- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.101
ayy ben mevlütte böle saten şıkır şıkır gecelimi giyem yatakda kurulam istiyorumm kaydirigubbakcemile3
ablacım hoşgeldin inş yarın drla uğraşacaz sen nasılsın
kızlar şimdilik ben kaçar yine gelirim öpüldünüz anacımmm byeee
ayy ben mevlütte böle saten şıkır şıkır gecelimi giyem yatakda kurulam istiyorumm kaydirigubbakcemile3
kız ceren allah iyiliğini versin gönlüne sağlık düşünmen yeter hayatım
inş ablacım bugün okul yok değil mi?hoşbulduk canım sağol iyiyim, uğraşıyorum işte :), inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin bize :)
nurcum üzülme lütfen demekki ilaydada senden etkileniyor oda durgunlaşıyor..allah tez amanda kavuşmayı nasip etsin cnm..
ierrorcum inş cnm o günleri görmek nasip olur valla bir an önce zaman geçsin birazdaha istiyorum azcık karnım çıksın diye?ya kızlar benimde bir sorum olacak ama benimde dün akşamdan bu yana hafiften hemen vajinamın üst kısmında ara ara batmalar agrı oluyor normal dimi rahim büyümeye başladıgı içindir dimi? cerencim gecelik olmasada pijama eşofman takımları olabilir ama burcunun dedigi gibi saten pijama takımları oluyor yine sabahlıgı falşanda oluyor onun işte onlardan al bence mevlüt için hem şık hemde pijama ile rahat edersin.
filiz ablacım çok yorulmuşsun anlaşılana öyle olur dimi evde iken kimsearamaz sonra birden misafir dolar neyse anlatır benim aslan ablam ee nasılsın şimdi bugün okul yoktu dimi?
hayır tatlım bugün okul yok :)inş ablacım bugün okul yok değil mi?
tamam canım amin inş fazla uzun sürmez
Filiz ablaaaaaaaaaaa naberrrrrrrrrr
Mavideniz evet canım saten pijama takımı olabilir ama ben daha çok spor isterim ya daha rahat onlar şartmı saten kendimi yeni gelin gibi hissederim onların içinde kaydirigubbakcemile3
Filiz ablaaaaaaaaaaa naberrrrrrrrrr
Mavideniz evet canım saten pijama takımı olabilir ama ben daha çok spor isterim ya daha rahat onlar şartmı saten kendimi yeni gelin gibi hissederim onların içinde kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ierror nasılsın? bebiş nasıl? hihoyyyt
babacığın seni özlemiş demek gülüm....
canım ya birlikte oturmamanız iyi ama nede olsa aynı çatı altında allah ağız tadı versin birde eltinmi var delikafadulden
[
filiz ablacım çok yogunmuşsun dogru c.tesi sen ütü ile ugraşıyordun dimi.. valla ben o gün msnde sana da söyledim sonra cerenlede konuştuk banyodan sonra saçımı kuruşayım uzandım uyumama biraz zor oldu malum kaç aylardır o saatte uyumamıştım 10 dogru uyudum 18 gibi kalktım sonrada kocişimle dışarı çıktık liste hazılamış bana yiyecekleirmin konusunda eksikler vardı almaya gittik. balımın agrısıda tam gelmeden gitmiş oldu..ya şu vajina üstündeki agrım için fikri olan yokmu? cerencim yeni gelin olmasanda yeni anne olacaksın o yzüden balım al saten takım yat yatagına keyfine bak..maşşallah diyeyim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?