bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım niye olumsuz dedin. kaç çıktı ki değerin... haberlerini bekliyorum ne olur bazen düşük sayıya rağmen hamile olunabiliyor. çnükü...

Canım benim bu aşılama olduğu için böyle oldu.. zaten aşılamada şans düşük biliyorduk başından beri..
Şimdi istersen bir başka doktorla yada aynı doktorla bir daha doğru dürüst bir tüp bebek denemesi daha yaparsın. Bu sefer olur.. Üzme canını daha çareler tükenmedi..

canım nazemirin 500 tefriciyesini bitirdim. Allah kabul ederse inşallah. aslında biraz geç kalmışım. ben hafta sonları internete giremedipğim için olanlardan haberim yoktu. Allah inşallah okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine 1en yakın zamanda kendiliğinden hamile kalmasını hayırlı bebişlerinin olmasını nasip etsin. bu ay olmasada Allah hangi zamanda olacağını bizden daha iyi biliyordur.
nazemir sende canım canını sıkma. eğer aşılama ise hiç sıkma. zaten aşılamada başarı oranı çok düşük. hatta bana doktor. hiç aşılamaya gerek yok ben senin yerinde olsam direk tüp bebek yaptırırdım demişti. Allah daha kötüsü ile sınamasın. ama yine de merak ediyorum. beta hcg değerin kaç çünkü çok düşük ddeğerlerde artabiliyor ben de aynısı olmuştu. 8 di. ve arttı.ç sonuç 5.5 haftalıken olumsuz olsada tutmuştu. senin içinde öyle olabilir. değerini paylaşırsan sevinirim canım..

herekese selamlar kızlar..... dualarımızda sırada kim var. ben hazırım. zaten siz çok hızlısınız. size yetişmek maşallah mümkün değil.

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------2000
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar liste budur herkez teyit etsin

umudumsun ceyline kaç okumuştu sayısını bilen varsa bana sölesin benim okıcağımdan düşeyim umudumsunun eşi var o bu hafta okuyamaz nazemirdede bu hafta vermeyelim biraz toplansın

isim alalımmmmmmmmmmm
hemen başlayalımmmmmmm

iyiakşamlar herkese :79:
deli oldum sabahtan beri kk ya giremedim girebildiğim zamanda mesaj yazamadım
nazemirim sonucu çok merak ediyordum olumsuz sonuçlanmış
rabbim hayırlısını böyle uygun görmüş demekki senin için
gönül isterdiki emekler boşa çıkmasın ama nasip olmayınca olmuyor demekki
canım tam olarak sorununuz neydi ?

kuzu duayı sana okuyacağız adını verirmisin

ayy bu hafta banamı dua ediyoruz
nurcancım umudum bana 500 okumuştu bana gelen msjda öyle yazıyor yani
ben listemi teyit ettim canım

isim alalımmmmmmmmmmm
hemen başlayalımmmmmmm
canımmm adım ilknur rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

ayy bu hafta banamı dua ediyoruz
Nurcancım umudum bana 500 okumuştu bana gelen msjda öyle yazıyor yani
ben listemi teyit ettim canım

canımmm adım ilknur rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

amin kuzum inşş bu dualar bizi bebişimize ulaştırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benden yana tamamdır ama seninki çok olmuş ben epey hızlandım daha fazla okuyayım sen de bunalma...

ya nazemirin tedavisinin ortasında yumurtaları çatladı mecburen aşılama yapıldı.. şöyle doğru dürüst bir tedavi görünce olacak ben inanıyorum..

ya nazemirin tedavisinin ortasında yumurtaları çatladı mecburen aşılama yapıldı.. şöyle doğru dürüst bir tedavi görünce olacak ben inanıyorum..

oofff ya nekadar zor bir şey tedavinin ortasında olmsuzlukla karşılaşmak
bende yaşadım
sonrası için insanı nekadar negati etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…