Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden hasret kaldık sana yaaasenağlama nerdesinnn bende mi kaydolsam senin sınıfa ne yapsam:uhm::roflol:

E yalanmı bebeği kusacaktıı yeni bir doğum metodu geliştirecekti gcan ağızdan doğurmaa:roflol::roflol:

ayy çok kkötü oldu bu esrpiii kınıyorum kendimii:tomato:

abla veletler çok yoruyorsa seni ver benim msn adresimi ben bir özel görüşeyim onlarla:jeyyar:

biraz daha yorarlarsa zaten sana, Ceren'e ve mavi denize havale edeceğim onları... valla sizler gelirsiniz onların hakkından :roflol: bu arada kayıtlar dolmuş canım, seneye kaydedebiliriz seni, ama özel sınıf açmak sana lazım ya kaydirigubbakcemile3

entelliyecim, nasılsın güzelim? mavi deniz sen de burdaymışsın birtanem, ne var ne yok? doktora ne zaman gidiyordun?
iyiyim canım saol sen nasılsın uzun süredir çalışmıyordun galiba işe başlayınca zor geldimi ben hala sabah kalkarken zorlanıyorum
iremcim ben geldim yalnız değilsib güzelim yanındayım
mavicim sen nasılsın

amanda kimler varmış burada..bi göz atayım dedim..birde beşikleri merak ettim. malum yaprak dökümü var onu izliyorum..doktora yarın gidiyorum keseyi görmek için..inş görürüm hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…