- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.581
herkes diziye daldı anlaşılan
duydun mu irem? entelliye görememiş çıtırı :roflol:
irem nereye uçtun çoktan yerdin beni noldu
kolay gelsin hayatım, çok yorma kendini... iyi geceler :a015:bende biraz ütü yapacam üçbeş parça var görüşürüz yarın..iyi geceler.
ayyyy ne güzel... inşallah canım inşaaaaaallllllllaaaaaaaaahhhhhhh, hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahteyzesi bebeğime hırka örmeye başladım bugün daha cinsiyeti belli olmadığı için kız çocuğunada erekek çocuğunada yakışacak bir renk başladım.şimdi hırkasını seviyorum inşallah doğunca hırkayı giydirip bebeğimi seveceğim
kız nereye kayboldun sen? gel bi öpiim seni cadı Şenizheyy ne oluyorr ordaaa burdayım burdaa gözlükk tak entel misin dantel miisinnnsengözlerimebaksana:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: irem de senin yazdıklarını göremiyor anlaşılna, yoksa cadılığa başlardı çoktan kaydirigubbakcemile3
canım benim hakkındır tabii, az beklemedin :1hug:
gördüm gördümmmm laptop önümde izliycem geri kalanını 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor anacımmm:1rolleyes: accık kocişin dizinde izledim yaprak dökümünü :asigim: ama eğlence istiyorsunuz ben varımmm sonuna kadar:sm_cool: gideni vururummmklava:
iremin bağlantısı koptu anlaşılan
gördüm gördümmmm laptop önümde izliycem geri kalanını 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor anacımmm:1rolleyes: accık kocişin dizinde izledim yaprak dökümünü :asigim: ama eğlence istiyorsunuz ben varımmm sonuna kadar:sm_cool: gideni vururummmklava:
aaaaaa eşkiya kesildi başımıza şuna bak Çok üzgünüm çoook
bi sürü iş bir arada yapıor ya kim bilir hangi işin başında
senin bağlantın kopmuş bir kere bağlantıma laf etmeeeee sapasağlammmm yetimmmmmmmmmmm teker teker gelin uleynnnnnnnnnyasakkelime
on parmağında on marifet var cadının kaydirigubbakcemile3
olabilir canım
tşk ederim teveccühünüz efemm
kolay gelsin hayatım, çok yorma kendini... iyi geceler :a015:
ayyyy ne güzel... inşallah canım inşaaaaaallllllllaaaaaaaaahhhhhhh, hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahgüle güle giysin annesi
kız nereye kayboldun sen? gel bi öpiim seni cadı Şeniz
aaaaaa eşkiya kesildi başımıza şuna bak Çok üzgünüm çoook
ben reşidonun yavuklusu zeynoooo:roflol::roflol:
vayyyy geldinizmi irem hanım ne o öle romantizm dizlerde tv izlemeler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?