- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.821
günaydın kızlar nasılsınız?maşallah iremcim döktürmüşsün fıkraları dün akşam neden yedin heeee ayy güldüm yaa..birde vesikalıga güldüm....aslında hepsi güzeldi..bugün temizlik var ahh birde ben yapabilsem neyseki bugün suyum geliyor kaç gündür suyumuz yoktu ne ilkel koşullardaydık bilseniz..ceren yarın yokmusun kuzum desene yanlız kaldım ben o zman..bir sen birde ben oluyordum neyse..inş sonuçların iyi çıkar..kız nur turunç agacı çıkacak demişsin ya alemsin valla..demi uzun süre sürekli yiyince gına geliyor..
günaydın kızlar nasılsınız?maşallah iremcim döktürmüşsün fıkraları dün akşam neden yedin heeee ayy güldüm yaa..birde vesikalıga güldüm....aslında hepsi güzeldi..bugün temizlik var ahh birde ben yapabilsem neyseki bugün suyum geliyor kaç gündür suyumuz yoktu ne ilkel koşullardaydık bilseniz..ceren yarın yokmusun kuzum desene yanlız kaldım ben o zman..bir sen birde ben oluyordum neyse..inş sonuçların iyi çıkar..kız nur turunç agacı çıkacak demişsin ya alemsin valla..demi uzun süre sürekli yiyince gına geliyor..
ben ortaokuldan beri kendim yapıyorum ağdayı canım alıştım artık kompleyi yarım saatte yapıyorum ohh 1 aydan uzun süre rahat ediyorumsositososito
Gaz sancısı olabilir mi? bazen gaz çok fena sıkıştırıyo insanııbenneyaptımki
ay canım çok işin varmış senin kolay gelsin valla
nurcum kendini sıcak tutmaya bak daha fazla üşütme kendini iyi hisetmiyosan bugünlük ara ver dersaneye gitme dinlen biraz daha
canım inşallah şeker yüklemen güzel çıkar sende bize güzel haberlerle gel amin canım bende hep öyle dua ediyorum hayırısı neyse olsun bedne çokmerak ediyorum gelirgelmez yazıcam canım
hayırlı haberlerle gelirsin işallah
şimdiden doğum günnü kutlu osun o zaman canımm a.s.
kız deli ben değil ceren doğdu a.s:roflol::roflol:
ama hediyeleri bana kargo yapabilirsinizkaydirigubbakcemile3
canımmm yaa evde olsam gelirdim kk ya ama evde de olmıcamki fakat bizim kızlar var yalnız bırakmazlar seni bak irem evde nur evde filiz abla var mutlaka gelirler yanına kuzum merak etme sen. :teselli:
kız sen ortaokuldamı başladın almaya bu ne acele delikafadulden erken başlamışsın çokmu tüylüydün anacımm kaydirigubbakcemile3
valla gaz sancısı gibi de değildi ya neyse ara ara yine giriyor sancı ama sabahki gibi değil çok şükür. Birde bir yandan sancı giriyor bir yandan ceren vuruyor görmen lazımdı ayağa zor kalktım ya senağlama
inşallah canım ya bakalım çok korkarım şeker hastalığından umarım negatif çıkar testler
bakalım inşallah senden de güzel haberler alırız bundan sonraki adımı öğreniriz hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:
inşallah balım öğren sende bunları hangi aşamalardan geçeceksin bil şimdiden hepside güzel şeyler ama hele test sonuçları temiz çıkınca insan daha bir mutlu oluyor hihoyyyt
Doğum günü kutlaman içinde teşekkürler tatlım a.s. a.s. nice senelere hep beraber gireriz inşallah nine olduğumuz günleride kutlarız ekran başında kaydirigubbakcemile3
iremcim sen regl de biraz erken olmuşsun sanırım cicim orta 1 daha neki çocuk diyorum ben onlara kaydirigubbakcemile3
gerçi tabii sınıfa göre değilde yaşa göre konuşmak lazım hani eğer sınıfta kaldıysan bir kaç kez çocuk olmuyorsun o zaman canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse erken kalkan yol alırmış
kızlar gülben ergenin ikizleri olucakmış maşallah allahım bizede nasip et
canımm o zaman çok dikkat et kendine madem hava soğuk sıkı giyin tatlım daha çok üşütme
biz iyiyiz işte biraz sancılı başladık güne ama neyseki geçiyor cerende iyi ya maşallah hala kıpır kıpır çok hareketli artık dur kızım dinlen diyorum ona ama yine tekmeyi yiyen ben oluyorum kaydirigubbakcemile3
cerenim şimdiden dogum günün kutlu olsun balım madem hafta sonu burada olmayacaksın şimdiden kutlayayım bunlar sana .a.s.a.s. gel birde öpeyimŞeniz
ne ikizi mi ne çabuk ögrendi daha dün aldık haberini..
ooooo ceren, arife, nesemese ve nur hepinize gunaydin kizlaaarr...
teşekkürler canımın içiiii nice yıllara hep birlikte inşallahhhh bebeklerimizle gireriz a.s. a.s.
günaydın canım yusufumuz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?