Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbuldm canım çok sinirliyim ağlarım belki diye girdim kkya

ne oldu balım hayırdır? Ne bu sinir kuzum?

otobüsüm saat 11.00 de canım, evet yalnız gidiyorum, yarın sabah saat 8.30 da notere gideceğim, 11.30 da dönüşe geçeceğim akşam 7.30 - 8.00 gibi evde olurum

inşallah ablacım sağ salim git gel inşallah hayırlısı ile.....

kızlar benim hazırlanmam lazım, şimdi gitmem gerekiyorcanlarım, yarın akşam gelince haber veririm sizlere... iyi geceler, benim için de uyuyun çünkü otobüste uyuyamıyorum ben

kızlar benim hazırlanmam lazım, şimdi gitmem gerekiyorcanlarım, yarın akşam gelince haber veririm sizlere... iyi geceler, benim için de uyuyun çünkü otobüste uyuyamıyorum ben

hayırlı yolculuklar ablacım yarın akşam nasipse grş.inşallah kendine çok çok dikkat et emi a.s.

ablacım yarın babam geliyor ama eşim işi zattı bende sinirlendim ilk defa gelecek babam evime ve istanbula

canımmmmmmm üzme kendini bitanem baban gelsin olsun ne olacak yabancımı eşin zaten cumartesi günü elmicekmi? yarın gece annen baban sen hasret giderirsiniz eskisi gibi olmazmı birde öyle düşün balım

canımmmmmmm üzme kendini bitanem baban gelsin olsun ne olacak yabancımı eşin zaten cumartesi günü elmicekmi? yarın gece annen baban sen hasret giderirsiniz eskisi gibi olmazmı birde öyle düşün balım

yok canım pazara kaldım diyor şimdide

ooyyy gülüm kıyamam sana güzel şeyler düşünmeye çalış bitanem meleğini düşün emin ol eşinde bir an önce gelmek istiyordur ama el işi ne yapacaksın mecbur

tamam canım şimdi ilaydamda tekmelerle destek çıkıyor annesine ben burdayım diye

tamam canım şimdi ilaydamda tekmelerle destek çıkıyor annesine ben burdayım diye

yesin onu teyzesi yesinnnnnnn

canımm bana müsaade uzanayım biraz hadi sende dinlen istirahat et balım bak yarın baban gelicek yorgun e üzgün görmesin seni şeker anlaştıkmı?
hadi öpüyorum canım byeeee... İyi geceleeerrr...

Günaydın kızlarrrhihoyyyt

Geçen haftasonu çok etkilendiğim bir filmi size tavsiye etmek istiyorum ALACAKARANLIK muhteşem bir aşk hikayesi bir vampir adamla normal bir insanın tutkulu aşk hikayesini anlatıyor heyecan macera romantizm ne ararsan var uzun süredir ilk kez bir filmi bu kadar beğendim ve etkisi altında kaldıma.s.Filmden hemen sonra koştura koştura merakımı yenemedim ve diğer 2 kitabınıda aldım yeni ay ve tutulma dün 2 günde yeni ayı bitirdim tam 600 syf kitap okudum akşam o kadar sürükleyiciydi ki nasıl bitti o kadar sayfa anlamadım:sm_confused:şimdi tutulmaya başladımm.Amerikada gişe rekorları kırıyor ve oscara aday bir filmm ay çok güzeldiii:asigim:

günaydın kızlar nasılsın hepinize hayırlı cumalar mavişim dün akşam okudum ben arkadaşlar için haberin olsun

Günaydınnn çıtırlarrrrrrrrr nasılsınız bugün?
Pek kimse gelmemiş topiğimize herkesin işi başından aşkın sanırsam
Neyse haftanın son iş günü hadi bugünde idare edin sonra iki günlük tatil var önümüzde hihoyyyt

ıremcim demek dün akşam kitap okudun, bende diyorum bu kız neden gelmedi topiğe şimdi belli oldu gelmemenin sebebi kaydirigubbakcemile3

Arifecim sanada günaydın balım cuman mübarek olsun allah razı olsun duaların için allah kabul etsin tatlım....

BıR DOSTUNUZ OLSUN

Hani, diyorum da, insanın gercekten mükemmel bir dostu olsa... "Onu", şöyle, içine sindire sindire, kocaman bir sarılsa... yok. yüreklilikle söylediğiniz. "Canım benim! dediginiz... Telefonda bile saatlerce konuştuğunuz, sıcacık biri... özlediğinizde, hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri... Cesur, sempatik, azimli, kararlı,.. Arayan, soran,"Seni özlüyorum"diyen biri. Böyle bir canlı ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz. Yanıltmaz!

Anlayışla karşılar her şeyi... Hataları, günahları sevapları, her bir şeyi konusabilirsiniz onunla. bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıkagelir zaten. Bir gün bir bakarsınız karşınızda... Bir de bakmışınız sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar... Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı, gecmişteki izleri, geleceğe dairlerinizi, sadece ona anlatır olursunuz.

Kadın, erkek Bir dost bulun! Ama gerçek olsun. Aradığında işinizi değil, sizi soran... Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun. Anlatsın, konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın. Güvensin! Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun. Doğruları söylesin. değil gözleriyle ve kalpten konuşsun.

Yaşasın! Doya doya yaşasın, doya doya yaşatsın. Beyninden değil, yüreğinden versin. "Olsun varsın! Paylaşırım." desin. Bir dostunuz olsun. Sizi ve benliğinizdekileri paylaşsın...

Dost olsun! Ama... Gerçek bir dost..

canımbenim sanada günaydın nasılın miniğimizde iyidir inşallah amin canım allah hepimizin dualarını kabul etsin allah razı olsun

çok güze bi paylaşım çok teşekkür ederim cerencim allah herkesi iyilerle doğru insanlarla karşılaştırsın arkadaş çok önemli malum nereye çekerse oraya gidiyo insan

canımbenim sanada günaydın nasılın miniğimizde iyidir inşallah amin canım allah hepimizin dualarını kabul etsin allah razı olsun

Bizde iyiyiz maşallah bildiğin gibi kuzum geldik yine çalışıyoruz işte hep aynı.
Allah cümlemizden razı olsun bitanem...
Sen nasılsın dinlenebildinmi erken yatabildinmi akşam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…