bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim yok ne domuz gribi yaaa:)))) ya bi dr gitsen ..su aralar grip salgini var..benim kucuk kardesimide dun acile gtirdik..antibiyotiklerle ayakta simdi...oda ayni senin gibi bulanti bas donmesi...dikkat et kendine gulum benim yaa...simdi nasilsin? daha iyi oldunmu?

canım narkoz etkisidir bendede olmuştu
aaa ne guzelll....insallah Rabbim bizede nasip etsin insallah....
AMİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım ben msj attım cevap yazmadı aramayı çok istiyorum ama face e felan bile girmiyo üzmekten korkuyorum pozitif olsa bana haber verirdi

HIM İNŞŞŞŞŞŞŞ DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ DEĞİLDİR
POZİTİF OLDUĞU İÇİN GELİYORDUR

canım ben msj attım cevap yazmadı aramayı çok istiyorum ama face e felan bile girmiyo üzmekten korkuyorum pozitif olsa bana haber verirdi

canim msja cvp vermediyse negatif olabilir..cunku bende kotu animda ne face girerim ne msjlara cevap veririm..ay insallah ole degildir yaa..Rabbim bu ugurda emek harcayan kimseinin kucagini bos birakmasin...

kizlar tefriciye listesini guncelliyorum...

umudumsun 1250 okundu
nurcan 1000 okundu
ayse 444 okuyor
yeter 500 okuyor
nazemir 250 okuyacak gorustum kendisi ile
hilbay 500 okuyor
ceylin500?????? ceylinden olumlu yada olumsuz haber alamadim valla...okumayacaksa biz okurduk

canım yarında girmezse okuruz akşam ceylininkini

bak kızıyorum sana ben sana ne dedim bırak temizliği daha yeni yeni kendine geliyon demedimmi yazık değilmi canına tatlım yıprattın dün kendini tabi

hıh okudum geldim..valla pek de iyi değilim çok öksürüyorum. ya temizik dediysem şöyle bi süpürdüm çok bişey yapmadım da dün bi salaklık ettim dondurma yedim ben yaaa.. ondan oldu galiba.. ama bu yediklerimi çıkartma işi 10 günden fazladır var sık sık yarın bi doğru dürüst doktora gidicem..
benim tefriciyeler de bitti kızlar 444 tane Allah kabul etsin inşallah..
ayy özlemişim sizi.. bütün gün uyudum artık gece nurcanın kocası da yok burdayız yani :))))

git bi doktoracanım
yani bu gece yatak yok size :))))))))))

kizlar tefriciye listesini guncelliyorum...

umudumsun 1250 okundu
nurcan 1000 okundu
ayse 444 okundu
yeter 500 okuyor
nazemir 250 okuyacak gorustum kendisi ile
hilbay 500 okuyor
ceylin500?????? ceylinden olumlu yada olumsuz haber alamadim valla...okumayacaksa biz okurduk

evet okumayacagini bilsemmm..olumlu yada olumsuz birsey yazsa????

sagol canim ..Allah razi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…