bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

umudumsun nerelerdesin yaa? ikinci balayına mı çıktın? ister misin tam tedavi öncesi bu balayından hamile dön?

yarın test günüm kızlar...çok gerginim...birde karnım çok şiş sanki 6 aylık hamileyim...kötü bişimiki bu

yarın test günüm kızlar...çok gerginim...birde karnım çok şiş sanki 6 aylık hamileyim...kötü bişimiki bu

ayy ne güzeeeel hadi bekliyoruz müjdeli haberlerini..karnını takma kafaya bisürü ilaç hormon üstelik stres normaldir yani..
sakın habersiz bırakma bizi bekliyoruz..

ayy ne güzeeeel hadi bekliyoruz müjdeli haberlerini..karnını takma kafaya bisürü ilaç hormon üstelik stres normaldir yani..
sakın habersiz bırakma bizi bekliyoruz..

ondandır inşallah bende adetten dolayı olmasın diye dua ediyprum..inşallah yarın iyi yada kötü haber veririm..dua edin nolur

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir

ceylin okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1500
umudumsun------500------okundu
pembe_86-------500
hilbay-----------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
ayşe------------444

pembeden ses yok

ondandır inşallah bende adetten dolayı olmasın diye dua ediyprum..inşallah yarın iyi yada kötü haber veririm..dua edin nolur

kuzum adet ve gebelik belirtileri aynı hadi gece gece sıkma canını.. hepimizin iyi haberlere çoook ihtiyacı var dört gözle bekliyoruz...

yok canım o karın şişliği kalıyo gebelik gerçekleşitiyse gaz olarak anca 3 ayda toparlanıyo ama zaten ondan sonrada karnın şişiyo gene şiş kalıyon :)))))))) inşallah seninkide kalıcıdır yarın haber ver bize

ay üf haber gelmezse okurum ben ama yani kimse de bana özelden mesaj atıp da beni arada bırakmasın yaa...
valla he ama umut artık temelli bıraktı inşallah
kız herkes biz mi hemen bıraksın o işleri.. umut doğuştan ateşli bırakmaz o :)))

aman be bacım hamile kalsamda kalsa böyle keşke...yarın 11 günüm ama perşembe iş başı yapacağım o yüzden yarıun gidicez bakalım allah hayır etsin

ay üf haber gelmezse okurum ben ama yani kimse de bana özelden mesaj atıp da beni arada bırakmasın yaa...

kız herkes biz mi hemen bıraksın o işleri.. umut doğuştan ateşli bırakmaz o :)))

yok canım haber gelmezse bende okurum zaten işlerin yoğun bide bunlarla uğraşma

ay umut öle valla ben admı artı öpmücem bile o haddeye geldim :)))))))))

aman be bacım hamile kalsamda kalsa böyle keşke...yarın 11 günüm ama perşembe iş başı yapacağım o yüzden yarıun gidicez bakalım allah hayır etsin

canım belli olur yarın biraz düşük olabilir benim 51 çıkmıştı düşük olursa korkma yani erken olduğu için öle çıkar sonra katlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…