Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar günaydın nasılsınız bakalım

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın gözün aydın gelmiş baban hihoyyyt

valla canım iyimiyim kötümüyüm bilemiyorum yarın çalışmıcam evet ama eminim evde daha çok yorulucam çünkü evde ustalar var bu sabah geldiler doğalgaz tesisatı döşeniyor eve anlayacağın evde çok iş var çoooookkk -tatlicadiarzu-

Canım sanada günaydın. Bebişimiz iyi maşallah teyzesi durdurak bilmiyor red bul felanda içmiyorum ama sürekli kanatlanıyor bizim kız kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım gece uyku problemi yaşamışsıın vallahi bende de aynı durum var malesef güzelim 9. aya yaklaştıkça iyice uykusuz kalıp zombi gibi gezice ortalıkta valla ben daha şimdiden bir yerlere sığamıyorum pozisyon bulamıyorum yatakta bir türlü yerleşemiyorum birde bütün gece inliyorum ne olacak bu halimiz böyle bilmem :1no2:

Günaydın cicim evet son iş günü ama arifeyede dediğim gibi evde daha çok iş var :çok üzgünüm:

Günaydın çiğdem hoşgeldin tatlım nasılsın?
Bu gün umarım bu bağlantı sorunun halolur ve sende hemencecik aramıza katılırsın sohbetlerden mahrum kalma gülüm dimi ama kaydirigubbakcemile3

sağol cerencim nasılsın cerenimiz nasıl

iyiyiz be gülüm nasıl olalım bu gün pek keyfim yok aslında bazen nefes alamıyorum sanki kötüyüm nedense göbeğimi birşeyler sıkıyor gibi geliyor birde ceren maşallah hiç dur durak bilmiyor sürekli tekme yiyorum senağlama
sen nasılsın kuzucuğum babacığınla hasret giderdinmi

cnm o zman şimdiden allah sana kolaylık versin umarım fazla yorulmadan atlatırsın..

inşallah maviiiiii inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :Saruboceq:
önümüzdeki haftaya yorgun ve bitkin başlamam umarım -tatlicadiarzu-

Ceren merhaba nasılsın?

ben işe gitmedim bugün. Acayip uykum var. Tembellik yapıyorum evde.

Senin de yarın ustalar varmış evde. Kolay gelsin canım. Yine de çok yorma kendini.

Takvimi sorduğunu atlamışım canım. Zahmet olmazsa yapabilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür.

kız çok güzel lmuş yazım cerencim ceren nasılkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canm biraz giderdik yol yorgunu olunca uyudu hemen bende dershaneye gidecem şimdi

tekrar merhabalar kızlar mavideniz,kumsal,ceren,nur,htc80 ve yazamadıklarım nasılsınız? ben bomba gibiyim maşallah mide bulantılarım azalıyor gibi ama uyku olayı varmı sizde bilmiyorum ben 20:00 -21:00 arası küt gidiyorum ya bu kadar uykusu gelirmi insanın sürekli uyur oldum akşamları hor horda hor hor

iyiyim haticecim sen nasılsın tatlım oh ne güzel sende kaytarmışsın bu gün işten ne güzel valla keyfini çıkar tatlım....
evet canım ya bu sabah geldiler başladılar eşimle kardeşim evde kim bilir evim evim güzel evim ne hale gelmiştir senağlama
yarında olacaklar bakalım inşallah bir dahaki haftaya sarkmaz....
takvimi yaparım tabiki cicim ne zahmeti zevkle şimdi bir sana birde mavişime yaparım olur biter yalnız nasıl bir şey olsun istiyorsun şeker onu söyle bana birde son adet tarihini?

