yine formdaymışsın fıkralar çok güzeldi sağol bebişe gelince inşallah eşinde en kısa zamanda seninle aynı fikirde olur

burcu nasılsın canım mide bulantıların başlamış allah yardımcın olsun ama sakın yememezlik yapma tamammı

iremcim bu havada cam temizliğimi olur insana işkence valla
kumsalcım sağol valla bulanmadığı an ne var ne yok yiyyorum Allahtan iştahım kesilmedi :)))

iyiyim canımmmm dipçik gibiyimmhihoyyyt en güzel fıkralar bebeği niye yedin dikaydirigubbakcemile3

iremcim bu havada cam temizliğimi olur insana işkence valla
kumsalcım sağol valla bulanmadığı an ne var ne yok yiyyorum Allahtan iştahım kesilmedi :)))

camları sildirmiycem onun yerine mutfak dolaplarını sildireceğimmhihoyyyt yazık kadına yağmur şakır şakır yaparken kıyamam kadıncağızayerimseniben

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr şimdiden cumanız mübarek olsun nasılsınız bayanlaaaaaaaarrrrrrrr
Dün gece iyi kaynatmışsınız valla süpperr olmuş yaaa uzun zamandır bu kadar ilerlememişti sayfalar çok iyi olmuş geldiğimden beride bir yandan kahvaltı yapıyor bir yandan geçmişi okuyordum anca bitti ve bende geldim yanınıza....
Bu sabah biraz keyifsiziz biz kızlar ağrımız var sabah sancıyla uyandım malesef ama şuan biraz daha iyiyim nedeninide bilmiyorum valla umarım bir an önce geçer.....

Burcum geçmiş olsun canım bulantılar başlamış allah yardımcın olsun güzelim çok zor bir durum valla midenin aldığı herşeyi ye tatlım çünkü bunlar zaten çok fazla şeyler olmayacak :):)

Arifecim sanada günaydın balım nasılsınnnnn????

İreeeeemmmm nabberrrr kuşummm akşam döktürmüşsün yine güzelim fıkralar güzeldi yavrukuş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3 bu arada temizlik başladımı kuzum geldimi kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…