bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

umudumsun ve yeter 500'er okudu ben de 444 ve filonun 500'ünü okudum Allah kabul etsin

canım çoooooooooooooooook geçmiş olsun ama yinede kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun

nazemire okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500
umudumsun------500----------okundu
filo--------------500----------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500----------okundu
ayşe------------444---------okundu

kızlar liste budur herkez teyit etsin

canım internet bozuktu yani modemde sorun vardı akıllı eşim neti değiştirmiş başka kulannıcıya geçmiş 2 gün kesikti

başka sorun olmasında canım

ya nazemire 500 tane okdum
yanlış yermi yaşışım yaaaaaaa

özelle gönderiyorum diye yanlışlıkla buraya atmışım mesajı....hastalıktan ne yaptığımı şaşırdım

Son düzenleme:
özelle gönderiyorum diye yanlışlıkla buraya atmışım mesajı....hastalıktan ne yaptığımı şaşırdım

sen de mi hastasın ben de ancak iyileştim.
canım test ptesi değil mi? ondan önce yetiştireyim diye uğraştım innnşallahh işe yarar. çok ama çoook içten dua ediyorum senin için..

canım test ptesi değil mi? ondan önce yetiştireyim diye uğraştım innnşallahh işe yarar. çok ama çoook içten dua ediyorum senin için..

ya madem test pazartesi herkez bitirsin nazemirinkini
hilbay ceylin nazemir pembe kızlar ses verin

Merhaba kızlar herkese iyi haftasonlarıııııı

halevcim hakkında hayırlısı olsun canım
dondurulmuşla hamis kalan çok
rabbim inşallah seni daha fazla aratmadan kavuşturcak bebişine

sağol canım inşallah hepimizi meleklerine kavuşturur güzel rabbim

ya madem test pazartesi herkez bitirsin nazemirinkini
hilbay ceylin nazemir pembe kızlar ses verin

ya bence de iyi olur bitirelim kızın duasını..
bu arada fiiloya tekrardan sitemlerimi iletiyorum.. katılıcam diyip son anda vazgeçmek gerçekten hoş olmadı.. zaten yavaş okuyorum 2 günde bitsin diye hasta hasta canım çıktı..

ah canım ya ben burda olsam okurdum işte terslik olacakya şu kızlaardaan bari ses gelsede ona göre olmazsa ben bitirsem geri kalanı :)

evet ya perşembeden beri bende hastayım grip oldum...ilaçda kullanamıyorum...evet pazartesi test... umudum bi var bi yok ne bileyim tarih yaklaştıkça stres yapıyorum ALLAH tan hayırlısı...sen benden iyisin ben daha 150 okudum bugün 300 yaparım inşallah yarınada biter...2 gün misafirimde vardı üstünede grip...CANIM BENDE SENİN İÇİN DUACIYIM ALLAH bu uğurda gözyaşı döken herkesin birgün yüzünü güldürecek yeterki isyan etmeden beklemesini bilelim

kızlar kaynatmaya başlamışsınız

Son düzenleme:
ah canım ya ben burda olsam okurdum işte terslik olacakya şu kızlaardaan bari ses gelsede ona göre olmazsa ben bitirsem geri kalanı :)

canım ya olduğu kadar vardır bundada bir hayır...ben hızlı okuyabilsem bende yavaş okuyorum ezberede bilmiyorum...canım sıkmayın kendinizi

bekliyoruz canım hiç isyan etmeden sıramızı bekliyoruz.. Rabbim zamanını bilir..
Hepimiz birbirimiz için duacıyız çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…