- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #18.981
evet canım şarkı sana... bu arada ben de çok geriden takip ediyorumceren kankime yardım edeyim dedim sen artık gündemi geriden takip ettiğin için kaçırdın sanırsammkaydirigubbakcemile3
bu şarkı bana mı:asigim:
kıyamam ben sana... dersteydim hayatımtatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlümm gönlüm hep seni arıyorr neredesin senn:çok üzgünümepresyondayımm abla senağlamasenağlamaseni kaybetme korkusu panik atak olmama neden oldu:çok üzgünüm:şimdi bişey yazsam cvp gelemeyecek korkusu taşıyorum geneldede öyle oluyorsenağlamasenağlama
ayy kıyamaaaaam ben onu kasdetmemiştim... neyse anladın onu sen deeeee, bana naz yapıyorsun değil mi cadı?lülülülülülübebişin seni öyle bir oturtacakki görücen o zaman sen gezmeleri kaydirigubbakcemile3
topiğimize tekrar hoşgeldin kuzummmmmm cevaplarına bayıldımmmm sen en yeni üyemizsin bu topiktee acaba sana ne hediye etsek CADIARZU a.s.
umarım aramıza katıldığına pişman olmazsın balım
gerçi bu güne kadar böyle bir şey hiç olmadı ya neyse kaydirigubbakcemile3
maviiiiiiiiiiii terbiyesizlik yapma ne demek kaale almak alacak tabii şuna bak ya ben o kadar uğraşmışım liste hazırlamışım cevaplıcak tabii aldırma elimeklava:
neeeeeeeeeeeeee meraklımı kiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm benmiiii delikafadulden
duymamış olayım abla hele senden hiç :dilcikar:
kırdın kalbimi şimdi bana meraklı dedin senağlama
kankiiiiiiiiiiiiii nerdesin yaaa baksana ablam bana ne dediiiiiiii senağlama
canımmmmmmmmmmm kıyamam ben sana kuzummmmm :teselli:
canım hoşgeldin bizde seni merak ettik gelmeyince valla nasılsın iyimisin tatlım?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tabii tabii biz soruya çekeriz gelenleri Ceren de dinler sadece :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sağol tatlım teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçmiyeyim topiğe geldin ama eğer izinsiz ve habersiz 10 gün boyunca devamsızlık yaparsan 11. gün kapı dışarı olur listeden diskalifiye edilirsin tatlişkom bilgin olsun.....
bu arada sen rüzgardeniz in benim için meraklı dediğine bakma tatlım asıl kendileri fazlaca meraklılarda seni bunaltmasınlar diye tek seferde liste halinde ben sordum :sm_cool: :dilcikar:
kesinlikle öyle en büyük topik BİZİM topik :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:Pişman olacağınıda sanmıyorum zatiiiiiii bizim topik bu forumda bir numaradır bir numara değilmi kızlarrr :lepi: :enbuyukkk:
Sen gel takıl bize zaman nasıl geçiyor anlamazsın valla şeker hemde eğlenirken bilgilenmiş olursunnnnn :sm_cool:
aaaaaaaa??? ben kime kızdım şimdi ya? tuttu yine cadılığın senin :dilcikar:bananeee onun öğrencilerinden yaaaaa
bizde çalıştığımız yerde sinirleniyoruz ama acısını burdan çıkarmıyoruzki bizede yazık değilmi şimdi ceren nasıl üzüldü dudaklarını büktü yaa senağlama
Mavi Deniz ceren hoşbulduk kızlar.
bebiş de ben de iyiyiz Allah' a şükür. Okuduğum kadarı ile Cerenimiz de Mavi denizin bebişi de gayet iyi. Allah böyle tamamlamayı naip etsin.
Üç hafta sonraki kontrolde cinsiyetini öğreneceğiz biz de. Aslında şimdi de belli olabiliyormuş ama benim kontrolüm geçen haftaydı. O zaman belli olmamıştır. Sık sık da ultrasona girmek istemiyorum. Sonra bebişime güzel güzel cicişler alacağım inşaallah.
Mavi senin bebiş benimkinden küçük olmasına rağmen cicişi var şimdiden değil mi? Hediye gelmişti sanırım. Ceren' in zaten hemen hemen hepsini gördük maaşallah. Çok tatlılar. Ben de cinsiyetini bekliyorum bakalım.
Haticecim hoşgeldin canım... toparlanmana sevindim :) 3 haftaya kadar bebişinin cinsiyetini de öğreneceksin inşallah... isimler hazır mı, cinsiyetini öğrendikten sonra mı karar vereceksiniz?