Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya ne uyuz patronlarım var benim yaa
kadın almış eline salatalığı çatur çutur yiyyo
tamam canım falan kalmadı ama insan sinir oluyor acık özen gösterir dimi
sanki burda onu yemese ölcek evden yemekler getirio önümden geçirio
ramazandada böyleler oruçlu oluyorum onar tutmuyor herşeyi yiyip içiyolar Çok üzgünüm çoook

ayy cnm benim yaa insan nezaketen sorar yermisin diye valla bilirim öyle tipler var ya ucundan azcık kesip vermesi lazım sana sen istemesende malum bebiş ister..

ay ne ayıııp hiç utanmıyolarmı ya patron olmuşlar ama adam olamamışlar böylelerinden bi baltaya sap olmaz terbiyesizler

ayy cnm benim yaa insan nezaketen sorar yermisin diye valla bilirim öyle tipler var ya ucundan azcık kesip vermesi lazım sana sen istemesende malum bebiş ister..

ay ne ayıııp hiç utanmıyolarmı ya patron olmuşlar ama adam olamamışlar böylelerinden bi baltaya sap olmaz terbiyesizler

vala zate bunlar bu hareketleri beni soğuttu burdan
bişi yedikleri zaman tek dedikleri zayıfım diye senin canın kamaz bu kiloyla nede olsa oluyo kadın olan kiloma takık iki günce kıskanıyorum artık itiraf ediyorum dedi zaten yüzüme kendisi kötükedihüso

ohh be yırttık desene allahtan ders var yerimseniben kaydirigubbakcemile3

kızlar rica etsem biriniz bana takvim yapabilirmi

benn beeeeennn yapabilirim hihoyyyt
naıl birşey olmasını istersin canımcım :uhm:

hanımlar ben geldim
patronlardan biri kaldı bi açıp bakayım dedim napıyosunuz
sabahki halime alştım ağlıyasım yok artıkkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım nasılsın
demek daha iyi oldun sevindim sırnaşık şey

kızz bakma sen onlara boşver aldırma kuzucuğum
sende birşeyler götür canımın içi yanında bulunsun gün içinde atıştırırsın cokacimcoook

aynen katılıyorum canım sana a.s

cerencim güzel bişi olsun bebişli olsun gerisini sana bırakıyorum

cerencim getiriyorum zaten yiyyorum ama işte elde değil sinir oucam ya bunlaraaakaydirigubbakcemile3 artık öyle adapte etmişim kendimi
:jeyyar:-tatlicadiarzu-şutarafagitti bunalrdan nefret et diyee

merhaba kızlar size birşey soracağım bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz 13. haftada öğreniliyormu

Sen buraya bu topiğe soru sormayamı geliyorsun katar klava:

cerencim güzel bişi olsun bebişli olsun gerisini sana bırakıyorum

tamam canım kafama göre takılırım ben o halde hihoyyyt hihoyyyt

ya bende takvim istiyorum artık..

yaa evet sen neden yapmadın hala takvim kendine?
Akşama bir ara girip yapsana en azından sen göremesende biz takip ederiz haftalarını güzelim kaydirigubbakcemile3

cerencim getiriyorum zaten yiyyorum ama işte elde değil sinir oucam ya bunlaraaakaydirigubbakcemile3 artık öyle adapte etmişim kendimi
:jeyyar:-tatlicadiarzu-şutarafagitti bunalrdan nefret et diyee

canım yaa sen artık bir kere uyuz oldun ya ne yapsalar sana batar hareketleri kaydirigubbakcemile3

valla bende artık dedim yani yapayım diye bakalım inş görürüm ben kendi takvimimi bazı takvimler görünüyor bazıları görünmüyor çünkü seninki görünüyor mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…