bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444

kızlar liste budur herkez teyit etsin

tamamdır canım yarın başlarım okumaya
inşşşşşşşşşşş bu dualar bebişlerimizi getirsin bize

ayy bu hafta banamı dua ediyoruz
nurcancım umudum bana 500 okumuştu bana gelen msjda öyle yazıyor yani
ben listemi teyit ettim canım

canımmm adım ilknur rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
tamam canım ekliyorum onu
canım benden yana tamamdır ama seninki çok olmuş ben epey hızlandım daha fazla okuyayım sen de bunalma...
gülüm sen çalışıyon ben bi günde bitiririm onu boşvar sen takma kafana sen kafanı yorma hiç

aahhhhhhh canım zaten bi aklımızdan çıkarabilsek bi çoğumuzunda sorunu bu ama yapamıyo insan bütün doktorlar sölüyor amaaaaaa yaşamayınca bilinmiyo

nazemircim bencede kendini ümitlendirme canım genede sen sonuçta negatif demişler bidaha bidaha üzülmeni istemem canım inşallah tüp bebekte tutAR

sorun bende yumurta az zor gelişiyor bide yumurtalar da çatlayınca dr boş geçmesin diye aşılama yaptı daha önceden vakit kaybı diye yapılmamıştı tüp bebeğe geçilmişti...hayırlısı

evet hayırlısı canım hakkımızda başka birşey diyemiyorum
rabbim inşallah başka bir tedavinde yüzünü güldürecek
bizim sınavımız zor olanlardan rabbim başarıyla geçmemizi nasip etsin

Kızlar merhaba.

Ceylin naz için okuyoruz bu hafta.. Bana uygundur. ...

Nazemircim allah gönülüne göre versin. Bebeşlerinin kokusunu almayı nasip etsin inşallah benimde yumurtalarım gelişmiyor. Doktor sana niye geç kaldın dedi. Hangi hastanede tedavi oluyorsun paylaşırsan sevinirim canım...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umutbizim olsundan haber gelmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Has aramadılarımı acaba daha

merhaba arkadaşlar beni tanıyanalr bilir kasımda negatif tüp bebek denemem oldu ve biraz ara verdik bu ay eşim doktora gitmek istediğini söyledi ama ben kararsızım bu konuda bir tarafım sabırsızca gitmek isterken diğer tarafım tekrar negatif sonuç almaktan korktuğumdan olacak gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun buna ihtiyacım var çevremde pek fazla kişiyle bu konuları konuşamıyorum..

hoş geldin canım
kendini hazır hisetmen çok önemli ama öncesinde negatif almış birnin böyle korkuları olması çok normal
bence korkularıyın üzerine gitmelisin geçmişte gördüğün negatf geçmişte kaldı önüne bakmalısın ve inşşşşşşşşşşşşş bu tedvainde pozitif görürsün
rabbim emekleriyin karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım korkun normal ama bence arayı fazla uzatma derim bence bian önce çocuğuna kavuşmaya bir adım at inşallah rabbim bukez yüzünü güldürür

ben de kasımda hem de kurban bayramının arefe günü negatifi alıp bütün bayramı ağlayarak geçirmiştim.. doktorum ocakta tekrar deneriz demişti ama okuduysan görmüşsündür aksilik üstüne aksilik yaşadım.. şimdi tedavim 19 şubatta yapılacak histereskopiden sonraya kaldı... eğer rahmindeki yapışıklıklar tekrarlarsa daha da ertelenecek..oysa ben o kadar sabırsızlanıyorum ki.. artık bir ay daha evladımdan ayrı kalmak, gidip bir paket daha pet almak istemiyorum :)))
bence doktoruna hemen git ve mümkünse tedavine hemen başla neden evladından ayır zaman geçiresin ki... bu sefer gelecek..

canım bende ilk denemede negatif görenlerdenim ve çok yeni 24 ocaktı negatifi aldığımda ama hiççççç kendimi üzmedim çünkü herşeyin hayırlısını ve hayırlı zamanı Rabbim bilir bak 1 ay kendim ara vermek istedim drumla aynı görüşteymişiz şimdi 2.tedavimin bian önce gelmesi için can atıyorum bence yersiz korkulara kapılma ne geliyorsa Allahımın takdir ettiği şekilde geliyor bu yüzden bir adım atki devamını seve seve getireceksin bak gör

bende 2. tüp bebek denememin negatif sonucunu ekimde aldım o zamanlar yaza kadar bi daha denemiycem dedim şimdi içim içimi yiyo sabırsızlanıyorum doğal yollardan bitkiler falan bekliyorum ama ne kadar beklesem boş belkide bir an önce 3. denemeye başlamalıyım.ama korkuyorumda yine negatif sonuç almaktan üstelik normal yolla( 3 kez düşük beta hcg sonucu) hamile kalabiliyoken tüp bebekte direk 0 yada 1 gibi bir rakam beni tekrar başlamaktan alıkoyuyo.beklemekmi beklememekmi bilmiyorum.çevremde arkadaşlarım 2. çocuğu düşünürken ben hala aynı çırpınışlarla gözyaşları ve beklemeyle geçiriyorum.ama moralim yerimde omladanda başlamamalıyım belkide burda yanlız değilim rabbim yaşadıklarımızın sabrını versin inşalah emeklerimizinde karşılığını tez vakitte nasip etsin.hepimizin evleri çocuklarımızla şenlensin inşallahhhhhhhh

canım burada hepimiz olmsuzluklar negatifler aloyoruz malesef ama yapacak bir şey hayat bir yerden tutunup devam etmek zorundayız rabbim yardımcımız olsun
evet doğru söylüyorsun kendini hazır hisetiğinde başlamalısın içinde korkular elbette olacak ama
iyi ve olumlu düşünmeliisn
inşşşş bu sefer başarırsın inşşşşşşşşşşşşşşş

canım hepimizin acı hatıraları kötü tedavileri var Allahım inşallah bidaha negatifi göstermesin hiçbirinize hiç biriimze

herkese iyi akşamlar bugün daha iyiyim bi güzel evimide temizledim moralim düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…