canim bizdede erkek infertilitesi ve benimde ilk test sonucum sifir ya...dr.da sifiri gorunce ilk andan beri hic tutunma olmamis dedi sok oldum..hani 3-4 ciksa demek azda olsa tutunma var diyecem ..ama yok..o yuzden ikincide cok ama cok korkuyorum..canim siz varikoselden ameliyat oldunumzu..bu arada medical parkta aytug kolonkayamiydi dr?
nurcancim coktesekkur ederim tek embriyo transfer edildi cogul cok zor be tatlim
sende saglikla al bebisini kucaginainsallah
darisi tum isteyenlere
nurcan canim prenses tubis vardi senin arkadasin..ya ne oldu onun sonucu? pozitifdir insallah...
nurcancim coktesekkur ederim tek embriyo transfer edildi cogul cok zor be tatlim
darisi tum isteyenlere
kız kötü düşünmek yok inallh tutacak bu kez hem kızıma kardeş lazım ben bidaha doğuramam ilki sezeryandı narkozdan zor uyndım buda sezeryan olacak bunda uyanırsam Allahın izni ile bidaha hem tüp bebekle uğraşamıcağım için hemde narkozdan zor uyandığım için kardeş yapmam zor sizler yapcanız kardeşi
darisi tum isteyenlere
canım hiç cevap yazmadı bende üzmek istemiyorum aramadın netede girmiyo kesin negatif aklım hep onda aslında çok üzülüyorum biz ilk tüpümüzü birlikte yaptırdık onunki 2. buda negatif oda çok istiyodu canım benim
ay insallac canim benimmm..aynen bende bi tane olsun..daha ugrasmak yok...kardesi var nasil olsa..ablalik yapacak insallahhh senin prensesin.....ama oglum olursa sayettt istemeye gelecez kiziniiiay insallah canim benim yaaa...insallah su dediklerimiz gercek olsunn...daha ne isterimki Rabbimden...
dün tv gördüm kadına 2 embiryo transferi edilmiş birisi tek diğeride aynu yumurta ikizi olmak üzre 3 zlari dünyaya gelmiş
YETERKİ RABBİM OL DESİN
canım hiç cevap yazmadı bende üzmek istemiyorum aramadın netede girmiyo kesin negatif aklım hep onda aslında çok üzülüyorum biz ilk tüpümüzü birlikte yaptırdık onunki 2. buda negatif oda çok istiyodu canım benim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kuşum ben inanıyorum olacak
ay insallah pozitifidir yaa...umarim negatif degildir..evet yazdiklarindan hatirliyorum bende cok cok istiyoduu..kim istemiyoki zaten...haber alirsan soylersin..ama insallah pozitifidir...
inşşşşşşşşşş öyle değildir
kız ben dayanamıyorum eğer tedavideki kızlarınteli varsa
dün işte o diğer formdan bir arkadaş vardı pazar gün test yapacağım dedim bekledim akşam oldu yazmadı aradım dedki verdim bekliyorum saat 10 da alacağım
saat 10 oldu yazmadı bende tekrar ardım kapatı mesaj attı çok heycanlıyım biraz heycanım geçsin geleceğim toiğe değerim 63 diye
ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN
inşşşşşşşşşş öyle değildir
kız ben dayanamıyorum eğer tedavideki kızlarınteli varsa
dün işte o diğer formdan bir arkadaş vardı pazar gün test yapacağım dedim bekledim akşam oldu yazmadı aradım dedki verdim bekliyorum saat 10 da alacağım
saat 10 oldu yazmadı bende tekrar ardım kapatı mesaj attı çok heycanlıyım biraz heycanım geçsin geleceğim toiğe değerim 63 diye
ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN
bi ara arıyım diyorum ama korkuyorum kırmaktan inşallah pozitiftirde tatil yapıyodur
aaa bigün gelmedik kaç sayfa yazmışsınız cankuşlarım..
durun bi okuycam..
yaa kızlar ben iyileşemiyorum bi türlü yine öğle yemeğinden sonra fenalaştım baş dönmesi soğuk ter afadersiniz ne yesem çıkartıyorum. izin aldım yine bu saate kadar uyudum.. galiba domuz gribi oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?