oofff ya nekadar zor bir şey tedavinin ortasında olmsuzlukla karşılaşmak
bende yaşadım
sonrası için insanı nekadar negati etkiliyor
nedense ben de çok korkuyorum...
canım niye olumsuz dedin. kaç çıktı ki değerin... haberlerini bekliyorum ne olur bazen düşük sayıya rağmen hamile olunabiliyor. çnükü...
canım kaç çıktı ki değerin hayırlısı olsun canım ya herşeyin hayırlısı Allah sabır versin
Canım benim bu aşılama olduğu için böyle oldu.. zaten aşılamada şans düşük biliyorduk başından beri..
Şimdi istersen bir başka doktorla yada aynı doktorla bir daha doğru dürüst bir tüp bebek denemesi daha yaparsın. Bu sefer olur.. Üzme canını daha çareler tükenmedi..
canım geçmiş olsun ne diyeyim bilmiyorum yaaa
hayırlısı olsun canım allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah
yaa hepinize teşekkür ederim ilginiz için...bende biliyordum aşılamada şansımın az olduğunu ama işte insan umut ediyor...bide biz kendimizi tüp bebeğe göre ayarlamıştık maddi olarak ekstradan aşılama çıktı olmayıncada insan üzülüyor...ya birde değer yazmıyor kafam onada takıldı sadece negatif yazıyor az olsa 0 da olsa yazması gerekiyor kendimde gitmemiştim sonucu almaya...arasam acaba kayıtlımıdırki sonuç....dr da söyleyemedim tahlil yaptırdığımı bana sormadan neden yaptın der diye..adamın sağı solu belli olmuyor...gerçi bayada babacan konuştu ama çekindim işte
iyiakşamlar herkese :79:
deli oldum sabahtan beri kk ya giremedim girebildiğim zamanda mesaj yazamadım
nazemirim sonucu çok merak ediyordum olumsuz sonuçlanmış
rabbim hayırlısını böyle uygun görmüş demekki senin için
gönül isterdiki emekler boşa çıkmasın ama nasip olmayınca olmuyor demekki
canım tam olarak sorununuz neydi ?
nasıl değer yazmıyor kız
yaa hepinize teşekkür ederim ilginiz için...bende biliyordum aşılamada şansımın az olduğunu ama işte insan umut ediyor...bide biz kendimizi tüp bebeğe göre ayarlamıştık maddi olarak ekstradan aşılama çıktı olmayıncada insan üzülüyor...ya birde değer yazmıyor kafam onada takıldı sadece negatif yazıyor az olsa 0 da olsa yazması gerekiyor kendimde gitmemiştim sonucu almaya...arasam acaba kayıtlımıdırki sonuç....dr da söyleyemedim tahlil yaptırdığımı bana sormadan neden yaptın der diye..adamın sağı solu belli olmuyor...gerçi bayada babacan konuştu ama çekindim işte
yok onun sağı solu belli olmaz ama negatif sonuç almışken şefkatli oluyor insana..bazı merkezler değer yazmıyor bazısı da negatifse 0.01 yazıyor.. bişey fark eder mi kaç olduğu? 2ydi benim mesela ne fark eder ki?
canım ben tedvaideyen dr gelip tedavi iptal demesi ne demktir çok iyi bilirimsorun bende yumurta az zor gelişiyor bide yumurtalar da çatlayınca dr boş geçmesin diye aşılama yaptı daha önceden vakit kaybı diye yapılmamıştı tüp bebeğe geçilmişti...hayırlısı
bilmiyorum daha önce hiç yaptırmamış olsam neyse diyecem demekki böyleymiş...dış gebelik geçirdiğimde 2 günde kanda bakılıyordu herşeyde açıkca yazıyordu üstelikde hastanede...bugün yaptırdığımı özel bi polikinlikte yaptırdım...ne bileyim birdahamı yaptırsam adet olmazsam
ne bileyim umut dünyası işte belki bir yanlışlık olmuştur diye
canım ben tedvaideyen dr gelip tedavi iptal demesi ne demktir çok iyi bilirim
ımıtların hayalerin yıkılması nedir
allahım tekrarını yaşatmasın
inşşşşşş
canım ben burada böyle bir şeyle karşılamadım
ama bak arkadalarda söylüyor olabiliyormuş ama için rahat olcaksa tekrar et
eşim evde bugün onun için çok fazla giremedim....sadece okuyup çıktım onun yanında yazmıyorum...biliyor aslında kk yazdığımı ama yazdıklarımı okumasını istemiyorum.........üstelikte hala gribim yatıyorum bazen ekranı bile görmüyorum yazarken sabahda nerdeyse bayılacaktım kendimi zor attım yatağa tansiyonummu düştü artık ne olduysa
hadi bırak yat uyumaya çalış.. napalım dünyanın sonu değil daha denenecek çoook yol var..dinlen biraz..
bakalım çarşamba adet tarihim olmazsam bakarız ozamanki psikolojime göre
bende ayşeye katılıyorum yat dinle
inşşş rabbim daha kolay sonu daha güzel bir yol açar önüne
bir de ben ağlama demeyeceğim eğerki ağlayınca rahatlayacaksan kendni yıpratmadan ağla
içine atma sakın
üzüntünü yaşa içine atınca başka türlü çıkar sonra
dualarımızdasın
merhabalar arkadaşlar bende hemşireyim yakınımda hemile kalabilmek için yıllarca uğraşan hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalamayan bir çok arkadaşım var vee tanıdığım bi kadın doğum uzmanı onlara aynen şunu söylüyor sizler artık cinselliği sadece çocuk olması için yapıyorsunuz ve sürekli beyninizde onu düşünüyorsunuz ve tam yumurta ve sperm karşılacağı anda fsh hormonu salgılanıyo nasıl bir bayan çok parfüm kullanırda erkeğe itici gelirsee spermlerde yumurtalardan fsh kokusu alınca uzaklaşıyo isteyeniniz tüp bebek yaptırın ilk tüp bebek tuttuğunda ve doğum yaptıktan sonraa peşpeşe normal yoldan hamile kalıcaksınızz en güzeli ilişkişye girerkenn bebek fikrini aklınızdan atın diyor... Gerçektende çok samimi olan arkadşım 5 yıl uğraştı hiçö bir soprun yoktu kendisndede eşindede aşılamada filan olmayınca antalyada tüp bebek yaptırdı bebeği şu an 2 yaşına girdi vee o arkadaşım şuan 6 aylık hamile vee hiç beklemediği bi anda oldu lütfen içinizi ferah tutunnn
ben kimsenin yanında ağlayamam içime atarım onun için nefes darlığı çekiyorum stres yapınca... 14 yaşından beri...neyse ben çıkıyorum eşim gelir markate gitmişti...Hepinize bol neşeli akşam diliyorum benim içinde eğlenin
valla yolum uzunmu onuda bilmiyorum dr çok zaman kaybetmişin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?