Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kızlarhihoyyyt
nasılsınız hepiniz?
okuldan geldim geçmişi okudum
ohhhhhhh anca bitti

geçmiş olsun cnm ya
yat dinlen kalkma sakın sıkıntılı geçiyor bak hamileleğin
umarım bir daha olmaz

:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin emi irem

çok normal canım bu batmalar bana da oluyor du endişe etme sakın

selam güzel bayanlarra.s.

Ben şimdi toplantıya katılıyorum 16:00 da çıkıcam:çok üzgünüm: Aranızda olmayı çok isterdim ama ne yazıkki katılım zorunlusenağlama
Zaten herkes benim akşam kuşu olduğumu biliyor isteyen akşamda gelirr:dilcikar:

sizi çok seviyorum iyi ki varsınız arkadaşlarımma.s.:enbuyukkk:

kumsalım kayınvaliden ve eltinin iyi olması avantajın ama sen yinede dikkat et balım..rabbim inş kısa zamanda bu mutlulugunuza bir de bebek ekler..
amin canım allah razı olsun
merhaba bayanlar hepinizinçok güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle başlıyorum
program sunucusu gibi oldumkaydirigubbakcemile3
.
merhaba canım nasılsın
günaydin bayanlar hayirli günler bol kazancli hafdalar diliyorum
günaydın canım nasılsın sağol alla razı olsun

slm gece kuşu ay canım inşallah güzel geçer toplantın gerçi çok sıkıcı oluyor ama sana kolay gelsin Şeniz

kizlar benim belim cok agriyor acaba normalmi böyle incimis gibi bi agri.
yemek yapim veya 5 dk ayakda durim hemen agriyo..korkuyorum birsey olcak diye..

kızlarrr kısa bir aradan sonra tekrar geldimmmm hihoyyyt
eee ne var ne yok görüşmeyeli kuzucuklar herşey yolundamı? Keyifler yerindemi?

kizlar benim belim cok agriyor acaba normalmi böyle incimis gibi bi agri.
yemek yapim veya 5 dk ayakda durim hemen agriyo..korkuyorum birsey olcak diye..

korkma canım normal bunlar ama fazlada ayakta durmamaya çalış dikkat et eğilirken felan çok önemli bunlar

bel agrısı normal diye biliyorum bende normaldede çok olurdu birazda oturuş şeklimizden kaynaklanıyor malum sandalye üstünde oturmak ne kadar rahat ki hafif kambur duruyoruz yeri geldiginde....birde kilo almaya başlayınca üstüne üstlük zorlanıyorsun cnm..cerencim neredeydin pek degişiklik yok gördügün gibi..

aman insallah normaldir cok agriyo ya.gerci carsamba günü doktora gidicem bi sorarim olmasa..
sen nasilsin nasil bebisimiz???

biz iyiyiz canım çok şükür bebişte iyi maşallah turp gibi :)
bildiğin gibi işte çalışmaya devam :dance:

canım işlere daldım ya açıkçası topikte sakin diye pek sayfa açmıyorum işede dalınca zaten zaman geçiyor malum kaydirigubbakcemile3

ceren gözükmüyorsun balım sen aşagıda inmisin cinmi?valla bende öyle bilg.başında vakit geçiriyorum azıcık sıkıntım var ya..

ee ama neden kimse yazmıyor gcan sanada yazdık ama hiç cvp yok

canim kusura bakma yazamadim namaz kiliyordum.dogru bel agrilari normalmis biraz arasdirdimda.ama bende erken basladi galiba daha 10 .hafdadayiz neyse daha kötü seyler olmasin...sende bi sorun felan varmi bulanti felan?

gcan yok cnm henüz bugün olur gibi oldu ama geçti hemen inş olmaz cnm..10 haftadımısın sanki ben daha çok oldu diye aklımda kalmış..sen o zaman cinsiyetinide ögrenmedin dimi cnm...allah kabul etsin cnm namazını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…