verdim gitti dünde yetere vermiştik benim kızı ha ha ha 7 kocalı hürmüz olacak :))))))))
beni almayacakmısınız toipiğizegidelim öbür topiğe dedim herkes kaçtı aaa bi ben kaldım ben de yuvaya döndüm napayım :)))
umudumsun biz de kendi topiğimizi açarız canım 2011 ekim-kasımda anne olacaklar diye
inşallahh rabbim duy sesimizi..
canim insallah...adagim var...yeterki gelsin bebisim..ama pesinen soyluyorum oglum olunca nurcanin kizini ben gelin yapacam ona gore:))))
aaaaaaaaaaaaaa bekşliyorum en kısa zamanda hayatım senide:))))))))))) meleğimiz gelicek yakında :)))))))
beni almayacakmısınız toipiğize
beni almayacakmısınız toipiğize
adak varya sadece maddi şeylerle olmuyormuş ben de sevabı başkasına olmak üzere 7 yasin adadım inşallah okumak nasip olur..
benhenuz hamis kalmadan yazdim oraya gerci ama:))) ugurlu gelsin insallah..melegim gelsin bana insallah....
benhenuz hamis kalmadan yazdim oraya gerci ama:))) ugurlu gelsin insallah..melegim gelsin bana insallah....
nurcan tatlim arkadasinimi aradin?
adak varya sadece maddi şeylerle olmuyormuş ben de sevabı başkasına olmak üzere 7 yasin adadım inşallah okumak nasip olur..
hayatimmmm o topigi en cok hakeden kisi sensin..sen onur listesinde yer alacaksinnnn canim benimmmmmmm.....anne olmak her kadinin hakki ama en cokta biz emek verdik; en cok bu ugurda gozyasi dokenler emek verdi..en cok bizim hakkimiz...
evettttttttt ben yeğenime aldım kızı dokunanı yakarım kıza
yaz hayatım hamile kalıncada devam etcenbenhenuz hamis kalmadan yazdim oraya gerci ama:))) ugurlu gelsin insallah..melegim gelsin bana insallah....
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))evettttttttt ben yeğenime aldım kızı dokunanı yakarım kıza
alırız şekerim neden almayalım şurda hepimiz martta başlıyoruz en geç ekim-kasım-aralık deriz olur biter
senden gördüm ben de yazdım :))) özendim özendiiim...
alırız şekerim neden almayalım şurda hepimiz martta başlıyoruz en geç ekim-kasım-aralık deriz olur biter
oy canim benim..yegenininin o guzel yanankalrinida yerimm..operim kocaman kocaman...o zaman bende senin kizini alirimmmm.........
evet canım maalesef olmamış çok üzüldüm gene ya oooooofffffff Allahım sabır versin yaaaaaaaaa
oy canim benim..yegenininin o guzel yanankalrinida yerimm..operim kocaman kocaman...o zaman bende senin kizini alirimmmm.........
olemiii...bak onu bilmiyodummm..ozaman sevabi baskasina hasil olmak uzere dua adayayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?