kız çok güzel lmuş yazım cerencim ceren nasılkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceren iyi yaa nasıl olsun dedim ya annesiini pataklayıp tekmeleyip duruyor senağlama

evet canm biraz giderdik yol yorgunu olunca uyudu hemen bende dershaneye gidecem şimdi

oh oh yatsın dinlensin gülüm sen gelene kadar baban enerji toplamış kendine gelmiş olur böylelikle akşam bol bol muhabbet sohbet edersiniz ne güzel... hihoyyyt

cerencim fazla yorma kendini olduğu kadarıyla inşallah çok batmaz heryer
mavişim bişi değil herzaman

inşallah canım ya dediğin gibi olduğu kadar valla kandil günü biliyorsun çok yordum kendimi bir hafta acısını çektim bu kez daha temkinliyim yapabildiğimi yapıcam valla haftayada kadın çağırmayı düşünüyorum gelsin dip köşe silsin evi bende rahat edeyim bakalım....

cerencim dar mı giyindin acaba ya

yok be gülüm hep aynı kıyafetler bol bol ama işte var bu gün bende birşey bakalım ceren hanım sığamıyor artık içime resmen farkındayım ya daha şimdiden böyleyse bu kız 9. ayı bekleyemez çıkıverir kaydirigubbakcemile3

canımm tekrar hoş geldin a.s.
bomba gibisin demek delikafadulden aman patlama delikafadulden
uyku hali hamilelikte normal tatlım ben ilk dönem uyur gezerdim resmen hayatımın tek anlamı uyumak olmuştu şimdi akşamları fazla duramıyorum yine erkenden yatıyorum sende yat uyu dinlen bebeğine iyi gelir sanada tabii mirmirmirmir

kızlar bu arada şimdi burcuyla konuştum bu gün işe gitmemiş kendisi canı istememiş evde keyif yapıyormuş eşi ve anneside evde olacağı için topiğe gelmeyecek bilginiz olsun şekerler....
Merak etmeyin yane herşey yolunda

bilmeyenler için bir fıkra yazayım dedim

AGOP ıLE ELENı

Agop ile Eleni evlenirler ve cicim aylari bittikten sonra Agop eve gelip koltuguna kurulur kurulmaz, gazeteyi yüzüne

çekip Eleni'yle hiç ilgilenmez olmus.Günlerden bir gün Eleni Agop'tan ilgi beklentisi ile;

-"Bre Agoppp! Mutfagin penceresi bozuldu, yaparsiinn?"
Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli
bir şekilde;

" Niye, ben pencereciiii?"
Ertesi gün Eleni yine ilgi görmek umuduyla,

" Bre Agoppp, mutfakin muslugu bozuldu yaparsiinnn?"
" Niye, ben muslukçiii?"

Bir sonraki gün " Bre Agoppp, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?"
"Niye, ben pokçii?"

Ertesi gün eve gelen Agop bi bakar herşey tamir edilmiş,
" Kuzum Eleni bunlari sen yaptinn?"

"Yoo.."
"E, peki kim yapti?"

"E, bilirisin, kapici Abdurrezzak'in bende gözi vardir, yaparsin? dedim, oda dedi yaparim, ama bi şartla..."

Agop merak içinde sorar,
" Neymiş?"

Eleni
" E, dedi bana, ya benimle yatarsin, yada bi pasta yaparsin."

Agop rahatlar,
" Peki kuzim, ne pastasi yaptin?"

Eleni sinirlenir;
"Niye ben pastaciii?
:roflol:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................27 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................22 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................11. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................10. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba ceren nasılsın günaydın demek için geç galiba. gerçi ben yeni başladım güne kahvaltımı ettim bilgisayarın başına geçtim evin işleri duruyor bakalım.

merhaba ceren nasılsın günaydın demek için geç galiba. gerçi ben yeni başladım güne kahvaltımı ettim bilgisayarın başına geçtim evin işleri duruyor bakalım.

o halde sana tünaydın canımcım afiyet olsun bende öğle yemeğimi yiyorum tatlım.
Bu arada hayırlı cumalar canım
ev işi hep var bırak dursun nasıl olsa yaparsın -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…