okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
kızlar liste budur herkez teyit etsin
tamam canım ekliyorum onuayy bu hafta banamı dua ediyoruz
nurcancım umudum bana 500 okumuştu bana gelen msjda öyle yazıyor yani
ben listemi teyit ettim canım
canımmm adım ilknur rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
gülüm sen çalışıyon ben bi günde bitiririm onu boşvar sen takma kafana sen kafanı yorma hiçcanım benden yana tamamdır ama seninki çok olmuş ben epey hızlandım daha fazla okuyayım sen de bunalma...
merhabalar arkadaşlar bende hemşireyim yakınımda hemile kalabilmek için yıllarca uğraşan hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalamayan bir çok arkadaşım var vee tanıdığım bi kadın doğum uzmanı onlara aynen şunu söylüyor SİZLER ARTIK CİNSELLİĞİ SADECE ÇOCUK OLMASI İÇİN YAPIYORSUNUZ VE SÜREKLİ BEYNİNİZDE ONU DÜŞÜNÜYORSUNUZ VE TAM YUMURTA VE SPERM KARŞILACAĞI ANDA FSH HORMONU SALGILANIYO NASIL BİR BAYAN ÇOK PARFÜM KULLANIRDA ERKEĞE İTİCİ GELİRSEE SPERMLERDE YUMURTALARDAN FSH KOKUSU ALINCA UZAKLAŞIYO İSTEYENİNİZ TÜP BEBEK YAPTIRIN İLK TÜP BEBEK TUTTUĞUNDA VE DOĞUM YAPTIKTAN SONRAA PEŞPEŞE NORMAL YOLDAN HAMİLE KALICAKSINIZZ EN GÜZELİ İLİŞKİŞYE GİRERKENN BEBEK FİKRİNİ AKLINIZDAN ATIN DİYOR... gerçektende çok samimi olan arkadşım 5 yıl uğraştı hiçö bir soprun yoktu kendisndede eşindede aşılamada filan olmayınca antalyada tüp bebek yaptırdı bebeği şu an 2 yaşına girdi vee o arkadaşım şuan 6 aylık hamile vee hiç beklemediği bi anda oldu lütfen içinizi ferah tutunnn
tamamdır canım yarın başlarım okumaya
inşşşşşşşşşşş bu dualar bebişlerimizi getirsin bize
sorun bende yumurta az zor gelişiyor bide yumurtalar da çatlayınca dr boş geçmesin diye aşılama yaptı daha önceden vakit kaybı diye yapılmamıştı tüp bebeğe geçilmişti...hayırlısı
merhaba arkadaşlar beni tanıyanalr bilir kasımda negatif tüp bebek denemem oldu ve biraz ara verdik bu ay eşim doktora gitmek istediğini söyledi ama ben kararsızım bu konuda bir tarafım sabırsızca gitmek isterken diğer tarafım tekrar negatif sonuç almaktan korktuğumdan olacak gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun buna ihtiyacım var çevremde pek fazla kişiyle bu konuları konuşamıyorum..
merhaba arkadaşlar beni tanıyanalr bilir kasımda negatif tüp bebek denemem oldu ve biraz ara verdik bu ay eşim doktora gitmek istediğini söyledi ama ben kararsızım bu konuda bir tarafım sabırsızca gitmek isterken diğer tarafım tekrar negatif sonuç almaktan korktuğumdan olacak gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun buna ihtiyacım var çevremde pek fazla kişiyle bu konuları konuşamıyorum..
bende 2. Tüp bebek denememin negatif sonucunu ekimde aldım o zamanlar yaza kadar bi daha denemiycem dedim şimdi içim içimi yiyo sabırsızlanıyorum doğal yollardan bitkiler falan bekliyorum ama ne kadar beklesem boş belkide bir an önce 3. Denemeye başlamalıyım.ama korkuyorumda yine negatif sonuç almaktan üstelik normal yolla( 3 kez düşük beta hcg sonucu) hamile kalabiliyoken tüp bebekte direk 0 yada 1 gibi bir rakam beni tekrar başlamaktan alıkoyuyo.beklemekmi beklememekmi bilmiyorum.çevremde arkadaşlarım 2. çocuğu düşünürken ben hala aynı çırpınışlarla gözyaşları ve beklemeyle geçiriyorum.ama moralim yerimde omladanda başlamamalıyım belkide burda yanlız değilim rabbim yaşadıklarımızın sabrını versin inşalah emeklerimizinde karşılığını tez vakitte nasip etsin.hepimizin evleri çocuklarımızla şenlensin inşallahhhhhhhh
bende 2. tüp bebek denememin negatif sonucunu ekimde aldım o zamanlar yaza kadar bi daha denemiycem dedim şimdi içim içimi yiyo sabırsızlanıyorum doğal yollardan bitkiler falan bekliyorum ama ne kadar beklesem boş belkide bir an önce 3. denemeye başlamalıyım.ama korkuyorumda yine negatif sonuç almaktan üstelik normal yolla( 3 kez düşük beta hcg sonucu) hamile kalabiliyoken tüp bebekte direk 0 yada 1 gibi bir rakam beni tekrar başlamaktan alıkoyuyo.beklemekmi beklememekmi bilmiyorum.çevremde arkadaşlarım 2. çocuğu düşünürken ben hala aynı çırpınışlarla gözyaşları ve beklemeyle geçiriyorum.ama moralim yerimde omladanda başlamamalıyım belkide burda yanlız değilim rabbim yaşadıklarımızın sabrını versin inşalah emeklerimizinde karşılığını tez vakitte nasip etsin.hepimizin evleri çocuklarımızla şenlensin inşallahhhhhhhh
herkese iyi akşamlar bugün daha iyiyim bi güzel evimide temizledim moralim düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?