bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hıh hemen sattı kızımı

simdi sen kizinin onune dizecen damat adaylarini diyecen kizim begen begen al.... hangisini istersen....e bizde ne var ne yok serecez ortaya:))) tek tasmiister cift tasmi ister:))) onafeda olsunn tum tektaslar..onun varya kokusuna kurban olurum bennn.....bir gulusu icin canim feda olsun yaaa...Allahim omrumuzden alsin ona versin insallah....

yok şekerim benim oğlum olursa ona kız almıycam ben büyük bi küp alcam bascam tuzu turşusunu kurcam :))) o kadar uğraşmışım elin kızına kaptıramam gül gibi oğlumu..

yaaaaaaaaaaaaaaaa gercekmi.....bu sitede en cok merak ettiklerimden biriydi..cok canaykin gelmisti bana arkadasin yaa......kurban oldugum Allahimmmmm insallah versin sabrini.insallah belki dogal yoldan olur ya.....
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim olacak az kaldı hepimiz kavuşcaz o cennet kokusuna

gelme tabi dedim umuta da hamile ya bizi beğenmiyo bizle konuşmuyo dedim :))))
gördüm gördüm ateşe vermişin beni hemen
canim benim yaaa....insallah bus ene evlatsiz son senemiz olacakk..inan varya cani gonulden diliyorum bunu hepimiz icin.....

nurcanim sensiz topikmii olur fistiikkkk

kız bu ayşe beni istemiyo

canim benim yaaa....insallah bus ene evlatsiz son senemiz olacakk..inan varya cani gonulden diliyorum bunu hepimiz icin.....

Nurcanim sensiz topikmii olur fistiikkkk

aminnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm

anammmm..giremiyorm daha siteye..sayfa acilmiyo yaaaaa....ay sukur girebildimmm sonund ayaa...ay nurcanim sensizmi olur topik..ayse istemez olurmuu sen 2 gun girme topige oturur aglar o:)))

kızlar giremedşimsiteye attı beni
:))))))))))))))))))))))) mutlu oldum ağlarmı gerekten:)))))))))))))))

bende bu gün siteye gek girmek istediğimde redetti nasıl iş bu yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

anammmm..giremiyorm daha siteye..sayfa acilmiyo yaaaaa....ay sukur girebildimmm sonund ayaa...ay nurcanim sensizmi olur topik..ayse istemez olurmuu sen 2 gun girme topige oturur aglar o:)))

beni de attı site ahlaksız kadın atıldın dedi :))) zor geldim..
bak kendi ağlattı ya gidip kaybolup nasıl da biliyoooo..

bende bu gün siteye gek girmek istediğimde redetti nasıl iş bu yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay anlayamadim hakket yaaaa..ne bu..yaziyorum 2 saatte gidiyoooooo..site istemiyomu bizi ya..ya yeter ne soracan ben sna..sizde erkek infertilitesi sorunuda varmi canim ya?

ay cevaplari bile 2 saatte yaziyoooo ..ya genel bir sorunmu bu?

evet canım herkesi atmış...
ya ne diycem bizde erkekte sayı sorunu yok ama morfoloji düşük hoca tüp bebekte morfoloji önemli değil dedi bana lazım olan 5-10 tane sperm onu da 40 milyonun içinde nasılsa bulurum erkekle ilgili tetkik yapmaya gerek yok dedi.. size ne demişlerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…