- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.141
nasılsın gcancım?
geçmiş olsun cnm yaKizlar merhaba..
Dun sabah cok fazla kan geldi benden.. Zaten pazar gecesinden beridir az cok devam ediyordu kanama.. Dun oyle cok gelince hemen hastaneye gittik ve geceyi hastanede gecirdik. Daha yeni eve geldik..Su an iyiyim ama artik hic yataktan kalkamicam.. En ufak kalkip birsey yapsam, acisi cok fena cikiyor.. Hepinizin dualarini bekliyorum...
Herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnna.s.
(Durun beyazın esprisini yapayım sizekaydirigubbakcemile3.)Akşam en son ben tükkandaydım bu sabahta anahtar bende olduğu için ben açayım dedim tükkanımızı.
Hepinize bol müjdeli şok olucağınız şeyler duyacağınız güzel haberler duyacağınız bir hafta diliyorummm:Saruboceq:
Hadi bakalım komedi tükkanı başlasınn:roflol::roflol:sositosositosositosositosositososito:dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.:enbuyukkk:
ierrorcum inş cnm o günleri görmek nasip olur valla bir an önce zaman geçsin birazdaha istiyorum azcık karnım çıksın diye?ya kızlar benimde bir sorum olacak ama benimde dün akşamdan bu yana hafiften hemen vajinamın üst kısmında ara ara batmalar agrı oluyor normal dimi rahim büyümeye başladıgı içindir dimi? cerencim gecelik olmasada pijama eşofman takımları olabilir ama burcunun dedigi gibi saten pijama takımları oluyor yine sabahlıgı falşanda oluyor onun işte onlardan al bence mevlüt için hem şık hemde pijama ile rahat edersin.
filiz ablacım çok yorulmuşsun anlaşılana öyle olur dimi evde iken kimsearamaz sonra birden misafir dolar neyse anlatır benim aslan ablam ee nasılsın şimdi bugün okul yoktu dimi?
amin canım allah razı olsunkumsalım kayınvaliden ve eltinin iyi olması avantajın ama sen yinede dikkat et balım..rabbim inş kısa zamanda bu mutlulugunuza bir de bebek ekler..
merhaba canım nasılsınmerhaba bayanlar hepinizinçok güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle başlıyorum
program sunucusu gibi oldumkaydirigubbakcemile3
.
günaydın canım nasılsın sağol alla razı olsungünaydin bayanlar hayirli günler bol kazancli hafdalar diliyorum
selam güzel bayanlarra.s.
Ben şimdi toplantıya katılıyorum 16:00 da çıkıcam:çok üzgünüm: Aranızda olmayı çok isterdim ama ne yazıkki katılım zorunlusenağlama
Zaten herkes benim akşam kuşu olduğumu biliyor isteyen akşamda gelirr:dilcikar:
sizi çok seviyorum iyi ki varsınız arkadaşlarımma.s.:enbuyukkk:
arifecim nasıslın cnm?
kimsecikler kalmamış topiktesenağlama
beyaz nereye gittin kuzum sen.gcan nasılsın?ee kızlar nerdesiniz..
iyiym canim sen nasilsin
kumsalcim iyiym bitanem.sende iyiysindir insallah..
kizlar benim belim cok agriyor acaba normalmi böyle incimis gibi bi agri.
yemek yapim veya 5 dk ayakda durim hemen agriyo..korkuyorum birsey olcak diye..
bende iyiyim çok şükür sağol nasıl gidiyor hamilelik
korkma canım normal bunlar ama fazlada ayakta durmamaya çalış dikkat et eğilirken felan çok önemli bunlar
aman insallah normaldir cok agriyo ya.gerci carsamba günü doktora gidicem bi sorarim olmasa..
sen nasilsin nasil bebisimiz???
bel agrısı normal diye biliyorum bende normaldede çok olurdu birazda oturuş şeklimizden kaynaklanıyor malum sandalye üstünde oturmak ne kadar rahat ki hafif kambur duruyoruz yeri geldiginde....birde kilo almaya başlayınca üstüne üstlük zorlanıyorsun cnm..cerencim neredeydin pek degişiklik yok gördügün gibi..
ee ama neden kimse yazmıyor gcan sanada yazdık ama hiç cvp yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?