Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nolur kız iki kap bulaşığı yıkasın hastayız şurda elinemi yapışır :çok üzgünüm:

iyi hadi yıkayayım kıyamam küçük emrah smıleyi yapma hemen.
Önlüğün nerdeydii? aa bu mutfağın hali nee entel dantel?kızım kaç gündür yıkamıyorsun bulaşıklarıı valla bu yağları süpermen gelse çözemez pasaklı seniidelikafadulden aa yerlerede akıtmışsın yağlarıı koyarkenn bulaşık yetmiyor birde yermi silicemm oldu olacak adımı kakılmış koyunn barii:mymeka: beni demizlik sirketinden gönderttiler diyip tüm topikteki kadınların evine gideyimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız söylenme cadı... yaptın bir iyilik sus bakiim.... entelliye bir kerem iki canlı hıııı klava:

huysuzluğu tuttu entelliyecim, boşver... ben yıkarım gülüm sana, ne olacak ki? kaydirigubbakcemile3

ben olsam bu kadar heveslenmezdim filiz abla bu kız hastayım diye 20 gündür temizlik yapmıyor buzdolabını bir gör yoğurt bile bozulmuşşş yaaa yumurtalardan civciv çıkacakdelikafaduldenpeynir desen ekşimik olmuş domateslerde kurtlar aşiret kurmuşşş ıykkk hala gelmek istiyorsan tezgahın üstündeki eldivenleri ve itfaiye çizmelerini giy çünkü yerler leşş kayar düşersin alim allah:roflol::roflol:

yuh yani amma abarttın kız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…