okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun
nazemire okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun------500
filo--------------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar liste budur herkez teyit etsin
canım mr sonuşları 1 hafta sonra çıkıyor dedmişlerdi o zamna kadar bekleyeceğiz başka çare yok
prolaktin aslında erkek infertilitesiyle ilgili bir hormon
spermi etkileyen bir hormon
ama aynı zamanda beyinin arka kısmında bulunan kist ve bezelerin şişdiği iltahaplandığıdada yüksel bir hormon
bizim korkumuzda bu kistlerin iltihaplamış olması
hatta bazı durumlarda kanserin işareti olarak bile görünüyor
nazemirin adını biri banada yollarsa sevinirim
bu arada umudumsun gözün aydın canım
canım çoooooooooooooooook geçmiş olsun ama yinede kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah
canım ne haber
napıyorsun göremedik seni bir kaç gündür
canım internet bozuktu yani modemde sorun vardı akıllı eşim neti değiştirmiş başka kulannıcıya geçmiş 2 gün kesikti
başka sorun olmasında canım
ya nazemire 500 tane okdum
yanlış yermi yaşışım yaaaaaaa
özelle gönderiyorum diye yanlışlıkla buraya atmışım mesajı....hastalıktan ne yaptığımı şaşırdım
sen de mi hastasın ben de ancak iyileştim.
canım test ptesi değil mi? ondan önce yetiştireyim diye uğraştım innnşallahh işe yarar. çok ama çoook içten dua ediyorum senin için..
Merhaba kızlar herkese iyi haftasonlarıııııı
halevcim hakkında hayırlısı olsun canım
dondurulmuşla hamis kalan çok
rabbim inşallah seni daha fazla aratmadan kavuşturcak bebişine
ya madem test pazartesi herkez bitirsin nazemirinkini
hilbay ceylin nazemir pembe kızlar ses verin
ya bence de iyi olur bitirelim kızın duasını..
bu arada fiiloya tekrardan sitemlerimi iletiyorum.. katılıcam diyip son anda vazgeçmek gerçekten hoş olmadı.. zaten yavaş okuyorum 2 günde bitsin diye hasta hasta canım çıktı..
evet ya perşembeden beri bende hastayım grip oldum...ilaçda kullanamıyorum...evet pazartesi test... umudum bi var bi yok ne bileyim tarih yaklaştıkça stres yapıyorum ALLAH tan hayırlısı...sen benden iyisin ben daha 150 okudum bugün 300 yaparım inşallah yarınada biter...2 gün misafirimde vardı üstünede grip...CANIM BENDE SENİN İÇİN DUACIYIM ALLAH bu uğurda gözyaşı döken herkesin birgün yüzünü güldürecek yeterki isyan etmeden beklemesini bilelimsen de mi hastasın ben de ancak iyileştim.
canım test ptesi değil mi? ondan önce yetiştireyim diye uğraştım innnşallahh işe yarar. çok ama çoook içten dua ediyorum senin için..
ah canım ya ben burda olsam okurdum işte terslik olacakya şu kızlaardaan bari ses gelsede ona göre olmazsa ben bitirsem geri kalanı :)
evet ya perşembeden beri bende hastayım grip oldum...ilaçda kullanamıyorum...evet pazartesi test... umudum bi var bi yok ne bileyim tarih yaklaştıkça stres yapıyorum ALLAH tan hayırlısı...sen benden iyisin ben daha 150 okudum bugün 300 yaparım inşallah yarınada biter...2 gün misafirimde vardı üstünede grip...CANIM BENDE SENİN İÇİN DUACIYIM ALLAH bu uğurda gözyaşı döken herkesin birgün yüzünü güldürecek yeterki isyan etmeden beklemesini bilelim
ah canım ya ben burda olsam okurdum işte terslik olacakya şu kızlaardaan bari ses gelsede ona göre olmazsa ben bitirsem geri kalanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?