Arkadaslar merhaba
neyi ne kadar okudugunuzu ogrenebilirmiyim belki yardimci olabilirim
bebişim sağolsunlarvalla helal olsun..ama sayi yeterlimi..cunku 72000 cok zor yanii ..kisa surede bitmesi icin en az bi 20 kisi lazim...insallah canim bu guzel dualarin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz dolsunnn
yeter bu arada senin bugun esinin tesleri olacakti galibi..hormon fazla cikmisti..ne oldu gittinizmi dr.a?
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versincanımn sabahları yeğenciğime bakıyorum ya ondan
birde kasık ağrılarım var yaaa aslında ayın 4 adetim ama neden böyle oldu anlamadım dedim yatim belkim geçer :26::26::26:
Aam geçmedii hala var
sağol canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alırız bende enaz sizin bana sevineceğiniz kadar sizlerin hamile kalmasına sevinirim ondan elimden elen bitek dualar var Allahım kabul ederde bi hayrı dokunursa ne mutlu banacanım hafta sonu çok yazışıyosunuz. okumak 2 saat alıyor. benim haberim var çok giremesem de takip ediyorum. özelden mesajını da alıdm. tefriciyeye başladım. hatta yarısını okudum. çarşambaya kadar biter diye düşünüyorum. Allah muradını kabul etsin. hepinizi bende çok seviyorum...
halevciğimin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...
Allah kazanamıyacağımız sınavlarla bizi sınamın inşallah...
Nurcancım kendine çok dikkat et. Allah yardımcın olsun. kendini yorma ve sıkıntı yapma lütfen hayırlı doğum haberlerini burdan alacağız. kendini aileni ve en çok bizi sevindireceksin. dua etmemizi sağladın. bizim yoldaşımız oldun sana çok şey borçluyuz..ve teşekkür ediyoruz..
ayşecim geçmiş olsun. aslında iyi bir doktorun var ... dosyanı biliyor.. ilgileniyor... ve hemen tüp bebek yapalım bir şansımızı deneyelim demiyor. innan bu histersokopiler umutsuz bir tüp bebek üzüntüsü sıkıntısından çok azdır...
bu hafta mutlu olma haftası... güzel haberlerle inşallah...
ben geldiiiiiiiiiiiiim evde kendi kendimi yemiyim diye arkadaş zorla çağırdı gel burda yat dedi ona gittim şimdide size kavuştum bütün gün aklım topic deydi heralde benim kızda alıştı size iyice pc başına geçtim sevinçten çırpınıyokizlar nerdesiniz? bakiyorum topige kimse yok....
canım yalnız arkadaşların güvenilirse okut bence yani okumayıp okudum demesinler fatihanın sayısı önemlibaşka bir formda arkadşlarda yardım ediyolar
meraba arkadaşlar ne yazık ki güzel haber veremiyorum sizlere gerçi ben bu sona alıştırmıştım kendimi olsun napalım güzel Allahımın bize biçtiği bi zaman var demek ki belki ikinci belki 5. belkide hiç olmayacak ama dünyanın sonu değil ki her türlü sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor daha ne isteyeyim ki o yüzden üzülmedim yıpratmadım kendimi olmadıysa olmadı inşallah bir sonraki tedavimde güzel Allahım nasip eder hayırlısıyla bebeişimi/bebişlerimi, bir sonraki tedavime marttaki adetimden sonra başlayacağım yani nisan ayına denk geliyor arkadaşlar şubatı kendime dinlenme ayı olarak seçtim şöleeeeeeeeee bi kendimi toparlayım tam gazımı alayım sonraki tedavimede böle güzel başlayayım nede olsa dondurulmuşlarımla yola devam edicem Allah hepimiz hakkında herşeyin hayırlısını versin canlarım
bebişim sağolsunlar
zaten orada dua bölümü var isteyen sayfa açıyor herkes okuyor
bebişim izin alamadı bu gün istb gitti
orada bir dr var tanıdık yarın o yapacak testlerini
canim hosgeldin ...toplu olarak salavati tefriciye okuyoruz...her hafta bir kisiye..ama 72000 fatihayi topluokumuyoruz..herkes kendine okuyo..ama arada yardimlar oluyo tabiki...
bu arada canim sizde sorun ne? daha once yaptirdinizmi tup bebek?
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin
sağol canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alırız bende enaz sizin bana sevineceğiniz kadar sizlerin hamile kalmasına sevinirim ondan elimden elen bitek dualar var Allahım kabul ederde bi hayrı dokunursa ne mutlu bana
ben geldiiiiiiiiiiiiim evde kendi kendimi yemiyim diye arkadaş zorla çağırdı gel burda yat dedi ona gittim şimdide size kavuştum bütün gün aklım topic deydi heralde benim kızda alıştı size iyice pc başına geçtim sevinçten çırpınıyo
canım yalnız arkadaşların güvenilirse okut bence yani okumayıp okudum demesinler fatihanın sayısı önemli
halevcim şimdilik sana geçmiş olsun diyorum ama ben senin operasyonu ne negatif ne pozitif saymıyorum doktorununda benim gibi düşündüğüne inanıyorum aslında senin bebiş bence tutundu ama devamı gelmedi kesin çünkü 5 benim hastanemde pozitif tutundu demek ama devamı gelirse gebe saıyyorlar bennce birdahaki denemende kesin tutucak senin rahmin elverişli demekki bebişin tutunmasınaki değerin çıktı 5 de olsa
ciddimisin? hangi topikte bu bende bir girip bakayim...
canim insallah esinde cok guzel haberlerle doner...bu aralar iyi haber duymaya cokk ihtiyacimiz var...
