- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.601
kız parfüm değil yemek kokusu o :roflol: :roflol: :roflol:bendeee öpimmmmmŞeniz birde sarılayımmmmm:1hug: ohhhh miss abla parfümünü değiştirmişsinn böyle kokmuyordun sennn:roflol:
ben reşidonun yavuklusu zeynoooo:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin sen
diyorum işte cadı diye... hemde tescilli cadı buuuuu kaydirigubbakcemile3
birazcık uzanıp izleyeyim dedim yaabu kadar sevildiğimi bilmiyordumm ayyy çokkk hoşuma gitttiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
benim bulaşıklar var makineye koymak istemiyorum az çünkü gel yıka bari madem işin yok benim uykum geldi
ay yerim ben seni, utanırmış bir de kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler ben çıkıyorum kendinize iyi davranın.İYİ SOHBETLER
niye arsız mı sandın beni ablaa:dilcikar:utanırım tabiii
ben cerenden bayrağı teslim aldımm o hamile yetişemiyor bana haaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nolur kız iki kap bulaşığı yıkasın hastayız şurda elinemi yapışır :çok üzgünüm:az yede kendine uşak tut şuna bak yaaaa:dilcikar:
kız parfüm değil yemek kokusu o :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: alemsin sen
he şekerli koku ya ondan öyle sandım sanırım:roflol:
nolur kız iki kap bulaşığı yıkasın hastayız şurda elinemi yapışır :çok üzgünüm:
şımarma diye belli etmiyoruz zaten sevdiğimizi :roflol:
ama hissetmek çok güzelllll artık yandınızzz daha çok uğraşıcam herkesle bu gazla bennndelikafadulden
nolur kız iki kap bulaşığı yıkasın hastayız şurda elinemi yapışır :çok üzgünüm:
iyi hadi yıkayayım kıyamam küçük emrah smıleyi yapma hemen.
Önlüğün nerdeydii? aa bu mutfağın hali nee entel dantel?kızım kaç gündür yıkamıyorsun bulaşıklarıı valla bu yağları süpermen gelse çözemez pasaklı seniidelikafadulden aa yerlerede akıtmışsın yağlarıı koyarkenn bulaşık yetmiyor birde yermi silicemm oldu olacak adımı kakılmış koyunn barii:mymeka: beni demizlik sirketinden gönderttiler diyip tüm topikteki kadınların evine gideyimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
huysuzluğu tuttu entelliyecim, boşver... ben yıkarım gülüm sana, ne olacak ki? kaydirigubbakcemile3
yandık desene :1shok:
ben olsam bu kadar heveslenmezdim filiz abla bu kız hastayım diye 20 gündür temizlik yapmıyor buzdolabını bir gör yoğurt bile bozulmuşşş yaaa yumurtalardan civciv çıkacakdelikafaduldenpeynir desen ekşimik olmuş domateslerde kurtlar aşiret kurmuşşş ıykkk hala gelmek istiyorsan tezgahın üstündeki eldivenleri ve itfaiye çizmelerini giy çünkü yerler leşş kayar düşersin alim allah:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?