bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Arkadaslar merhaba
neyi ne kadar okudugunuzu ogrenebilirmiyim belki yardimci olabilirim

canim hosgeldin ...toplu olarak salavati tefriciye okuyoruz...her hafta bir kisiye..ama 72000 fatihayi topluokumuyoruz..herkes kendine okuyo..ama arada yardimlar oluyo tabiki...

bu arada canim sizde sorun ne? daha once yaptirdinizmi tup bebek?

valla helal olsun..ama sayi yeterlimi..cunku 72000 cok zor yanii ..kisa surede bitmesi icin en az bi 20 kisi lazim...insallah canim bu guzel dualarin yuzu suyu hurmetine kucaklarimiz dolsunnn
bebişim sağolsunlar
zaten orada dua bölümü var isteyen sayfa açıyor herkes okuyor

yeter bu arada senin bugun esinin tesleri olacakti galibi..hormon fazla cikmisti..ne oldu gittinizmi dr.a?

bebişim izin alamadı bu gün istb gitti
orada bir dr var tanıdık yarın o yapacak testlerini

canımn sabahları yeğenciğime bakıyorum ya ondan
birde kasık ağrılarım var yaaa aslında ayın 4 adetim ama neden böyle oldu anlamadım dedim yatim belkim geçer :26::26::26:
Aam geçmedii hala var
geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin
sağol canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alırız bende enaz sizin bana sevineceğiniz kadar sizlerin hamile kalmasına sevinirim ondan elimden elen bitek dualar var Allahım kabul ederde bi hayrı dokunursa ne mutlu bana
kizlar nerdesiniz? bakiyorum topige kimse yok....
ben geldiiiiiiiiiiiiim evde kendi kendimi yemiyim diye arkadaş zorla çağırdı gel burda yat dedi ona gittim şimdide size kavuştum bütün gün aklım topic deydi heralde benim kızda alıştı size iyice pc başına geçtim sevinçten çırpınıyo
başka bir formda arkadşlarda yardım ediyolar
canım yalnız arkadaşların güvenilirse okut bence yani okumayıp okudum demesinler fatihanın sayısı önemli

halevcim şimdilik sana geçmiş olsun diyorum ama ben senin operasyonu ne negatif ne pozitif saymıyorum doktorununda benim gibi düşündüğüne inanıyorum aslında senin bebiş bence tutundu ama devamı gelmedi kesin çünkü 5 benim hastanemde pozitif tutundu demek ama devamı gelirse gebe saıyyorlar bennce birdahaki denemende kesin tutucak senin rahmin elverişli demekki bebişin tutunmasınaki değerin çıktı 5 de olsa

bebişim sağolsunlar
zaten orada dua bölümü var isteyen sayfa açıyor herkes okuyor

bebişim izin alamadı bu gün istb gitti
orada bir dr var tanıdık yarın o yapacak testlerini

ciddimisin? hangi topikte bu bende bir girip bakayim...

canim insallah esinde cok guzel haberlerle doner...bu aralar iyi haber duymaya cokk ihtiyacimiz var...

canim hosgeldin ...toplu olarak salavati tefriciye okuyoruz...her hafta bir kisiye..ama 72000 fatihayi topluokumuyoruz..herkes kendine okuyo..ama arada yardimlar oluyo tabiki...

bu arada canim sizde sorun ne? daha once yaptirdinizmi tup bebek?

Tefriciyeyi bende okumustum ezberimde var. Bir de ben hergun 100 adet "huvallahul halikul bariu " cekiyorum.
Tefriciye icin yArdimci olabilirim cnm
benim 2 ocakta transferim oldu , 12. Gun degerim 470
persembe gunu ilk ultrasonum var cok heyecanliyim ve bende hicbir belirti ve degisiklik yok

allah cumle isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

bende diyorum nerdeler bizim kizlar..aysedende hiz ses yok bugun..ay o kadar alistimki bir gun ses alamayinca nerdeler bizim kizlar diyorum...

halev konusunda haklisin 5 cokta kotu deger degildi....benim dr olsa basta tutunmus derdi..cunku degere gore ne kadar tutundugunu yorumluyodu...insallah valla guzel haberler aliriz ya....hersey yolunda gider insallah....

sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşş

aaa ciddimisinn. ay neguzel masallah ilk denemenmiydi canim ve sorun erkek infertilitesimi....
canim tefriciyeye yardim edersen inan cok sevinirim..cunku hem fatiha hemde tefriciye bir arada yurumesi cok zor...bu hafta bana okunuyoduyo,,dagitimlar yapildi bizim bu hafta icin..dagitimlari nurcan yapiyo..herkes okumaya basladi ama ceylin_naz topige girmedi bir kac gundur..o okudumu okumadimi bilmiyorum...o yuzden riske atmayalim onu..ondanda bir cevep gelsin..eger okumaya basladiysa benden sonra nazemire okuyacaz..ona katilirsan cok cok sevinirim..genelde hafta sonuna bitmis oluyor tefriiciyeler ve tekrar bir kisi daha icin paylasimlar yapiliyor...canim yaaa gercekten katilirsan sevinirim cok...

hamislerin duasi kabul olurmus benim icin ve bizim icinde cok dua et...ay ne guzel bu hafta bir hamis haberi aldik sevindim inanki cok..birde hangi merkezde yaptirdin sen canim...

ay kız hayatım ne değişikliği senin eğer değer yükselirse kesin çoğul gebelik :)))))))))) ay şanslı şey seni hadi gözün aydın vallahi Allahım yavrularını kucağına almayı nasip etsin 12. gün için değerin çooooooooook yüksek
belirtilerde meraketme 1. ayını doldur başlar ozaman ağlanırsın burda midem bulanıyo azıma bişi koyamıyom diye valla ben ilk 3 ay ayrı yakındım 2 aydırda ayrı yakınıyom ha ha bi oynamasa kafayı yiyom :)))))

bebeğim arkadaşım çok ısrar etti evde durma tek sen kafaya takarsın ha burda yatmışın ha evde dedi bende gittim b u arada bende çok alışmışım dışarı çıktımmı diyom acaba kızlar napıyo nasıllar
ayşenin yokluğunu bende farkettim hiç biyere yazmamış
bebişim seviyorum sizi :)))))))))

aaa insallah coguldur..ay insallah insallahhhh...ne guzel olur mercan ..haber ver mutlaka bize....ay insallah insallah hayirli saglikli al bebislerini kucagina...

dimi yokluklar hemen belli oluyo...bende burdaki herkesi cok seviyorum..ay hep aklimdasiniz varya...hep ama.. o kadar alistimki herkese..

Canim ikinci denemem birinci hic tutmadi... Medical park bahcelievlerde yaptik tup bebegi yalniz hala sevinemiyorum kese ve bebegin kalp atisini duyarsam sevinicem....

Canim arkadasim herzaman cumle cocuk isteyenlere dua edyorum inan insallah allah kabul eder

sorunumuz erkek infertilitesi canim

canim bizdede erkek infertilitesi ve benimde ilk test sonucum sifir ya...dr.da sifiri gorunce ilk andan beri hic tutunma olmamis dedi sok oldum..hani 3-4 ciksa demek azda olsa tutunma var diyecem ..ama yok..o yuzden ikincide cok ama cok korkuyorum..canim siz varikoselden ameliyat oldunumzu..bu arada medical parkta aytug kolonkayamiydi dr?

nurcancim coktesekkur ederim tek embriyo transfer edildi cogul cok zor be tatlim
sende saglikla al bebisini kucaginainsallah
darisi tum isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…