Tefriciyeyi bende okumustum ezberimde var. Bir de ben hergun 100 adet "huvallahul halikul bariu " cekiyorum.
Tefriciye icin yArdimci olabilirim cnm
benim 2 ocakta transferim oldu , 12. Gun degerim 470
persembe gunu ilk ultrasonum var cok heyecanliyim ve bende hicbir belirti ve degisiklik yok
allah cumle isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Tefriciyeyi bende okumustum ezberimde var. Bir de ben hergun 100 adet "huvallahul halikul bariu " cekiyorum.
persembe gunu ilk ultrasonum var cok heyecanliyim ve bende hicbir belirti ve degisiklik yok
kuzum burada değil başka formda
ay kız hayatım ne değişikliği senin eğer değer yükselirse kesin çoğul gebelik :)))))))))) ay şanslı şey seni hadi gözün aydın vallahi Allahım yavrularını kucağına almayı nasip etsin 12. gün için değerin çooooooooook yüksekTefriciyeyi bende okumustum ezberimde var. Bir de ben hergun 100 adet "huvallahul halikul bariu " cekiyorum.
bende diyorum nerdeler bizim kizlar..aysedende hiz ses yok bugun..ay o kadar alistimki bir gun ses alamayinca nerdeler bizim kizlar diyorum...
halev konusunda haklisin 5 cokta kotu deger degildi....benim dr olsa basta tutunmus derdi..cunku degere gore ne kadar tutundugunu yorumluyodu...insallah valla guzel haberler aliriz ya....hersey yolunda gider insallah....
haaa kiz sen kac forumdasin :)))
ay kız hayatım ne değişikliği senin eğer değer yükselirse kesin çoğul gebelik :)))))))))) ay şanslı şey seni hadi gözün aydın vallahi Allahım yavrularını kucağına almayı nasip etsin 12. gün için değerin çooooooooook yüksek
belirtilerde meraketme 1. ayını doldur başlar ozaman ağlanırsın burda midem bulanıyo azıma bişi koyamıyom diye valla ben ilk 3 ay ayrı yakındım 2 aydırda ayrı yakınıyom ha ha bi oynamasa kafayı yiyom :)))))
bebeğim arkadaşım çok ısrar etti evde durma tek sen kafaya takarsın ha burda yatmışın ha evde dedi bende gittim b u arada bende çok alışmışım dışarı çıktımmı diyom acaba kızlar napıyo nasıllar
ayşenin yokluğunu bende farkettim hiç biyere yazmamış
bebişim seviyorum sizi :)))))))))
çokkkkkkkkkkkk
kız en çok girdiğim burası birde diğer taraf
bende kayit olurum ayni nickle yine..karsilasiriz:)))
aaa ciddimisinn. ay neguzel masallahilk denemenmiydi canim ve sorun erkek infertilitesimi....
canim tefriciyeye yardim edersen inan cok sevinirim..cunku hem fatiha hemde tefriciye bir arada yurumesi cok zor...bu hafta bana okunuyoduyo,,dagitimlar yapildi bizim bu hafta icin..dagitimlari nurcan yapiyo..herkes okumaya basladi ama ceylin_naz topige girmedi bir kac gundur..o okudumu okumadimi bilmiyorum...o yuzden riske atmayalim onu..ondanda bir cevep gelsin..eger okumaya basladiysa benden sonra nazemire okuyacaz..ona katilirsan cok cok sevinirim..genelde hafta sonuna bitmis oluyor tefriiciyeler ve tekrar bir kisi daha icin paylasimlar yapiliyor...canim yaaa gercekten katilirsan sevinirim cok...
hamislerin duasi kabul olurmus benim icin ve bizim icinde cok dua et...ay ne guzel bu hafta bir hamis haberi aldik sevindim inanki cok..birde hangi merkezde yaptirdin sen canim...
Canim ikinci denemem birinci hic tutmadi... Medical park bahcelievlerde yaptik tup bebegi yalniz hala sevinemiyorum kese ve bebegin kalp atisini duyarsam sevinicem....
Canim arkadasim herzaman cumle cocuk isteyenlere dua edyorum inan insallah allah kabul eder
sorunumuz erkek infertilitesi canim
ay kız hayatım ne değişikliği senin eğer değer yükselirse kesin çoğul gebelik :)))))))))) ay şanslı şey seni hadi gözün aydın vallahi Allahım yavrularını kucağına almayı nasip etsin 12. gün için değerin çooooooooook yüksek
belirtilerde meraketme 1. ayını doldur başlar ozaman ağlanırsın burda midem bulanıyo azıma bişi koyamıyom diye valla ben ilk 3 ay ayrı yakındım 2 aydırda ayrı yakınıyom ha ha bi oynamasa kafayı yiyom :)))))
bebeğim arkadaşım çok ısrar etti evde durma tek sen kafaya takarsın ha burda yatmışın ha evde dedi bende gittim b u arada bende çok alışmışım dışarı çıktımmı diyom acaba kızlar napıyo nasıllar
ayşenin yokluğunu bende farkettim hiç biyere yazmamış
bebişim seviyorum sizi :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?