- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.121
tamam nurcum okudugunda bana haber verebilirmisin..
kızlar günaydın nasılsınız bakalım
hadi yine iyisin yarında çalışmıcan valla 2 gün tatil çok iyi geliyo cerencim iyi değerlendir bol bol dinlen amiiiiiiiin canım .bende iyiyim çok şükür evet dinlendim cerencimbugün zımba gibiyim .
günaydın nurcum nasılsın ilaydamız nasıl babn geliyomuş gözün aydın
herkeslere günaydınlar valla geçmişe bakmadan günümüze bi yazıyım dedim dün hiç giremedim bakıyım ne kadar kaynamış topik ceren bebiş nasılmış bakıyım mavi kız içinde damar seğirmesi dedikleri başladımı sende oluyo çünkü bu önümüzdeki günlerde . arifecim iş yoğunluğun bittimi hayatım yoksam bu yorucu günler senin enerjini düşürücek allah göstermesin sonrasında insan kolay hasta oluyo bende dün grip olucak gibi oldum bi halsizlik ve bütün kaslarım acıdı bide dün gece rahat uyuyamadım nedense hep göbüşümün üstüne yatma eğilimi gerçekleştirme olayına girip girip kendimi frenledim ve bunun nedeni ile uyuyamadım bilee
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün hafta sonuna geliyoruz ya daha iyiyim bende ohh bee..
cerencim ne güzel son iş günü bugün hadi yine şanslısın ...
kumsalcım 2 tane yasin okudun dimi ben sahiplerine söyleyebilirim sorun yok yani..
filiz ablacım gitmiş yorucu geçecek onun için dinlenemeden geri dönecek inş iyi geçer yolculugu..
nurcum canın sıkkınmış ...tatlım baban ne zaman dönecek peki kalmazmı biraz daha pazar günü yine görüşürsünüz ..hadi balım canını çok sıkma ilaydada üzülüyor..
irem kız bende o filmi izleyeli oldu biraz güzel sürükleyici bir film ama sonuna dogru ara ara içim geçiyordu çok geç bir saatte izlemiştik..kitabına bakmadım tam olarak isimleri nedir..demek dün kitabınıda okudun...
ierro naber ?dedigin damar seyirmesi nerede oluyor karındamı valla bu ara karnımda garip şeyler oluyor guruldar gibi seyirir gibi bende anlamadım ..ayy birde nasıl şiştim anlatamam..zaten göbek vardı bende biraz birde gebelikten sonra iyi ce şişti valla bol pantalonlarımda sıkmaya başladı en kısa zmanda bir pantalon edinmem gerekecek sanırım..
günaydın kızlar bağlantı problememiz devam ediyor bugün telekomdan gelip bakacaklarmış problem ordan kaynaklanıyormuş bu yüzden çok yazamıyorum geçmişide okuyamadım size güzel sohbetler diliyorum yazabildiğim kadar yazmaya çabalıcam bu arad bugün evimin yakınındaki sağlık ocağına kayıt yaptırdım o kadar çok ilgilendilerki çok şaşırdım görümcemle gittik çok şeker bir ebe vardı herşeyimle ilgilendi tek tek herşeyi sordu kaydetti her ay kontrole çağırdı sizlerede tavsiye ediyorum en azından unuttuğumuz bir şey olursa hatırlatıyorlar mesela tetenoz aşısı olacağımı öğrendim ama daha varmış neyse öperim göbeciklerinizden
sağol cerencim nasılsın cerenimiz nasıl
cnm o zman şimdiden allah sana kolaylık versin umarım fazla yorulmadan atlatırsın..
iyiyiz be gülüm nasıl olalım bu gün pek keyfim yok aslında bazen nefes alamıyorum sanki kötüyüm nedense göbeğimi birşeyler sıkıyor gibi geliyor birde ceren maşallah hiç dur durak bilmiyor sürekli tekme yiyorum senağlama
sen nasılsın kuzucuğum babacığınla hasret giderdinmi
Ceren merhaba nasılsın?
ben işe gitmedim bugün. Acayip uykum var. Tembellik yapıyorum evde.
Senin de yarın ustalar varmış evde. Kolay gelsin canım. Yine de çok yorma kendini.
Takvimi sorduğunu atlamışım canım. Zahmet olmazsa yapabilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür.
kız çok güzel lmuş yazım cerencim ceren nasılkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canm biraz giderdik yol yorgunu olunca uyudu hemen bende dershaneye gidecem şimdi
cerencim fazla yorma kendini olduğu kadarıyla inşallah çok batmaz heryer
mavişim bişi değil herzaman
cerencim dar mı giyindin acaba ya
tekrar merhabalar kızlar mavideniz,kumsal,ceren,nur,htc80 ve yazamadıklarım nasılsınız? ben bomba gibiyim maşallah mide bulantılarım azalıyor gibi ama uyku olayı varmı sizde bilmiyorum ben 20:00 -21:00 arası küt gidiyorum ya bu kadar uykusu gelirmi insanın sürekli uyur oldum akşamları hor horda hor hor
merhaba ceren nasılsın günaydın demek için geç galiba. gerçi ben yeni başladım güne kahvaltımı ettim bilgisayarın başına geçtim evin işleri duruyor bakalım.
şu takvimden bende istesem nasıl olur acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?