bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım ben sana 200 tane fatiha okudum yazarsın unutma

maşallah kız bütün gün nettesin ne ara okuyorsun? ben otobüsle işe giderken okuyorum bizim evden banka 50 tefriciye :)) işteyken de okuyorum öğleden sonra pek işim olmuyor ama senin hızına yetişmek mümkün değil
bu arada umudumsun sana ben de yardım edicem ama kanamam var o kanama bitince de adet olacakmışım doktor öyle söyledi bitisin okurum canım

canim cok saol..demen yeterliii.....sen iyi ol gerisi hallolur

olemiii cok sagol canim...Allah razi olsun...
önemli değil canıım ayıpsın

tatlım netteyim gündüz gece okuyorum otururken

canim ne alaka..istediginzi yere gidersiniz tabii...ne dedimki benn..ters biseymi dedim?

yok kuzum durgunlaştın da ondan.
ayyy kıyamam sana ben sen nurcanla ben gibi cozutuk değilsin ince ruhlu kızsın.. biz öyleee hart hart cart cart deli karılar iştee :)))

ayyy kıyamam sana ben sen nurcanla ben gibi cozutuk değilsin ince ruhlu kızsın.. biz öyleee hart hart cart cart deli karılar iştee :)))

:))))) yok canim ya estafurullahhh...olurmu oyle sey yaniii... delilik herkeste var :))) akkilli olup dunya kahrini cekecegine deli olki dunya senin kahrini ceksin diye bosuna dememisler:))))

kız ben ne yaptım ben 2 topicdede bişi yapamadım burdada ordada bilmediğim konu konuşuluyo yerdede fransız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…