eline sağlık canım mis gibi olmuştur
sanki evdeki olumsuzlukları silmişim gibi oldu....mis oldu mis
umudumsun nerelerdesin yaa? ikinci balayına mı çıktın? ister misin tam tedavi öncesi bu balayından hamile dön?
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh keşke valla girmiyo heralda bayağı heycan var :)))))))
yarın test günüm kızlar...çok gerginim...birde karnım çok şiş sanki 6 aylık hamileyim...kötü bişimiki bu
ayy ne güzeeeel hadi bekliyoruz müjdeli haberlerini..karnını takma kafaya bisürü ilaç hormon üstelik stres normaldir yani..
sakın habersiz bırakma bizi bekliyoruz..
heee umut bıraktı bu başladı galiba :)))
ondandır inşallah bende adetten dolayı olmasın diye dua ediyprum..inşallah yarın iyi yada kötü haber veririm..dua edin nolur
ondandır inşallah bende adetten dolayı olmasın diye dua ediyprum..inşallah yarın iyi yada kötü haber veririm..dua edin nolur
süperrrrrrrrr olur vallaumudumsun nerelerdesin yaa? Ikinci balayına mı çıktın? Ister misin tam tedavi öncesi bu balayından hamile dön?
yarın test günüm kızlar...çok gerginim...birde karnım çok şiş sanki 6 aylık hamileyim...kötü bişimiki bu
ay üf haber gelmezse okurum ben ama yani kimse de bana özelden mesaj atıp da beni arada bırakmasın yaa...okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444
pembeden ses yok
kız herkes biz mi hemen bıraksın o işleri.. umut doğuştan ateşli bırakmaz o :)))valla he ama umut artık temelli bıraktı inşallah
yok canım o karın şişliği kalıyo gebelik gerçekleşitiyse gaz olarak anca 3 ayda toparlanıyo ama zaten ondan sonrada karnın şişiyo gene şiş kalıyon :)))))))) inşallah seninkide kalıcıdır yarın haber ver bize
güzel düşün güzel olsun canım benim Allah gönlüne göre versin...aman be bacım hamile kalsamda kalsa böyle keşke...yarın 11 günüm ama perşembe iş başı yapacağım o yüzden yarıun gidicez bakalım allah hayır etsin
ay üf haber gelmezse okurum ben ama yani kimse de bana özelden mesaj atıp da beni arada bırakmasın yaa...
kız herkes biz mi hemen bıraksın o işleri.. umut doğuştan ateşli bırakmaz o :)))
aman be bacım hamile kalsamda kalsa böyle keşke...yarın 11 günüm ama perşembe iş başı yapacağım o yüzden yarıun gidicez bakalım allah hayır etsin
canım belli olur yarın biraz düşük olabilir benim 51 çıkmıştı düşük olursa korkma yani erken olduğu için öle çıkar sonra katlar inşallah
güzel düşün güzel olsun canım benim Allah gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?