selam herkese...misafirim var dünden beri giremedim hilbay ve ceylin e adımı özelden yazdım diğerlerinede yazmaya çalıştım ama sistemde bir hata var galiba... yarım saattir giremedim özele..herkese şimdiden dua için teşekkürler...
ben biliyordum zaten sen benden önce bitireceksin umudum benim daha 2200 lerde sen benden ne kadar sonra başladın üstelik bunun 850sini buradaki arkadaşlar sağolsunlar okudular ben biraz tembelmiyim yaa bu konuda benimki 6 ayı bulur bitirmesi yada anneme,kayınvalidemede söyleyeyim onlarda okusunlar başka türlü olmayacak çünküsaol canim benimmm....canim su anda 2000 dun bitti...bugun cok okuyamadim nazemirin tefriyeceini bitirecem once...sen kactasin? cok ilerleyemedim ya..sole 10000 e kadar okunmus olsa ondan sonra rahat ilerlerdi..insallah hayirlisi..niyet ettim bir kere ne zaman biterse artik..insallah Allah hepimizin gonlune gore versin...
selam herkese...misafirim var dünden beri giremedim hilbay ve ceylin e adımı özelden yazdım diğerlerinede yazmaya çalıştım ama sistemde bir hata var galiba... yarım saattir giremedim özele..herkese şimdiden dua için teşekkürler...
ben biliyordum zaten sen benden önce bitireceksin umudum benim daha 2200 lerde sen benden ne kadar sonra başladın üstelik bunun 850sini buradaki arkadaşlar sağolsunlar okudular ben biraz tembelmiyim yaa bu konuda benimki 6 ayı bulur bitirmesi yada anneme,kayınvalidemede söyleyeyim onlarda okusunlar başka türlü olmayacak çünkü
aldım canım mesajını ben diğer arkadaşlara gönderirim senin yazdığın mesajı rabbim şimdiden kabul etsin bu duaların hürmetine inşallah bizlere güzel haberler verirsin
tatlim olsun test sonucunu almadan okusak daha iyi olur....
bu arada pembe filo lutfen onaylatin listeyi....nazemir sende canim? sana okunacak nerdesin??
kizlar bu arada yarin kocamm gelecekkk nasil sevindim daha gec bekliyodum..ay nasil bir doping oldu bana anlatamam..yarin hemde guney doguda ogretmen olan kardesim var oda geliyo..hemen ilk sizle paylastim bu haberi...cok sevincliyim cunku.....
namaz kilayim gelecek kizlar..opuyorum cok cok cok....
günaydın
HAYIRLI CUMALRRRRRRRRRRRRRRRR
RABBİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENİ NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CUMA HÜRMETİNE
günaydın arkadaşlar bugün adetimin 3.günü dra gittim konrol için gayet güzel görünüyor dedi rahim duvarın incelmiş yumurtalarında gayet aktifler ama bu ayı es geçelim sen dinlen dedi benim niyetimde öyleydi dedim sonra dkh hapı verdi sanırım hamile kalmamam için neyse bittikten sonra adetin 2.günü yine gidicem dra sonra tedavi için gün verecek hadi hayırlısı olsun inşallah
canım inşallah bu sefer herşey gönlünce olsun.. Ne güzel bak donmuşların da var, donmuşlarla şans daha yüksek oluyor diyorlar..benim doktorum da tedaviden önceki ay mutlaka hap veriyor, hormonları düzene sokuyormuş..hakkımızda hayırlısı..
kızlar eşimin prolaktini yeniden yeptırdık
ama yine çok yüksek
akşamada mr var
kızlar eşimin prolaktini yeniden yeptırdık
ama yine çok yüksek
akşamada mr var
canım mr sonuşları 1 hafta sonra çıkıyor dedmişlerdi o zamna kadar bekleyeceğiz başka çare yokinşallah mr iyi çıkar canım..doktorla konuşmadan kendini üzme belki de önemli bişey değildir..
eşindeki prolaktin yüksekliğinin ne gibi zararı var canım allah yardımcınız olsun umarım mr ında bişi çıkmaz
canım mr sonuşları 1 hafta sonra çıkıyor dedmişlerdi o zamna kadar bekleyeceğiz başka çare yok
prolaktin aslında erkek infertilitesiyle ilgili bir hormon
spermi etkileyen bir hormon
ama aynı zamanda beyinin arka kısmında bulunan kist ve bezelerin şişdiği iltahaplandığıdada yüksel bir hormon
bizim korkumuzda bu kistlerin iltihaplamış olması
hatta bazı durumlarda kanserin işareti olarak bile görünüyor
allah korusun bacım aklına kötü birşey getirme inşallah iyi bi sonuç çıkacak iyi düşün iyi olsun canım
canım mr sonuşları 1 hafta sonra çıkıyor dedmişlerdi o zamna kadar bekleyeceğiz başka çare yok
prolaktin aslında erkek infertilitesiyle ilgili bir hormon
spermi etkileyen bir hormon
ama aynı zamanda beyinin arka kısmında bulunan kist ve bezelerin şişdiği iltahaplandığıdada yüksel bir hormon
bizim korkumuzda bu kistlerin iltihaplamış olması
hatta bazı durumlarda kanserin işareti olarak bile görünüyor
ya canım benim neden en kötüsünü getiriyorsun hemen aklına.. Böyle düşünme lütfen.. Iyi düşün iyi olsun..
inşşşşşşşşşşşş canım yaaaaaaaaaa
sağolun kızlarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa hepiniz
ne demek canım rahatlatmak bizim görevimiz oldu artık sen yeterki iyi ol sağlıklı ve iyi düşün canım inşallah iyi sonuçlar alacaksınız
merhaba kızlar herkese iyi haftasonlarıııııı
Yeterim sıkma canını bu kadar canım allahın izniyle o dediğin kötü şeyler yoktur
mr sonuçlarınızda hayırlısıyla iyi çıkacak
inşallah güzel haberler vereceksin bize
Halevcim hakkında hayırlısı olsun canım
dondurulmuşla hamis kalan çok
rabbim inşallah seni daha fazla aratmadan kavuşturcak bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?