Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

--------------------------------------------------------------------------------

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
18.Mavideniz............................... En yeni annemiz çiçeği burnunda :))

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

günaydın şekerim
artık sen hiç bi zaman yanlız değilsinki
bebişin varr artık annesi

canımmm yaa evde olsam gelirdim kk ya ama evde de olmıcamki fakat bizim kızlar var yalnız bırakmazlar seni bak irem evde nur evde filiz abla var mutlaka gelirler yanına kuzum merak etme sen. :teselli:

kız sen ortaokuldamı başladın almaya bu ne acele delikafadulden erken başlamışsın çokmu tüylüydün anacımm kaydirigubbakcemile3
valla gaz sancısı gibi de değildi ya neyse ara ara yine giriyor sancı ama sabahki gibi değil çok şükür. Birde bir yandan sancı giriyor bir yandan ceren vuruyor görmen lazımdı ayağa zor kalktım ya senağlama

inşallah canım ya bakalım çok korkarım şeker hastalığından umarım negatif çıkar testler
bakalım inşallah senden de güzel haberler alırız bundan sonraki adımı öğreniriz hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:

hayırlı haberlerle gelirsin işallah
şimdiden doğum günnü kutlu osun o zaman canımm a.s.

inşallah balım öğren sende bunları hangi aşamalardan geçeceksin bil şimdiden hepside güzel şeyler ama hele test sonuçları temiz çıkınca insan daha bir mutlu oluyor hihoyyyt
Doğum günü kutlaman içinde teşekkürler tatlım a.s. a.s. nice senelere hep beraber gireriz inşallah nine olduğumuz günleride kutlarız ekran başında kaydirigubbakcemile3

yok kız çok tüğlü değildimm ama ortasonda başladımm ee ilk regl orta1 de olduğunu düşünürsen çok geç değilllülülülülülü

iremcim sen regl de biraz erken olmuşsun sanırım cicim orta 1 daha neki çocuk diyorum ben onlara kaydirigubbakcemile3
gerçi tabii sınıfa göre değilde yaşa göre konuşmak lazım hani eğer sınıfta kaldıysan bir kaç kez çocuk olmuyorsun o zaman canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse erken kalkan yol alırmış

sagolun kızlar düşünceniz için..kız irem suyum derken öbürünü kastetmedim dur daha ne suyu..sayaç degişiyorda bugün takılacak inş..2 gündr susuzuz valla dün artık saçımı egip yıkadım dizlerimi yere verip olacak gibi degildi saçım kirli kirli dolaşamazdım...temizlikte zaten kendimi fazla yoramam bu ara kasık agrılarım var ..doktorumda istirahat etmen gerek dedi.. kumsalcım aşılama senin yumurta gelişimine baglı benim ki geçen ay geç büyümüştü bu aya erken ve daha olgunlaşınca hemen yapıldı benim aşılamam reglimin1o gününde çatlatma ignesi vuruldum sabah 7 gibi ertesi gün akşam 7 gibi aşılamam yapıldı..ortalama 11 günü ama dedim ya o yumurta gelişimi ile ilgili...

hiçbir sınıfta kalmadımmm:dilcikar: taktir teşekkürle geçtim bi kerem ben okul hayatım boyunca:dilcikar: sadece erken geliştim boy atınca reglden sonra 13 yaşımda regl oldum:dilcikar: benim boyum ayıptır söylemesi 1.75

cerenim şimdiden dogum günün kutlu olsun balım madem hafta sonu burada olmayacaksın şimdiden kutlayayım bunlar sana .a.s.a.s. gel birde öpeyimŞeniz

ne ikizi mi ne çabuk ögrendi daha dün aldık haberini..

cadısın irem sen gıcıksın ayrıcada gıccııııııkkkkk :dilcikar:
ama ben yinede seni çok seviyorum Şeniz

arife ayaklı gazete gibisin he gülben ergenin hamile olduğunuda senden öğrendim ikizleri olacağınıda allah bilir doğumuda sen ahber verisin kaydirigubbakcemile3
yoksa senin bu kadına bir takıntınmı var kız yakın takiptesinnn kaydirigubbakcemile3

Gunaydin kizlaaarr..

Ben gecenin 2 bucugunda agda yapmaya kalktim. Napim uyuyamadim, sabaha yapacaktim aslinda, bende uykum olmayinca hadi bismillah dedim kalktim..

Nabersiniz?

canı sancı benimde oluyor rahim genişlediği içinmiş

cerenim şimdiden dogum günün kutlu olsun balım madem hafta sonu burada olmayacaksın şimdiden kutlayayım bunlar sana .a.s.a.s. gel birde öpeyimŞeniz

ne ikizi mi ne çabuk ögrendi daha dün aldık haberini..

teşekkürler canımın içiiii nice yıllara hep birlikte inşallahhhh bebeklerimizle gireriz a.s. a.s.

Cerenim mutlu sağlıklı hayırlı ömür diliyorum senin için. Mavişim tekrar tebrik ediyorum bitanem. Kendine çok dikkat et bundan sonra..

Kızlar erikler, bademler bile çiçek açtı ben hala çorak:)) sabah erken gebelik testi yaptım ve gene negatif. Kahvaltıda eşimle durum değerlendirmesi yaptık. Ona göre bunun sebebi benim ve kilo verememem. Oysa ki kilo verdiğimi biliyor hatta inanmayıp tartıya baktı bu hafta. Doktor da 5 kilo daha verirsen şeker hapına ve klomene gerek kalmaz demişti. Şimdilik 3 kilo vedim ve az kaldı inşallah. Bugün itibariyle birazcık hayatımda değişiklik yapmak istiyorum. Zaten haftaya derslerim başlıyor ve haziran gibi doktora yeterlilik sınavına giricem ona çalışmak zorundayım. Karışığım hem de çok. Şimdilik bir müddet buralara pek uğramayacağım. Hepinize dualarım devam edecek. Dualarınızda beni de unutmayın. 21. ay da bitti nerdeyse 2 senedir pekçok şey denedim olmadı. Bu önümüzdeki ay sadece Kibelemin gönderdiği preseedleri kullanıcam başka da bişey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun. Sonuçta tüm çiftlerin çocuğu olacak diye bir şart yok. Bu arada biraz da kilo vericem inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Tek tek hepinizi öpüyorum...

teşekkürler canımın içiiii nice yıllara hep birlikte inşallahhhh bebeklerimizle gireriz a.s. a.s.

Canim dogumgunun ne zaman? Bende kutlayim:)

günaydın canım yusufumuz nasıl

Canim Yusufumuz gayet iyi, artik geobegime dayandi, bayagi buyudu teyzesi.. Senin kizisinda bayagi hareketliymis.. Maasallah.. Tekme atmalari bilem guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…