- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.801
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr şimdiden cumanız mübarek olsun nasılsınız bayanlaaaaaaaarrrrrrrr
Dün gece iyi kaynatmışsınız valla süpperr olmuş yaaa uzun zamandır bu kadar ilerlememişti sayfalar çok iyi olmuş geldiğimden beride bir yandan kahvaltı yapıyor bir yandan geçmişi okuyordum anca bitti ve bende geldim yanınıza....
Bu sabah biraz keyifsiziz biz kızlar ağrımız var sabah sancıyla uyandım malesef ama şuan biraz daha iyiyim nedeninide bilmiyorum valla umarım bir an önce geçer.....
Burcum geçmiş olsun canım bulantılar başlamış allah yardımcın olsun güzelim çok zor bir durum valla midenin aldığı herşeyi ye tatlım çünkü bunlar zaten çok fazla şeyler olmayacak :):)
Arifecim sanada günaydın balım nasılsınnnnn????
İreeeeemmmm nabberrrr kuşummm akşam döktürmüşsün yine güzelim fıkralar güzeldi yavrukuş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3 bu arada temizlik başladımı kuzum geldimi kadın?
günaydınlar kuşlarım nasılsınız
iyiyim canımmmm dipçik gibiyimmhihoyyyt en güzel fıkralar bebeği niye yedin dikaydirigubbakcemile3
iremcim bu havada cam temizliğimi olur insana işkence valla
kumsalcım sağol valla bulanmadığı an ne var ne yok yiyyorum Allahtan iştahım kesilmedi :)))
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr şimdiden cumanız mübarek olsun nasılsınız bayanlaaaaaaaarrrrrrrr
Dün gece iyi kaynatmışsınız valla süpperr olmuş yaaa uzun zamandır bu kadar ilerlememişti sayfalar çok iyi olmuş geldiğimden beride bir yandan kahvaltı yapıyor bir yandan geçmişi okuyordum anca bitti ve bende geldim yanınıza....
Bu sabah biraz keyifsiziz biz kızlar ağrımız var sabah sancıyla uyandım malesef ama şuan biraz daha iyiyim nedeninide bilmiyorum valla umarım bir an önce geçer.....
Burcum geçmiş olsun canım bulantılar başlamış allah yardımcın olsun güzelim çok zor bir durum valla midenin aldığı herşeyi ye tatlım çünkü bunlar zaten çok fazla şeyler olmayacak :):)
Arifecim sanada günaydın balım nasılsınnnnn????
İreeeeemmmm nabberrrr kuşummm akşam döktürmüşsün yine güzelim fıkralar güzeldi yavrukuş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3 bu arada temizlik başladımı kuzum geldimi kadın?
günaydınlar kuşlarım nasılsınız
maşallah canım allah neşeni arttırsın evet o fıkra çok güzeldi ya sen niye kalktınki yatsana dinlensene :))))
aman ne iyi hiç kesilmez inşallah bol bol vitamin al süy yoğurt ye canım
günaydın canım nasılsın seninde cuman mubarek olsun sağol çok şükür iyiyim cerencim haftanın son günü allah bozmasın keyfim yerinde birazda heycan var tabiii bakalım yarın ne olucak
günaydınn nur nasılsın toparlayabildinmi kendini
yok canım ya portakal limon yemekten turunç ağacı çıkacak içimden bugün bide dershane var
nurrrr günaydın zuzum nasılsın hala hastamısın kıyamam sana gitme o zaman bu gün dershaneye daha çok şifa kapmayasın aman diyim dikkat et kendine....
kız iremmm desene dört koldan her yandan temizlik var sende aayyyy kolay gele bacımm kendimi düşünüyorumda hiç halim takatim yok valla çok çabucka yoruluyorum allahtan ağdalık durumda yok her banyoda çıkanları almaya başladım artık böylelikle çok çıkmadan kurtulmuş oluyorum yoksa hayatta baş edemem ben bunlarlaaa -tatlicadiarzu-
bu arada evet canımcım ceren hanım büyüyor ama sanırım ağrım cerenle ilgili değil :uhm: çünkü sol tarafım boşluğum ağrıyordu ama şimdi iyi sanırım geçiyor :sm_cool:
Arifecim hakkında hayırlısı olsun canım sakın stres yapma olurmu tatlımmm hadi bakalım yarın doktorun neler söylicek doktordan gelince ilk fırsatta haber ver bizlere olurmu fıstık
nurrrr günaydın zuzum nasılsın hala hastamısın kıyamam sana gitme o zaman bu gün dershaneye daha çok şifa kapmayasın aman diyim dikkat et kendine....
