bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım okuya bildiğini oku okuyamadığınızı ben yarın okurum bugün benim beşyüz biter zaten

sağol canım ya yeter de yardım edecek oldu ama benim için okunuyo onun için ben okuyabildiğim kadar okumak istiyorum ...gözyaşlarım leptop a karıştı birisi görse ağlıyorum sanacak

sağol canım ya yeter de yardım edecek oldu ama benim için okunuyo onun için ben okuyabildiğim kadar okumak istiyorum ...gözyaşlarım leptop a karıştı birisi görse ağlıyorum sanacak

yarın sabahtan haberleşelim ben de devam ederim bitiririz yarın

nazemircim test pazartesi demek rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın canım
inşallah hayırlı habeler veririsin bizeeee

hoşgeldin nurcancım netin gelmesine sevindim
yokluğunuz belli oluyor kızlar
ayşecanım rahatsız,:2:
umudumun kocişi geldi
nurcanın neti yokmuş :126:neyseki geldi
nurcanım ben daha bugün başladım tefriciyeye, dün misafirim vardı
böyle çabuk bitirileceğini bilemedim yetiştirmeye çalışırım artık

sağol canım yaa evet net yoktu :))))
olsun canım okuyabildiğin kadar oku destekleriz
bu arada sana 300 tane fatiha okudum canım yazarsın

kizlarrrr..gunaydin..esim geldigi icin giremiyorum nete biliyosunuz..sizi son gelismelrden haberdar edeyim...cuma gunu gittik doktora..aman nasil kalabalik..aglayanmi ararsiniz; gulenmi arasiniz,,hgepsi orda..aglaynlari gordukca cok moralim bozuldu ama..neyse 3 saat beklemenin ardindan nihayet dr.ile gorustuk...ozgecmis aldi bizden vs. sonra hemen tup bebege baslayalim dedi..rapordan yararlanamiyorum..yani devlette olmasina ragmen nerden baksak 5000 tl ilaclar ile birlikte.gerci yeterki olsunda..sonra beni muayene etti..hersey ylunda dedi..histereskopi istedim evet dedi yapacam onu..bide smear yapalim dedi..ben gecenyil oludgum icin dedim ben oldum onu..tamam dedi..ama kafama takildi eve gelince keske olsamiydim tekrar..siz oldunuzmu tup bebege baslarken smear testi? cunku smearda iltihap falan gorunuyo sanirim..simdi pzt gidip tekrar gidecem kan verecem..sonra adetin 2. gunu tekrar gidecem ve bide adet bitimine histereskopi icin gidecem...

nazemir ben bitirmistim duani biliyosun..insallah Rabbim kabulo eder...yazilan sayflarai okuyamadim kizlar..genis bir vakitte okuyacam hepsini...

ay hastaneye ilk gittim..bir dr gorum hemen atladim hocamm sizmisiniz tup bebek doktoru..dr dedi ben degilim ama tup bebek lab.druyum yardim edeyim sana dedi..anlattim durumu hemen...o dr.u cok sevdim cok ilgilendi..cok babacandi..olumlu konustu hep benimle...tup bebek dr.uda hacettepeden geldigini soyledi...bakalim pzt gidecem tekrar umarim hayirli sonuclarla gelmek nasip olur...ama smear olayi kafama takildi? siz yaptirdinizmi kizlar tekrar...

simdi cikiyorum..hepinzi ne cok ozledim yaa..o kadar alismisimki size...cok cok opuyorum sizi...

olsun canım sen işlerine bak ben smir ne bilmiyorum canım yapıldıysada haberim yok benim herşey alel acele olduya ne nedir bilmiyom :)))))) kendine dikka et güzel haberlerle gel inşallah

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun

nazemire okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500----------okundu
umudumsun------500----------okundu
filo--------------500----------okundu
pembe_86-------500--------okundu
hilbay-----------500
ceylin-----------500
nazemir---------500
yeter-----------500----------okundu
ayşe------------444---------okundu

kızlar liste budur herkez teyit etsin

Son düzenleme:

benimde akşama bitecek inşallah ALLAH ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…