bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

beni almayacakmısınız toipiğize

canim insallah...adagim var...yeterki gelsin bebisim..ama pesinen soyluyorum oglum olunca nurcanin kizini ben gelin yapacam ona gore:))))

adak varya sadece maddi şeylerle olmuyormuş ben de sevabı başkasına olmak üzere 7 yasin adadım inşallah okumak nasip olur..

hayatimmmm o topigi en cok hakeden kisi sensin..sen onur listesinde yer alacaksinnnn canim benimmmmmmm.....anne olmak her kadinin hakki ama en cokta biz emek verdik; en cok bu ugurda gozyasi dokenler emek verdi..en cok bizim hakkimiz...

teşekür edrim yaaaaaa çok duygulandırdın beni

benhenuz hamis kalmadan yazdim oraya gerci ama:))) ugurlu gelsin insallah..melegim gelsin bana insallah....
yaz hayatım hamile kalıncada devam etcen
evettttttttt ben yeğenime aldım kızı dokunanı yakarım kıza
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
alırız şekerim neden almayalım şurda hepimiz martta başlıyoruz en geç ekim-kasım-aralık deriz olur biter

tmam ben gelmem topiğine

evet canım maalesef olmamış çok üzüldüm gene ya oooooofffffff Allahım sabır versin yaaaaaaaaa

yaaaaaaaaaaaaaaaa gercekmi.....bu sitede en cok merak ettiklerimden biriydi..cok canaykin gelmisti bana arkadasin yaa......kurban oldugum Allahimmmmm insallah versin sabrini.insallah belki dogal yoldan olur ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…