hıh hemen sattı kızımı
tmam ben gelmem topiğine
simdi sen kizinin onune dizecen damat adaylarini diyecen kizim begen begen al.... hangisini istersen....e bizde ne var ne yok serecez ortaya:))) tek tasmiister cift tasmi ister:))) onafeda olsunn tum tektaslar..onun varya kokusuna kurban olurum bennn.....bir gulusu icin canim feda olsun yaaa...Allahim omrumuzden alsin ona versin insallah....
teşekür edrim yaaaaaa çok duygulandırdın beni
yaz hayatım hamile kalıncada devam etcen
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
tmam ben gelmem topiğine
başkası derken öyle komşu filan değil tabi silsileyi aliyye büyüklerine diyceksin :)))
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyaaaaaaaaaaaaaaaa gercekmi.....bu sitede en cok merak ettiklerimden biriydi..cok canaykin gelmisti bana arkadasin yaa......kurban oldugum Allahimmmmm insallah versin sabrini.insallah belki dogal yoldan olur ya.....
canım benim olacak az kaldı hepimiz kavuşcaz o cennet kokusuna:16
simdi sen kizinin onune dizecen damat adaylarini diyecen kizim begen begen al.... hangisini istersen....e bizde ne var ne yok serecez ortaya:))) tek tasmiister cift tasmi ister:))) onafeda olsunn tum tektaslar..onun varya kokusuna kurban olurum bennn.....bir gulusu icin canim feda olsun yaaa...Allahim omrumuzden alsin ona versin insallah....
gördüm gördüm ateşe vermişin beni hemengelme tabi dedim umuta da hamile ya bizi beğenmiyo bizle konuşmuyo dedim :))))
canim benim yaaa....insallah bus ene evlatsiz son senemiz olacakk..inan varya cani gonulden diliyorum bunu hepimiz icin.....
nurcanim sensiz topikmii olur fistiikkkk
canim benim yaaa....insallah bus ene evlatsiz son senemiz olacakk..inan varya cani gonulden diliyorum bunu hepimiz icin.....
Nurcanim sensiz topikmii olur fistiikkkk
kızlar giremedşimsiteye attı beni
:))))))))))))))))))))))) mutlu oldum ağlarmı gerekten:)))))))))))))))
kızlar giremedşimsiteye attı beni
:))))))))))))))))))))))) mutlu oldum ağlarmı gerekten:)))))))))))))))
anammmm..giremiyorm daha siteye..sayfa acilmiyo yaaaaa....ay sukur girebildimmm sonund ayaa...ay nurcanim sensizmi olur topik..ayse istemez olurmuu sen 2 gun girme topige oturur aglar o:)))
bende bu gün siteye gek girmek istediğimde redetti nasıl iş bu yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
beni de attı site ahlaksız kadın atıldın dedi :))) zor geldim..
bak kendi ağlattı ya gidip kaybolup nasıl da biliyoooo..
ay cevaplari bile 2 saatte yaziyoooo ..ya genel bir sorunmu bu?
ay anlayamadim hakket yaaaa..ne bu..yaziyorum 2 saatte gidiyoooooo..site istemiyomu bizi ya..ya yeter ne soracan ben sna..sizde erkek infertilitesi sorunuda varmi canim ya?
evet hemde en alasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?