bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

banada yazarmıısn başlayacağım duaya

Demin filo bana özeldenmesaj atmış kendisi şehirdışında olacakmış ben okuyamam diyor. onun 500 ünü de ben okuyacağım.
yalnız katılmak isteyen arkadaşlardan ricam gerçekten yapacaklarsa ben de katılayım desinler sonradan değişiklik yapmak zor oluyor..

ben biliyordum zaten sen benden önce bitireceksin umudum benim daha 2200 lerde sen benden ne kadar sonra başladın üstelik bunun 850sini buradaki arkadaşlar sağolsunlar okudular ben biraz tembelmiyim yaa bu konuda benimki 6 ayı bulur bitirmesi yada anneme,kayınvalidemede söyleyeyim onlarda okusunlar başka türlü olmayacak çünkü

aldım canım mesajını ben diğer arkadaşlara gönderirim senin yazdığın mesajı rabbim şimdiden kabul etsin bu duaların hürmetine inşallah bizlere güzel haberler verirsin

günaydın
HAYIRLI CUMALRRRRRRRRRRRRRRRR
RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CUMA HÜRMETİNE

kızlar BEN FATİHAYA 7200 DİYE DİYET ETTİM AMA 72,000 MİŞ:26::26:
BENDE NİYETİMİ YAPACAĞIM YANİ 7200 OKUYACAĞIM
NE DERSİNİZ

günaydın arkadaşlar bugün adetimin 3.günü dra gittim konrol için gayet güzel görünüyor dedi rahim duvarın incelmiş yumurtalarında gayet aktifler ama bu ayı es geçelim sen dinlen dedi benim niyetimde öyleydi dedim sonra dkh hapı verdi sanırım hamile kalmamam için neyse bittikten sonra adetin 2.günü yine gidicem dra sonra tedavi için gün verecek hadi hayırlısı olsun inşallah

canım gözün aydın çokca vakit geçir kocişinle

sanada hayırlı cumalar canım duana koccaman AMİNNNNNNN diyorum inşallah

canım inşallah bu sefer herşey gönlünce olsun.. ne güzel bak donmuşların da var, donmuşlarla şans daha yüksek oluyor diyorlar..benim doktorum da tedaviden önceki ay mutlaka hap veriyor, hormonları düzene sokuyormuş..hakkımızda hayırlısı..

bana neden verdiğini söylemedi bende tahminde bulundum çünkü yumurtalarımın çok aktif olduğunu söyledi demek eşimdeki sperm hızı iyi olsa kendiliğinden olucak ama nasip işte inşallah ikinci denemeye daha iyi sonuçlar alırım şimdi bi arkadaş dondurulmuşlarla hamile olduğunu öğrendi

kızlar eşimin prolaktini yeniden yeptırdık
ama yine çok yüksek
akşamada mr var

inşallah mr iyi çıkar canım..doktorla konuşmadan kendini üzme belki de önemli bişey değildir..
canım mr sonuşları 1 hafta sonra çıkıyor dedmişlerdi o zamna kadar bekleyeceğiz başka çare yok
eşindeki prolaktin yüksekliğinin ne gibi zararı var canım allah yardımcınız olsun umarım mr ında bişi çıkmaz

prolaktin aslında erkek infertilitesiyle ilgili bir hormon
spermi etkileyen bir hormon
ama aynı zamanda beyinin arka kısmında bulunan kist ve bezelerin şişdiği iltahaplandığıdada yüksel bir hormon
bizim korkumuzda bu kistlerin iltihaplamış olması
hatta bazı durumlarda kanserin işareti olarak bile görünüyor

Allah korusun bacım aklına kötü birşey getirme inşallah iyi bi sonuç çıkacak iyi düşün iyi olsun canım

allah korusun bacım aklına kötü birşey getirme inşallah iyi bi sonuç çıkacak iyi düşün iyi olsun canım

inşşşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaaa
sağolun kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa hepiniz

ya canım benim neden en kötüsünü getiriyorsun hemen aklına.. böyle düşünme lütfen.. iyi düşün iyi olsun..

ya canım benim neden en kötüsünü getiriyorsun hemen aklına.. Böyle düşünme lütfen.. Iyi düşün iyi olsun..

canım sağol yaaaaaaaa ne bileyim işte aklıma en kötüyü getirme değilde
şu an aklım devre dışı zaten
hiç bir şey düşünemiyorum
ama sağolun sizlerin fikirleri desteği iy geldi

inşşşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaaa
sağolun kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa hepiniz

ne demek canım rahatlatmak bizim görevimiz oldu artık sen yeterki iyi ol sağlıklı ve iyi düşün canım inşallah iyi sonuçlar alacaksınız

Merhaba kızlar herkese iyi haftasonlarıııııı

yeterim sıkma canını bu kadar canım allahın izniyle o dediğin kötü şeyler yoktur
mr sonuçlarınızda hayırlısıyla iyi çıkacak
inşallah güzel haberler vereceksin bize

halevcim hakkında hayırlısı olsun canım
dondurulmuşla hamis kalan çok
rabbim inşallah seni daha fazla aratmadan kavuşturcak bebişine

sağol canım yaaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/center]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…