- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.641
eveeeeeet ben yatıyorum kızlar... yorgunluktan bittim bugün, bari sabaha kadar enerji depolayayım...
ieremcim, entelliyecim iyi geceler.. ikinizi de öpüyorum kızlar, şimdilik hoşçakalın :a015:
günaydınlarrrrrrrrrrrhihoyyyt
bugün topiğimizi ben açıyorum
malum akşam ben kapattım anahtar bende kalmış:jeyyar:
ben gelmeden gelip geri dönen varsa kusura bakmasın artık:roflol:
niye kız ne zararım var sana :çok üzgünüm:hepinize iyi geceler kuzucuklarrrr fazla çen çen yapmışınız yorlmuşunuz
İremcim benle uğraşma canım allah izin verirde gebiş olduğun günler görürsem sana neler edicem hayal bile edemiyorum o yüzden sabırla o günleri bekliyor seni kaale almıyorum canımmm :dilcikar:
Filiz abla yaramadı bu okul sana yok hayır beğenmedim ben bırak sen işi gücü evdeyken daha iyiydi :sm_cool:
Entelliye kız ara bir temizlik şirketini temizlet şu evini bacım bizim topiğin diline düşersen vay halineee kaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar kaçtım ben hepinizi öpüyorum anacım iyi geceler yarın grş. inşallah.... byee....
günaydınlarrrrrrrrrrrhihoyyyt
bugün topiğimizi ben açıyorum
malum akşam ben kapattım anahtar bende kalmış:jeyyar:
ben gelmeden gelip geri dönen varsa kusura bakmasın artık:roflol:
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar, kızlar bugün i,lk kez erkenden günaydın diyebildim size ama uykum var halaaaa:1closedeyes: mirmirmirmir bugün ilk saat dersim yok, sonra bir dersim var ve sonra taaaaaa 13.25'e kadar boşum :sm_cool: eee nasılsınız hatunlar?
niye kız ne zararım var sana :çok üzgünüm:
günaydın canımcııııııııım a.s anahtar sen de mi kalmış? hay allah ya ben de yedek anahtarı bulamadım naniknanik nasılsın? ağrın sızın yok değil mi?
Günaydın güzelllleerrrrrr sabah şerifleriniz hayr olsun inşallah nasılsınız?
Bu sabah beyaz ve iremden başka uğrayan olmamış buraya yawww allah allah nerde bu millet nerde bu devlet kaydirigubbakcemile3
Filiz abla günaydın balım nassen? .okuldamısın?
İreeeeemmmm günaydın canımın içi nasılsın tatlım?
Beyazz gece gelmişin kimse yok sabah gelmişin kimse yok kıyamam sana kuzum eee şimdide sen yoksun kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...maşaallah iremin dün formu yerinde imiş aman nazar degmesin..leyla yattımı gerçekten tam göstermediler orayı ama...kızın elinden alır adamı dediniz o arkadaşınının nişanlısımıydı?valla bende öyle düşündüm aklın yolu birdir bu ferhunde cadısından her birşey beklenir..
günaydın kızlarrrrrr herkeserler iyi maşallah
leyla bence oğuzdan intikam alcak o yüzden onu seviyomuş gibi yapıyor
hafta sonun tatilini birlikte geçiricekler ya o zaman ya öldürcek onu ya başka bişi yapcak kız iyice psikopatlaştı zaten
Bana olan zararın ne biliyormusun ablacım? Seni görememeeeeeeekkkkk :mymeka:
Sabahtan akşama kadar okuldasın, akşamda fazla duramıyorsun haklı olarak özletiyorsun kendini.... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?