bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bebğim sayı 5milyonun altındaydı direk tüp bebk rapuru aldık (şimdi 10 milyon olmuş ama )ileri harektli %5 lerde morfolojide %1 gibi felaket yani

canim bizim orfolojiye bakilmdai sayi az oldugu icin..ama diger topiklerden okudugum kadariyla morfoloji onemliymis...cok dikkate aliyo bazi dr.lar..anlamadim ben yanii..bazi dr.lar onemsemiyo bile..ama bende biyoloji ogretmeni olarak diyorumkiii morfoloji tabikide onemlidir tutujnma acisindan..morfoljisi bozuk olan sperm nasil tutunsunki..ama dr. sunu dedi bize..tutunma olmayinca.ben dedi spermden kaynaklandigini dusunuyorum tutunma olmayisinin..cunku dedi pgt yapilmadi..spermin dnasi nasil morfolijisi nasil bilmiyoruz dedi..

bizim adam da morfoloji bakıyoruz diyen yalan söylüyor morfoloji denen şey öyle kolay öğrenilecek birşey değil insanın yıllarını alır Türkiye de de bu işi yapacak 3-5 kiş vardır dedi.. amaaan bilmiyorum ben.. şaşırdım vallaa:44:

Allah Allah ama bu kadar milletinn elinde test var morfoljiye bakildi diye..ay ne bileyim yaa..herkes ayri birsey diyo..anlamadim valla ben..kime inanip kime guvenecegimi sasirdim ben...

canım olurmu yaaaaa bir sürü labaratuvar var bu işi yapan 3.5 kişi falan olumu benim ilk gitiğim tüp bebk merkezinde bakılmıştı
adanada labratuvar vardı anlaşmalı oldukları orada yaptırdılar

anladim canim....insallah bu son tedavi olacak canim benim...kafanda kesin bir tarih belirledinmi sen canim tedavi icin

bbeğim eşimin mr belli olsun da
ondan bir şey çıkmasın tedaviyi mart demitik ama nisan olur önemli değil

canım olurmu yaaaaa bir sürü labaratuvar var bu işi yapan 3.5 kişi falan olumu benim ilk gitiğim tüp bebk merkezinde bakılmıştı
adanada labratuvar vardı anlaşmalı oldukları orada yaptırdılar

benim ilk gittigim merkezdede sayi 5 milyonun uzerinde ise bakiyolar morfolojiye yani.....//bizim dusuk oldugu icin bakilmadi..ve bilidigim tum tup bebek merkezleride bakiyolar...

bbeğim eşimin mr belli olsun da
ondan bir şey çıkmasın tedaviyi mart demitik ama nisan olur önemli değil

ay insallah canim yaa..hemen hemen ayni tarihlerde tedavilerimiz...diliyorum somn tedavi olsun...bir daha gerek kalamsin tupe mupe ve kucaklarimiz dolsun insallah..insallah Rabbim...

ay insallah canim yaa..hemen hemen ayni tarihlerde tedavilerimiz...diliyorum somn tedavi olsun...bir daha gerek kalamsin tupe mupe ve kucaklarimiz dolsun insallah..insallah rabbim...

inşşşşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benim ilk gittigim merkezdede sayi 5 milyonun uzerinde ise bakiyolar morfolojiye yani.....//bizim dusuk oldugu icin bakilmadi..ve bilidigim tum tup bebek merkezleride bakiyolar...

işte bakıyorlar da anlamıyorlar diyor sırf o krugeri öğrenmek 5-6 yıl sürer diyor önüne gelen bakıyor sanki anlıyormuş gibi diyor.. vel hasıl boşver senin yumurta önemli kocanla ilgili bişeye bakmıycaz diyoo doğrudur inşallahh..

insallah ...her doktor ayri ayri konusuyo anlamadim ben yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…