- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.541
kızlarrr beşik modelleri nasıl? Ben şu üçüncüyü beğendim çok şık duruyor büyüyen karyola tipi ama bakalım bizim odaya uyucakmı akşama ölçücem boyunu uymazda mecbur daha kısa olanından alıcaz...
evet o doktora gidip ağzına edesim geldide eşim tuttu beni zor olur dediği çocuk evliliğimden bir ay sonra geldi allahıma şükürler olsunki birde hemen olur diyeydi biz daha salondan çıkmadan olurdu heralde yada gelin almasında kaydirigubbakcemile3
aşk olsun ireeeemmm ben sadece senin hakkında arkadaşlara bilgi veriyordum bir daha vermem tamam :dilcikar:
Pes diyorum başka da bir şey demiyorum... İyi ki öğlen girmişim yoksa oku oku bitmeyecekti... bu ne leyn? benim işe başlamamı mı beklediniz bööööyle yoğun muhabbet etmek için :dilcikar: çok gıcıksınız çoooooooooooook :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hehehe... yaaaa tabii tabii ben buradayken çok muhabbet ediyordunuz ya :dilcikar: küstüm ben size :dilcikar:
nasıl rüzgar gibi geçtim... konuştuk ya kız reklam aralarında kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay öldürecek bu kız beni... cadııııııııııı :roflol:
hehehe nasıl da bildi, sen müneccimsin gülüm :roflol:
kıskaaaaanç kıskaaaaaanç :roflol: :roflol: :roflol:
tanıştığımıza sevindim canımcım... gurbet zor ya :çok üzgünüm:
gel sen benim yanıma canım, kıyamam ben sana... bırakın bakim beyazımı heeeeklava:
he valla hiç sorma... bu kadar yazışmak için benim işe başlamam lazımmış, görüyorsun di mi?
irem nereye gittin bacım aşk olsun
irem naber kız yalnızmısın bacım kimseler yok galiba
filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden hasret kaldık sana yaaasenağlama nerdesinnn bende mi kaydolsam senin sınıfa ne yapsam:uhm::roflol:
E yalanmı bebeği kusacaktıı yeni bir doğum metodu geliştirecekti gcan ağızdan doğurmaa:roflol::roflol:
ayy çok kkötü oldu bu esrpiii kınıyorum kendimii:tomato:
abla veletler çok yoruyorsa seni ver benim msn adresimi ben bir özel görüşeyim onlarla:jeyyar:
biraz daha yorarlarsa zaten sana, Ceren'e ve mavi denize havale edeceğim onları... valla sizler gelirsiniz onların hakkından :roflol: bu arada kayıtlar dolmuş canım, seneye kaydedebiliriz seni, ama özel sınıf açmak sana lazım ya kaydirigubbakcemile3
umutsuz vakayım yani:çok üzgünüm:
yaş haddinden dolayı gülüm ben napiim? kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım saol sen nasılsın uzun süredir çalışmıyordun galiba işe başlayınca zor geldimi ben hala sabah kalkarken zorlanıyorumentelliyecim, nasılsın güzelim? mavi deniz sen de burdaymışsın birtanem, ne var ne yok? doktora ne zaman gidiyordun?
benden iyilik canım sen nasılsın bakalım neler yapıosunentelliye mavii nasılsınızz görüşmeyeliikaydirigubbakcemile3
ben daha çıtırım bir keremm:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?