- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.021
kız sen adamı delimi etmeye çalışıyon aa lafa bak yaaa
madem sohbetler güzel neden sende katılmıyorsunda sadece okuyorsun burası soru sorma cevap bulma topiği değil yavrum biz seninle bunları ilk geldiğinde konuşmadıkmı? Sen bilmiyormusun bu topiğin belli başlı kuralları var :e
sizin arkadaşlığınız eski ben daha yeni olduğum için sohbetlere tam katılamıyorum konuya nerden girsem diye düşünüp duruyorum
kız sen adamı delimi etmeye çalışıyon aa lafa bak yaaa
madem sohbetler güzel neden sende katılmıyorsunda sadece okuyorsun burası soru sorma cevap bulma topiği değil yavrum biz seninle bunları ilk geldiğinde konuşmadıkmı? Sen bilmiyormusun bu topiğin belli başlı kuralları var :e
sizin arkadaşlığınız eski ben daha yeni olduğum için sohbetlere tam katılamıyorum konuya nerden girsem diye düşünüp duruyorum
böyle giderse daha çoooooooooookkkkkkkkkk düşünürsün canım :uhm:
girişken ol biraz dal muhabbete gör bak nasıl sende eskiyorsun istemen yeter
eee katar haksızmıyım yane kızmayıp pohpohlasamıydım seni tabii güzelse sohbet gel sende katıl bir tek soruncamı aklına geliyor bu topik aa geliyor ama bak oklavaa..
resimdeki bebek çoooooooooook güzel karabiberin bebeğimi yoksa herhangibir resimmi ne güzel bakıyor öyle.darısı başımıza
dünya fani küsüşmeyelim güzel güzel hamiş hamiş geçinelim arkadaşım benden büyük bir pardon
aayy arife takvimin çok şekerrrr maşallaahhh
kızlar ben yemek yapacağım. bu saatten sonra ne yapılırsa artık. sonra görüşmek üzere . kendinize vebebişlere iyi bakın.öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?