Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bizde iyiyiz maşallah bildiğin gibi kuzum geldik yine çalışıyoruz işte hep aynı.
Allah cümlemizden razı olsun bitanem...
Sen nasılsın dinlenebildinmi erken yatabildinmi akşam?
hadi yine iyisin yarında çalışmıcan valla 2 gün tatil çok iyi geliyo cerencim iyi değerlendir bol bol dinlen amiiiiiiiin canım .bende iyiyim çok şükür evet dinlendim cerencimbugün zımba gibiyim .
kızlar günaydın nasılsınız bakalım

günaydın nurcum nasılsın ilaydamız nasıl babn geliyomuş gözün aydın

herkeslere günaydınlar valla geçmişe bakmadan günümüze bi yazıyım dedim dün hiç giremedim bakıyım ne kadar kaynamış topik ceren bebiş nasılmış bakıyım mavi kız içinde damar seğirmesi dedikleri başladımı sende oluyo çünkü bu önümüzdeki günlerde . arifecim iş yoğunluğun bittimi hayatım yoksam bu yorucu günler senin enerjini düşürücek allah göstermesin sonrasında insan kolay hasta oluyo bende dün grip olucak gibi oldum bi halsizlik ve bütün kaslarım acıdı bide dün gece rahat uyuyamadım nedense hep göbüşümün üstüne yatma eğilimi gerçekleştirme olayına girip girip kendimi frenledim ve bunun nedeni ile uyuyamadım bilee

günaydın cicim nasılsın karnın büyüdükçe yatmakta zorlanıyosun heralde ondandır canım inşallah güzel bi pozisyon bulur rahat rahat uyursun canım yastık falan koymayı denedinmi
jerror sakın hasta olma kendine çok dikkat et yorma kendini fazla benim işler azcıkta olsa biraz rahatladı şimdi daha sakinim çokşükür bazen artık tükendiğimi hissediyorum ama hasta olmamak için elimde geleni yapıyorum

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugün hafta sonuna geliyoruz ya daha iyiyim bende ohh bee..

cerencim ne güzel son iş günü bugün hadi yine şanslısın ...

kumsalcım 2 tane yasin okudun dimi ben sahiplerine söyleyebilirim sorun yok yani..

filiz ablacım gitmiş yorucu geçecek onun için dinlenemeden geri dönecek inş iyi geçer yolculugu..

nurcum canın sıkkınmış ...tatlım baban ne zaman dönecek peki kalmazmı biraz daha pazar günü yine görüşürsünüz ..hadi balım canını çok sıkma ilaydada üzülüyor..

irem kız bende o filmi izleyeli oldu biraz güzel sürükleyici bir film ama sonuna dogru ara ara içim geçiyordu çok geç bir saatte izlemiştik..kitabına bakmadım tam olarak isimleri nedir..demek dün kitabınıda okudun...

ierro naber ?dedigin damar seyirmesi nerede oluyor karındamı valla bu ara karnımda garip şeyler oluyor guruldar gibi seyirir gibi bende anlamadım ..ayy birde nasıl şiştim anlatamam..zaten göbek vardı bende biraz birde gebelikten sonra iyi ce şişti valla bol pantalonlarımda sıkmaya başladı en kısa zmanda bir pantalon edinmem gerekecek sanırım..

nur nasılsın hayatım ilaydamız nasılmış valla ben dün hiç iyi değildim hep göbüşümün üstüne yatma eğiliminde buldum kendimi son anlarda frenledim ama bu sayede de rahat uyuyamadım

mavicim hıhh tam bende onu kastettim göbekte seyirmeler oluyo bunlar damar seyirmesi imiş senden bebişe giden damarlar.. valla şekerim saNA ŞUNU DıCEM SAKIN KARNINI SIKAN ŞEYLER GıYME BEBıŞıN TAM YERLEŞıP GELıŞTıĞı DÖNEMDESıN hemennn bol bişiler al yada diktir bak bunu ihmal etme ahhh ya çalışmayan insanlar olsak evde bol eşofmaanlar giyip rahat ederdik ama nerde giyinmek zorundayızzz

günaydın kızlar bağlantı problememiz devam ediyor bugün telekomdan gelip bakacaklarmış problem ordan kaynaklanıyormuş bu yüzden çok yazamıyorum geçmişide okuyamadım size güzel sohbetler diliyorum yazabildiğim kadar yazmaya çabalıcam bu arad bugün evimin yakınındaki sağlık ocağına kayıt yaptırdım o kadar çok ilgilendilerki çok şaşırdım görümcemle gittik çok şeker bir ebe vardı herşeyimle ilgilendi tek tek herşeyi sordu kaydetti her ay kontrole çağırdı sizlerede tavsiye ediyorum en azından unuttuğumuz bir şey olursa hatırlatıyorlar mesela tetenoz aşısı olacağımı öğrendim ama daha varmış neyse öperim göbeciklerinizden

nurcum canın sıkkınmış ...tatlım baban ne zaman dönecek peki kalmazmı biraz daha pazar günü yine görüşürsünüz ..hadi balım canını çok sıkma ilaydada üzülüyor..
.
biraz daha iyiyim canım pazartesi gidecek inş babam beni görünce dayanamadı

nur nasılsın hayatım ilaydamız nasılmış valla ben dün hiç iyi değildim hep göbüşümün üstüne yatma eğiliminde buldum kendimi son anlarda frenledim ama bu sayede de rahat uyuyamadım

ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır... onu bende yapıyorum canım şimdi yumuşak yastık koyuyorum iyi oluyorsende dene bi

günaydın canım nasılsın evet mavişim 2 tane yasin okudum allah kabul etsin bi sorunyok
günydın canım sağol babam geldi allaha şükür iaydam iyi teyzesi kıpır kıpır
gözün aydın canım maşallah ilaydamıza
günaydın çiğdemcimm nasılsın

kumsalcım tşk ederim...nurcum o halde 2 tane yasin okuyabilrmisin biri özlem biri neslihan adına ..bebeiş istiyorlar ikisde tekrar tüp bebek yaptıracaklar ama öncesinde 500 yasin okuyacaklar daha dogrusu 500 ayrı kişinin okuması gerekiyor yardımımız olsun diye demişştim..biri annemin gittigi kurstan biride bu sitede biri için...isimlerini söyleyerek bebişleri olsun diye dua ederk yasin okuyabilrmisin 2 tane yasin yani ayrı ayrı..

ierrorcum valla işte dikkat etmeye çalışıyorum fazla sıkm asın diye ama elimdekiler genelde sıkıyor kısa zmanda almam yada diktirmem gerekecek..

tamam canım okurum ama akşam okuyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…