- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.001
ya ne uyuz patronlarım var benim yaa
kadın almış eline salatalığı çatur çutur yiyyo
tamam canım falan kalmadı ama insan sinir oluyor acık özen gösterir dimi
sanki burda onu yemese ölcek evden yemekler getirio önümden geçirio
ramazandada böyleler oruçlu oluyorum onar tutmuyor herşeyi yiyip içiyolar Çok üzgünüm çoook
ayy cnm benim yaa insan nezaketen sorar yermisin diye valla bilirim öyle tipler var ya ucundan azcık kesip vermesi lazım sana sen istemesende malum bebiş ister..
ay ne ayıııp hiç utanmıyolarmı ya patron olmuşlar ama adam olamamışlar böylelerinden bi baltaya sap olmaz terbiyesizler
vaktim olsa alırdım seni elime, yatırırdım dizime popona popona döverdim hıııııııııı... (ay eskiler böyle derdi di mi? kaydirigubbakcemile3) neyse ben kaçmak zorundayım, şimdilik yırttın canımcım
kızlar rica etsem biriniz bana takvim yapabilirmi
hanımlar ben geldim
patronlardan biri kaldı bi açıp bakayım dedim napıyosunuz
sabahki halime alştım ağlıyasım yok artıkkaydirigubbakcemile3
ya ne uyuz patronlarım var benim yaa
kadın almış eline salatalığı çatur çutur yiyyo
tamam canım falan kalmadı ama insan sinir oluyor acık özen gösterir dimi
sanki burda onu yemese ölcek evden yemekler getirio önümden geçirio
ramazandada böyleler oruçlu oluyorum onar tutmuyor herşeyi yiyip içiyolar Çok üzgünüm çoook
ay ne ayıııp hiç utanmıyolarmı ya patron olmuşlar ama adam olamamışlar böylelerinden bi baltaya sap olmaz terbiyesizler
ohh be yırttık desene allahtan ders var yerimseniben kaydirigubbakcemile3
benn beeeeennn yapabilirim hihoyyyt
naıl birşey olmasını istersin canımcım :uhm:
hoşgeldin canım nasılsın
demek daha iyi oldun sevindim sırnaşık şey
kızz bakma sen onlara boşver aldırma kuzucuğum
sende birşeyler götür canımın içi yanında bulunsun gün içinde atıştırırsın cokacimcoook
aynen katılıyorum canım sana a.s
merhaba kızlar size birşey soracağım bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz 13. haftada öğreniliyormu
cerencim güzel bişi olsun bebişli olsun gerisini sana bırakıyorum
ya bende takvim istiyorum artık..
cerencim getiriyorum zaten yiyyorum ama işte elde değil sinir oucam ya bunlaraaakaydirigubbakcemile3 artık öyle adapte etmişim kendimi
:jeyyar:-tatlicadiarzu-şutarafagitti bunalrdan nefret et diyee
Sen buraya bu topiğe soru sormayamı geliyorsun katarklava:
aklıma gelen olursa soruyorum szin sohbetleri okuyorum başkada aklıma birşey gelmiyor. sizin sohbetler güzel
katara bak aklıma geleni soruyorum sizi okuyorum ..hee biz oyunmu oynuyoruz gel sende katıl..
Sen buraya bu topiğe soru sormayamı geliyorsun katarklava:
aklıma gelen olursa soruyorum szin sohbetleri okuyorum başkada aklıma birşey gelmiyor. sizin sohbetler güzel
kız sen adamı delimi etmeye çalışıyon aa lafa bak yaaa
madem sohbetler güzel neden sende katılmıyorsunda sadece okuyorsun burası soru sorma cevap bulma topiği değil yavrum biz seninle bunları ilk geldiğinde konuşmadıkmı? Sen bilmiyormusun bu topiğin belli başlı kuralları var :enbuyukkk:
valla bende artık dedim yani yapayım diye bakalım inş görürüm ben kendi takvimimi bazı takvimler görünüyor bazıları görünmüyor çünkü seninki görünüyor mesela...
hımm anladım diyorsunki bir takvim yapayım ama bende göreyim haklısın tabi...
O zaman eğer istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim cicim....
kızlar bende şimdiden doğum korkusu başladı rüyalarıma giriyor. doğum korkusu için daha erken haftalardayım ama .yinede korkuyorum
ohoooo daha şimdiden doğum korkusu sardıysa içini sen dokuz ayı nasıl geçireceksin?
yapma böyle şimdiden daha çok yolun başındasın çünkü herşeyden çnce ne yapmak istediğini ne yaşamak istediğine karar ver eğer korkarsan zor olur herşey unutma
katara bak aklıma geleni soruyorum sizi okuyorum ..hee biz oyunmu oynuyoruz gel sende katıl..
aynen cicim katılıyorum sana yaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?