evet canım herkesi atmış...
ya ne diycem bizde erkekte sayı sorunu yok ama morfoloji düşük hoca tüp bebekte morfoloji önemli değil dedi bana lazım olan 5-10 tane sperm onu da 40 milyonun içinde nasılsa bulurum erkekle ilgili tetkik yapmaya gerek yok dedi.. size ne demişlerdi?
bebğim sayı 5milyonun altındaydı direk tüp bebk rapuru aldık (şimdi 10 milyon olmuş ama )ileri harektli %5 lerde morfolojide %1 gibi felaket yani
canim bizim orfolojiye bakilmdai sayi az oldugu icin..ama diger topiklerden okudugum kadariyla morfoloji onemliymis...cok dikkate aliyo bazi dr.lar..anlamadim ben yanii..bazi dr.lar onemsemiyo bile..ama bende biyoloji ogretmeni olarak diyorumkiii morfoloji tabikide onemlidir tutujnma acisindan..morfoljisi bozuk olan sperm nasil tutunsunki..ama dr. sunu dedi bize..tutunma olmayinca.ben dedi spermden kaynaklandigini dusunuyorum tutunma olmayisinin..cunku dedi pgt yapilmadi..spermin dnasi nasil morfolijisi nasil bilmiyoruz dedi..
yaaa ben sizi kadin faktoru biliyodum yaa...hemen hemen ayni sorunumuz..peki sizde varikosel varmiydi canim benim?
bizim adam da morfoloji bakıyoruz diyen yalan söylüyor morfoloji denen şey öyle kolay öğrenilecek birşey değil insanın yıllarını alır Türkiye de de bu işi yapacak 3-5 kiş vardır dedi.. amaaan bilmiyorum ben.. şaşırdım vallaa:44:
varikosel yok ama biz aynı zamnada kadın faktörüyüzde
bizim adam da morfoloji bakıyoruz diyen yalan söylüyor morfoloji denen şey öyle kolay öğrenilecek birşey değil insanın yıllarını alır türkiye de de bu işi yapacak 3-5 kiş vardır dedi.. Amaaan bilmiyorum ben.. şaşırdım vallaa:44:
anladim canim....insallah bu son tedavi olacak canim benim...kafanda kesin bir tarih belirledinmi sen canim tedavi icin
canım olurmu yaaaaa bir sürü labaratuvar var bu işi yapan 3.5 kişi falan olumu benim ilk gitiğim tüp bebk merkezinde bakılmıştı
adanada labratuvar vardı anlaşmalı oldukları orada yaptırdılar
bbeğim eşimin mr belli olsun da
ondan bir şey çıkmasın tedaviyi mart demitik ama nisan olur önemli değil
ay insallah canim yaa..hemen hemen ayni tarihlerde tedavilerimiz...diliyorum somn tedavi olsun...bir daha gerek kalamsin tupe mupe ve kucaklarimiz dolsun insallah..insallah rabbim...
benim ilk gittigim merkezdede sayi 5 milyonun uzerinde ise bakiyolar morfolojiye yani.....//bizim dusuk oldugu icin bakilmadi..ve bilidigim tum tup bebek merkezleride bakiyolar...
inşşşşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
işte bakıyorlar da anlamıyorlar diyor sırf o krugeri öğrenmek 5-6 yıl sürer diyor önüne gelen bakıyor sanki anlıyormuş gibi diyor.. vel hasıl boşver senin yumurta önemli kocanla ilgili bişeye bakmıycaz diyoo doğrudur inşallahh..
mercan kara hosgeldin canim benim:)))
canım diğer tarftayız oraya gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?