Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren kankime yardım edeyim dedim sen artık gündemi geriden takip ettiğin için kaçırdın sanırsammkaydirigubbakcemile3

bu şarkı bana mı:asigim:
evet canım şarkı sana... bu arada ben de çok geriden takip ediyorum
kıyamam ben sana... dersteydim hayatım gel gel sana bir sarılayım kocaman :1hug: :teselli: a.s.
ayy kıyamaaaaam ben onu kasdetmemiştim... neyse anladın onu sen deeeee, bana naz yapıyorsun değil mi cadı?lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tabii tabii biz soruya çekeriz gelenleri Ceren de dinler sadece :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kesinlikle öyle en büyük topik BİZİM topik :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
aaaaaaaa??? ben kime kızdım şimdi ya? tuttu yine cadılığın senin :dilcikar:

Haticecim hoşgeldin canım... toparlanmana sevindim :) 3 haftaya kadar bebişinin cinsiyetini de öğreneceksin inşallah... isimler hazır mı, cinsiyetini öğrendikten sonra mı karar vereceksiniz?

evet canım maşallah iyiyiz çok şükür biz herşey yolunda darısı diğer hamilelerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah. Demek bebişimizin cinsiyetini öğreneceksin içinden gelen bir şey varmı? Anneler hisseder derler ama ben hissetmedim kaydirigubbakcemile3
Bu arada canım ne kadarlık oldun sen? Birde neden kendine takvim yapmıyorsun canım takip açısından bizede kolaylık olurdu biliyorsun malum listemiz var güncel tutulan canım hihoyyyt evet ya allaha şükür bizde eksik kalmadı bir beşik var onu alcaz sonrada nasipse inşallah ceren hanım gelecek hayırlısı ile.... Darısı sizlerinde başına :Saruboceq:

canolar esim aradi biraz disari cikicaz evde kokdun diyor biraz dolasayim görüsürüzz öptüm

hadi git gez biraz hava al madem eşinle çıkacaksın keyfini çıkar

ben seni anladım abla hemde çok iyi anladım :dilcikar:

evet siz her yeni gelene bir sürü şey sormuyormusunuz? geçmiş sayfaları kurcalattırma şimdi bana lütfen rica ederim yasakkelime

iyi oku yazıları iyi o zaman benim ne demek istediğimi anlarsın ablacım

kız şaka yaptık anlamadın mı? laelaelaelaelae sende de başladı galiba alınganlık, noooluyo? bu alınganlıklar bulaşıcı mı ne? :uhm: CADIARZU fisfisfis

Bunları biliyor muydunuz?
Ortalama bir insan günde 15 kere güler.

Çoğu ruj, balık pulundan yapılıyor.

Bir köpeğin yirmide biri kadar koku alma yeteneğine sahipsiniz.

Tarihte ilk prezervatif 1500’lü yıllarda ketenden üretilmişti.

Sağ akciğeriniz soldakine oranla daha fazla hava alabilme kapasitesine sahip.

ABD'lilerin sadece yüzde 55'i güneşin bir yıldız olduğunu biliyor.

Dünyadaki tavuk sayısı insan sayısına neredeyse eşit.

Sigmung Freud’un en çok korktuğu varlıklardan biri eğreltiotuydu.

Dünyada en fazla asfaltlı yola sahip olan ülke Fransa'dır.

Bir timsahın kafasını kesseniz bile, birkaç hafta daha yaşayabilir.

ABD’lilerin üçte biri tuvaletin üzerinde oturur konumdayken sifon çekiyor.

Kadınların kalbi erkeklerden daha hızlı atıyor.

Las Vegas’ta bir hastanede, çalışanlar, hastaların ne zaman öleceği konusunda iddiaya giriyordu.

Çoğu inek, müzik dinlerken daha çok süt üretiyor.

Kansas’da çıplak elle balık tutmak yasak.

Beethoven, kafasından aşağı soğuk su dökmeden beste yapamıyordu.

Araştırmalara göre, sivrisinekler muz yemiş kişileri ısırmaya bayılıyor.

