bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Dört dua vardır ki kabul edilir,asla reddedilmez!
Peygamberimiz sav buyuruyorki şu dört kişinin duası mutlaka kabul olur.

1.Dönünceye kadar hacının yaptığı dua
2.Gazaya çıkan askerin duası
3.İyileşinceye kadar hastanın yaptığı dua
4.Bir müslümanın bir müslüman için ismiyle arkasından onun için yaptığı dua.

Bu dualar içinde en çok kabul edilen müslümanların birbiri için yaptığı duadır.
Bunun sebebi başkası için yaptığımız duanın günah işlememiş bir dille yapılmış olmasıdır.

Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile duâ edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulanacağı suâl edilince, (Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu.

Bu nedenle birbirimiz için dua edelim!Her hafta düzenleyeceğimiz dua zincirine ve hatimlere sizde katılın

dogru tahmin etmisim bende demek..yeter nasilsin canim benim...gectimi agrin?

yok kuzum geçmedi yaa
bebiş biz şimdi fatihaya başlayalım dedik ya
yani her şekilde okunuyormu adetliyken falan biliyormusun

yok kuzum geçmedi yaa
bebiş biz şimdi fatihaya başlayalım dedik ya
yani her şekilde okunuyormu adetliyken falan biliyormusun

canim adetliyken okunmuyo..her fatihanin basinda euzu besmele cekiyosun...eger kitaptan okuyacaksan abdestli olmangerekiyo..ama ezbere okuyacaksak sadece gusul abdestli yeterli..bak ben basladim..sende basla..onumue bir kota koymadim..ama 3-4 ayda biter diye dusunuyorum..tefriciyeden daha cabuk ilerliyo..

Rabbim dualarimizi kabule tsin insallah...kucaklarimizi bos kalmasin insallah...

canım bende başadım okuyorum ezberden abdest almadan gusul abdetiyle yinede sorayım dedim sağol canım allah razı olsun

meraba arkadaşlar ne yazık ki güzel haber veremiyorum sizlere gerçi ben bu sona alıştırmıştım kendimi olsun napalım güzel Allahımın bize biçtiği bi zaman var demek ki belki ikinci belki 5. belkide hiç olmayacak ama dünyanın sonu değil ki her türlü sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor daha ne isteyeyim ki o yüzden üzülmedim yıpratmadım kendimi olmadıysa olmadı inşallah bir sonraki tedavimde güzel Allahım nasip eder hayırlısıyla bebeişimi/bebişlerimi, bir sonraki tedavime marttaki adetimden sonra başlayacağım yani nisan ayına denk geliyor arkadaşlar şubatı kendime dinlenme ayı olarak seçtim şöleeeeeeeeee bi kendimi toparlayım tam gazımı alayım sonraki tedavimede böle güzel başlayayım nede olsa dondurulmuşlarımla yola devam edicem Allah hepimiz hakkında herşeyin hayırlısını versin canlarım

canım kendini yıpratmadan bu süreci geçirmen en güzeli (keşke hepimiz başara bilsek)
inşş dondurlumuşlarla bebişin kucaklarsın

halevcim, üzülme arkadaşım .Rabbim herşeyin hayırlsını verir. sen kendini topla moralini güçlendir ve yeniden başla tedaviye. İnşşalh Rabbim o zaman güler yüzüne . Gönlünden geçen kucağında olsun inşallah.

canım kendini yıpratmadan bu süreci geçirmen en güzeli (keşke hepimiz başara bilsek)
inşş dondurlumuşlarla bebişin kucaklarsın

sağol canım inşallah bigün hepimiz başarırız bebişlerimizi kucağımıza almayı Allahımın izniyle inşallah

sağol canım inşallah bigün hepimiz başarırız bebişlerimizi kucağımıza almayı allahımın izniyle inşallah

inşşşşşşşşşş canım
alahım hayırlısıyla o günleride yaşatır bize
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

halev canimmmmm uzuldum bi tanem ya....ama cok sukurki dondurulmuslarin var..benim dusun malesefyok..herseyi sifirdan baslamak zorundayim..biraz dinlen ..demekki zamani degilmis simid..Rabbim hayirlisini versin herseyin....Insallah 2011 evlatsiz gecirecegimiz son sene olur...opuyorum seni canim cok...cok dikkat et kendine.....

amin canim benim.....cani gonulden yurekten amin....

iyi o zaman canim...cunku gercekten zor yani..ben dun gece ruyamda bile okuyodummm

canım sağolsunlar sayfa açtılar bu gün başladık okumaya
inşş sırayla onlarada okyacağız
zaten 10.000 ihlasada başladım okuyoruz
ALLAHIM KABUL ETSİN BEBKLERİMİZİN GELMESİNE ARACI OLSUN BU DUALAR

valla helal olsun..ama sayi yeterlimi..cunku 72000 cok zor yanii ..kisa surede bitmesi icin en az bi 20 kisi lazim...insallah canim bu guzel dualarin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz dolsunnn

valla helal olsun..ama sayi yeterlimi..cunku 72000 cok zor yanii ..kisa surede bitmesi icin en az bi 20 kisi lazim...insallah canim bu guzel dualarin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz dolsunnn

Arkadaslar merhaba
neyi ne kadar okudugunuzu ogrenebilirmiyim belki yardimci olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…