nereye yaaaaa
burdayim canim...bakiyorum ole topiklere..
canım ben sana 200 tane fatiha okudum yazarsın unutma
canım ben sana 200 tane fatiha okudum yazarsın unutma
şimdilk çıkıyorum
gelirim yine
maşallah kız bütün gün nettesin ne ara okuyorsun? ben otobüsle işe giderken okuyorum bizim evden banka 50 tefriciye :)) işteyken de okuyorum öğleden sonra pek işim olmuyor ama senin hızına yetişmek mümkün değil
bu arada umudumsun sana ben de yardım edicem ama kanamam var o kanama bitince de adet olacakmışım doktor öyle söyledi bitisin okurum canım
olemiii cok sagol canim...Allah razi olsun...
sen bişeye mi bozuldun durgunlaştın sanki? gittik geldik falan kırıldın mı?
önemli değil canıım ayıpsınolemiii cok sagol canim...Allah razi olsun...
maşallah kız bütün gün nettesin ne ara okuyorsun? ben otobüsle işe giderken okuyorum bizim evden banka 50 tefriciye :)) işteyken de okuyorum öğleden sonra pek işim olmuyor ama senin hızına yetişmek mümkün değil
bu arada umudumsun sana ben de yardım edicem ama kanamam var o kanama bitince de adet olacakmışım doktor öyle söyledi bitisin okurum canım
canim ne alaka..istediginzi yere gidersiniz tabii...ne dedimki benn..ters biseymi dedim?
önemli değil canıım ayıpsın
tatlım netteyim gündüz gece okuyorum otururken
tatlım netteyim gündüz gece okuyorum otururken
yok kuzum durgunlaştın da ondan.
ayyy kıyamam sana ben sen nurcanla ben gibi cozutuk değilsin ince ruhlu kızsın.. biz öyleee hart hart cart cart deli karılar iştee :)))
gece kuşuuuu ben de tavuk valla bütün gün uyudum şimdi yatsam yine uyurum..
yok kuzum durgunlaştın da ondan.
ayyy kıyamam sana ben sen nurcanla ben gibi cozutuk değilsin ince ruhlu kızsın.. biz öyleee hart hart cart cart deli karılar iştee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?