Rüzgarlı bir günde bir arı tarafından sokulma olasılığınız, diğer günlere göre çok daha fazla.

Einstein 9 yaşına kadar konuşamadı. Ebevyenleri gerizekalı olduğundan şüpheleniyordu.

haticecim iyiyiz şükür pek fazla birşey anlamıyoruz henüz ama...demek 3 hafta sonra ögreneceksiniz cinsiyetii hadi bakalım hayırlısı olsun..hissettigin birşey varmı kız yada erkek diye... evet cnm bebişe hediye gelmişti 2 takım hee birde kayınvalidem geçen 2 tane don almış bir erkek bir kız bizde adettir ilk duydugunda alınır şimdiden donansınlar hayatları boyunca diye... öyle işte.. bize çookk var cinsiyeti ögrencezde ona göre ciciler alacaz...

demek benlen konuşmuyon tamam tamam öyle olsun..

ınsan vücudunun mucizeleri

Göğüsleri kılsız erkekler, kıllı erkeklerden daha fazla karaciğer sirozuna yakalanırlar.

Sevdiğiniz birine bakarken gözbebekleriniz genişler, nefret ettiğiniz birine bakarken de.

Sarışınlar, esmerlerden daha fazla saç teline sahiptir.

Diş minesi vücudunuzdaki en sert şeydir..

Burnunuzla başparmağınız aynı boydadır.

Dişleriniz doğumunuzdan 6 ay önce (dişetlerinizin içinde) oluşmaya başlar.

Vücudunuzun 30 dakikada saldığı ısı ile iki litre suyu kaynatabilirsiniz.

Her bir ayağınızda yaklaşık bir tirilyon bakteri vardır.

Döllenme anında, yaklaşık yarım saat tek bir hücre olarak yaşarsınız.

Ortalama bir rüya 2-3 saniye sürer.

Yiyeceğin ağzınızdan midenize ulaşması yedi saniye sürer...

ınsan beyin hücresi 5 takım Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.

Mide asidiniz bir jileti eritebilecek güçtedir...

Tam dolu bir idrar kesesi aşağı yukarı bir beyzbol topu ebadındadır.

Bir çift ayakta 250,000 terbezi vardır.

Ayak başparmağınızda iki kemik olmasına karşılık diğer dört parmağınızda üçer kemik bulunur.

Ortalama bir kadın ortalama bir adamdan 5 inc (12,5 cm )daha kısadır.

Bir adım atmak için 200 kasınızı kullanırsınız...

ınsan vücudundaki en büyük hücre yumurta hücresi, en küçük hücre ise sperm hücresidir.

hanımlar ben geldim
patronlardan biri kaldı bi açıp bakayım dedim napıyosunuz
sabahki halime alştım ağlıyasım yok artıkkaydirigubbakcemile3

yav insan vudundaki mucilere bak neler var ilginç yaa bazılarını yaa diyerek ve gözlerimi açarak okudum... burcu sabahki gibi olmadıgına sevindim..

Sağol Filiz abla. Sen de yoğunsun bayağa şu günlerde. allah kolaylık versin. Evet isimleri cinsiyeti belli olduktan sonra düşünelim dedik. Şu anda aklımda da hiçbir şey yok valla.

Canım ben erkekmiş gibi hissediyorum ama emin değilim tabi ki. Allah' tan hayırlısı. Senin varmı içine doğan birşeyler?

Arifeciğim, ben iyiyim canım. Senin, Filiz ablanın, Nesemese' nin, Prenses ırem' in güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum.

Arifeciğim, ben iyiyim canım. Senin, Filiz ablanın, Nesemese' nin, Prenses İrem' in güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum.

toparlanmana çok sevindim demek erkek hissediyosun allah gönlüne göre hayırlısını versin .inşallah canım emin ol bende o heberi vericem günü sabırsızlıkla bekliyorum

valla bana erkek gibi geliyor hem öyle idi şimdide öyle hala bakalım hayırlsı valla çok aklıma getirmek anmak istemiyorum malum sonra kız olursa bebişimin duyguları var üzülür...hayırlsı olsun yaa bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…