dinlenmeyi yarın yapıcam canımmmkaydirigubbakcemile3 işyerindeki işlerimi temizledim şimdi aşk yuvamız temizlenecek sonra ben cırt cırt yapıcam kendimee ağdasonradaa dinlenicemmmmmmmm:hooray:
yok canım ya portakal limon yemekten turunç ağacı çıkacak içimden bugün bide dershane var
kız iremmm desene dört koldan her yandan temizlik var sende aayyyy kolay gele bacımm kendimi düşünüyorumda hiç halim takatim yok valla çok çabucka yoruluyorum allahtan ağdalık durumda yok her banyoda çıkanları almaya başladım artık böylelikle çok çıkmadan kurtulmuş oluyorum yoksa hayatta baş edemem ben bunlarlaaa -tatlicadiarzu-
bu arada evet canımcım ceren hanım büyüyor ama sanırım ağrım cerenle ilgili değil :uhm: çünkü sol tarafım boşluğum ağrıyordu ama şimdi iyi sanırım geçiyor :sm_cool:
Arifecim hakkında hayırlısı olsun canım sakın stres yapma olurmu tatlımmm hadi bakalım yarın doktorun neler söylicek doktordan gelince ilk fırsatta haber ver bizlere olurmu fıstık
canım ya dershanede önemli ders var bugünlük idare edecez sen napıyon cerenimiz napıyor
Bu arada arkadaşlar belki gün içinde unuturum yada fırsatım olmaz yazmaya şimdiden yazayımda bilin canlarım. Bu gün benimde bu haftalık son iş günüm yarın izinliyim hihoyyyt
Sabah erkenden hastaneye gidicez şeker testi için şeker yüklemesi yapılacak sonrada sonuçları bekleyip doktora göstericez umarım herşey normal çıkar
Daha sonrada zaten kadın gelecek bizede temizliğe cam kapı silecek bizim burda hava çok güzel bahar gibi ısıtıcılar bile çalışmıyor o kadar iyi yani.... Böylelikle yarın bitecek kuzucuklarım
Pazar günüde malumunuz doğum günüm olduğu için annemler kayınvalidemler gelecek bize onları yemeğe davet ettikde pazar günüde onlarla ilgileneceğim. Yoğun bir haftasonu beni bekliyor anlayacağınız kızlarrr pazartesiye kadar gelemem herralde topiğe şimdiden haberiniz olsun kuzucuklarımmm....
günaydın kızlar nasılsınız?maşallah iremcim döktürmüşsün fıkraları dün akşam neden yedin heeee ayy güldüm yaa..birde vesikalıga güldüm....aslında hepsi güzeldi..bugün temizlik var ahh birde ben yapabilsem neyseki bugün suyum geliyor kaç gündür suyumuz yoktu ne ilkel koşullardaydık bilseniz..ceren yarın yokmusun kuzum desene yanlız kaldım ben o zman..bir sen birde ben oluyordum neyse..inş sonuçların iyi çıkar..kız nur turunç agacı çıkacak demişsin ya alemsin valla..demi uzun süre sürekli yiyince gına geliyor..
hayırlı haberlerle gelirsin işallah
şimdiden doğum günnü kutlu osun o zaman canımm a.s.
günaydın kızlar nasılsınız?maşallah iremcim döktürmüşsün fıkraları dün akşam neden yedin heeee ayy güldüm yaa..birde vesikalıga güldüm....aslında hepsi güzeldi..bugün temizlik var ahh birde ben yapabilsem neyseki bugün suyum geliyor kaç gündür suyumuz yoktu ne ilkel koşullardaydık bilseniz..ceren yarın yokmusun kuzum desene yanlız kaldım ben o zman..bir sen birde ben oluyordum neyse..inş sonuçların iyi çıkar..kız nur turunç agacı çıkacak demişsin ya alemsin valla..demi uzun süre sürekli yiyince gına geliyor..
Canımm haftasonun yoğunmuş evet ama olsunn tatlı yoğunlukk
şimdidennn iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::teytey::dance::dance:iyiki geldinnnnnnn aramızaaa iyiki tanıştıkkkkkkkkksositosositoa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?