Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bu arada arkadaşlar belki gün içinde unuturum yada fırsatım olmaz yazmaya şimdiden yazayımda bilin canlarım. Bu gün benimde bu haftalık son iş günüm yarın izinliyim hihoyyyt
Sabah erkenden hastaneye gidicez şeker testi için şeker yüklemesi yapılacak sonrada sonuçları bekleyip doktora göstericez umarım herşey normal çıkar
Daha sonrada zaten kadın gelecek bizede temizliğe cam kapı silecek bizim burda hava çok güzel bahar gibi ısıtıcılar bile çalışmıyor o kadar iyi yani.... Böylelikle yarın bitecek kuzucuklarım
Pazar günüde malumunuz doğum günüm olduğu için annemler kayınvalidemler gelecek bize onları yemeğe davet ettikde pazar günüde onlarla ilgileneceğim. Yoğun bir haftasonu beni bekliyor anlayacağınız kızlarrr pazartesiye kadar gelemem herralde topiğe şimdiden haberiniz olsun kuzucuklarımmm....

günaydınn canımm geçmiş olsunnn.Annesi cerenimiz büyüyor ya normal bence ama inşallah canın çok yanmadan geçer kıyamam sanaaa:teselli:
Evet canım geldi kadın başladı temizlik .Camları silemeyecek onun yerine mutfak dolaplarının içini dışını sildireceğim hava yağışlı zaten yerimseniben

Evet canım fıkralar çok güzeldiiiii en güzelide bebeği neden yedin diikaydirigubbakcemile3

iyiyim canımmmm dipçik gibiyimmhihoyyyt en güzel fıkralar bebeği niye yedin dikaydirigubbakcemile3

maşallah canım allah neşeni arttırsın evet o fıkra çok güzeldi ya sen niye kalktınki yatsana dinlensene :))))

iremcim bu havada cam temizliğimi olur insana işkence valla
kumsalcım sağol valla bulanmadığı an ne var ne yok yiyyorum Allahtan iştahım kesilmedi :)))

aman ne iyi hiç kesilmez inşallah bol bol vitamin al süy yoğurt ye canım

günaydın canım nasılsın seninde cuman mubarek olsun sağol çok şükür iyiyim cerencim haftanın son günü allah bozmasın keyfim yerinde birazda heycan var tabiii bakalım yarın ne olucak

dinlenmeyi yarın yapıcam canımmmkaydirigubbakcemile3 işyerindeki işlerimi temizledim şimdi aşk yuvamız temizlenecek sonra ben cırt cırt yapıcam kendimee ağda sonradaa dinlenicemmmmmmmm:hooray:

kız iremmm desene dört koldan her yandan temizlik var sende aayyyy kolay gele bacımm kendimi düşünüyorumda hiç halim takatim yok valla çok çabucka yoruluyorum allahtan ağdalık durumda yok her banyoda çıkanları almaya başladım artık böylelikle çok çıkmadan kurtulmuş oluyorum yoksa hayatta baş edemem ben bunlarlaaa -tatlicadiarzu-
bu arada evet canımcım ceren hanım büyüyor ama sanırım ağrım cerenle ilgili değil :uhm: çünkü sol tarafım boşluğum ağrıyordu ama şimdi iyi sanırım geçiyor :sm_cool:

Arifecim hakkında hayırlısı olsun canım sakın stres yapma olurmu tatlımmm hadi bakalım yarın doktorun neler söylicek doktordan gelince ilk fırsatta haber ver bizlere olurmu fıstık

nurrrr günaydın zuzum nasılsın hala hastamısın kıyamam sana gitme o zaman bu gün dershaneye daha çok şifa kapmayasın aman diyim dikkat et kendine....

nurrrr günaydın zuzum nasılsın hala hastamısın kıyamam sana gitme o zaman bu gün dershaneye daha çok şifa kapmayasın aman diyim dikkat et kendine....

canım ya dershanede önemli ders var bugünlük idare edecez sen napıyon cerenimiz napıyor

günaydın kızlar nasılsınız?maşallah iremcim döktürmüşsün fıkraları dün akşam neden yedin heeee ayy güldüm yaa..birde vesikalıga güldüm....aslında hepsi güzeldi..bugün temizlik var ahh birde ben yapabilsem neyseki bugün suyum geliyor kaç gündür suyumuz yoktu ne ilkel koşullardaydık bilseniz..ceren yarın yokmusun kuzum desene yanlız kaldım ben o zman..bir sen birde ben oluyordum neyse..inş sonuçların iyi çıkar..kız nur turunç agacı çıkacak demişsin ya alemsin valla..demi uzun süre sürekli yiyince gına geliyor..

ben ortaokuldan beri kendim yapıyorum ağdayı canım alıştım artık kompleyi yarım saatte yapıyorum ohh 1 aydan uzun süre rahat ediyorumsositososito

Gaz sancısı olabilir mi? bazen gaz çok fena sıkıştırıyo insanııbenneyaptımki

dinlenmeyi yarın yapıcam canımmmkaydirigubbakcemile3 işyerindeki işlerimi temizledim şimdi aşk yuvamız temizlenecek sonra ben cırt cırt yapıcam kendimee ağda sonradaa dinlenicemmmmmmmm:hooray:

ay canım çok işin varmış senin kolay gelsin valla

yok canım ya portakal limon yemekten turunç ağacı çıkacak içimden bugün bide dershane var

nurcum kendini sıcak tutmaya bak daha fazla üşütme kendini iyi hisetmiyosan bugünlük ara ver dersaneye gitme dinlen biraz daha

canım inşallah şeker yüklemen güzel çıkar sende bize güzel haberlerle gel amin canım bende hep öyle dua ediyorum hayırısı neyse olsun bedne çokmerak ediyorum gelirgelmez yazıcam canım

canım ya dershanede önemli ders var bugünlük idare edecez sen napıyon cerenimiz napıyor

canımm o zaman çok dikkat et kendine madem hava soğuk sıkı giyin tatlım daha çok üşütme
biz iyiyiz işte biraz sancılı başladık güne ama neyseki geçiyor cerende iyi ya maşallah hala kıpır kıpır çok hareketli artık dur kızım dinlen diyorum ona ama yine tekmeyi yiyen ben oluyorum kaydirigubbakcemile3

hayırlı haberlerle gelirsin işallah
şimdiden doğum günnü kutlu osun o zaman canımm a.s.

suyum geliyor diyince bir anndelikafadulden oldummkaydirigubbakcemile3 evet canım yaa susuzluk elektriksizlik hayatımızı felç ediyor benneyaptımki sen şimdi meleğini düşün ilk zamanlarda yorma kendini olur elbet yapılır temizlik ne ki amannna.s.

hayırlı haberlerle gelirsin işallah
şimdiden doğum günnü kutlu osun o zaman canımm a.s.

Canımm haftasonun yoğunmuş evet ama olsunn tatlı yoğunlukk
şimdidennn iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool::teytey::dance::dance:iyiki geldinnnnnnn aramızaaa iyiki tanıştıkkkkkkkkksositosositoa.s.

günaydın canım çiçeği burnunda annemiz nasıllar bugün

kız deli ben değil ceren doğdu a.s:roflol::roflol:
ama hediyeleri bana kargo yapabilirsinizkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…