bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

tamamdır patron.. bu arada neden nazemire okuyoruz demişsin çünkü o sonuç bekliyor şu sıra test gününe az kaldı da ondan canım..

tatlim olsun test sonucunu almadan okusak daha iyi olur....

bu arada pembe filo lutfen onaylatin listeyi....nazemir sende canim? sana okunacak nerdesin??

kizlar bu arada yarin kocamm gelecekkk nasil sevindim daha gec bekliyodum..ay nasil bir doping oldu bana anlatamam..yarin hemde guney doguda ogretmen olan kardesim var oda geliyo..hemen ilk sizle paylastim bu haberi...cok sevincliyim cunku.....

namaz kilayim gelecek kizlar..opuyorum cok cok cok....

kilzar gelecem az sonra..optum sizi cok cok....lutfen diger arkadaslarda duayi teyit etsin...aksaklik olmasinnn...arkadasimizin niyetii kabul olsun insallah....

naber yeter.. bütün gün uyudum kafam şişmiş uyumaktan.. sanki başımın üztünde koca bir köy ekmeği var :))))

canım çok yorgunum yaa abimin eşi geldi dr gittik tahlil falan derken akşam oldu
şimdi yeni oturdum daha

aminn sekerimm.....gercekten okumakzor o sayiyi ama..insallah bitirecez hayatim...
ama kolay ne var be kuzum
biz sabırı kanıtlanmış kızlarız (kaç yıldır sıpalrımızı bekliyoruz )okuruz ALLAHIN izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin yeterim demekki işiniz vardı
bende diyorum yeter gelirdi erkenden niye gelmedi:44:
bu arada fatihaya başlıyormuşsun hayırlı olsun tez zamanda bitsin dileğin kabul olsun inşallah

umudum gözün aydın canım en katmerlisinden
sizin evde yarın bol bol sevinç,neşe harika yemekler var sanırım
sen fatihada kaçtasın gerçi hızlı hatunsun sen beni geçmişindir bile
vede benden önce bitireceğine eminim rabbim gönlüne göre versin canım

saol canim benimmm....canim su anda 2000 dun bitti...bugun cok okuyamadim nazemirin tefriyeceini bitirecem once...sen kactasin? cok ilerleyemedim ya..sole 10000 e kadar okunmus olsa ondan sonra rahat ilerlerdi..insallah hayirlisi..niyet ettim bir kere ne zaman biterse artik..insallah Allah hepimizin gonlune gore versin...

dimiii ...niyet ettik bir kere bitirecez Allahinizni insallah...bu arada esin dr.a gideceketi?ne oldu sonuc?

kizlar nazemirin 500 tefriciyesini bitirdim cok sukur...insallah dualarimiz kabul olur...esim gelecegi icin kendi evime gececem..cok fazla giremem nete o zaman..o yuzdne bugun nazmeirin tefriciyesini bitirmek icin ugrastim..zaten 250 okumustum..250 yide tamamladim..insallah Rabbim bu dularain yuzu suyu hurmetine kucagimizi bos birakmasin...

evet canım yaaa işimiz vardı
canım amn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben 7200 fatihayla birlikte 10.000 hilas içinde arkadaşlarıma yardım ediyorum
yani liste yaptılar sırayla okuyacağız hapimize

dimiii ...niyet ettik bir kere bitirecez Allahinizni insallah...bu arada esin dr.a gideceketi?ne oldu sonuc?

canım eşim bir sorunu yok ağrısı yada şikayeti
bilmiyorum yani canım yarın akşam mrçetireceğiz bakalım

Son düzenleme:
evet canim... diyorumya o yuzden zor biraz okumak gercekten..ama Rabbimin izniyle okuruz...yeterki gelsin bebisler...

okuruz canım ya ne olcak
yeterkbebişlerin gelmesine aracı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşş

selam herkese...misafirim var dünden beri giremedim hilbay ve ceylin e adımı özelden yazdım diğerlerinede yazmaya çalıştım ama sistemde bir hata var galiba... yarım saattir giremedim özele..herkese şimdiden dua için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…