benimkide 13 saat çalışıyor yatmadan yatmaya geliyor eve pansiyon gibi kullanıyor evi birtek kahvaltı yapıyoruz birlikte oda her sabah değil... kavga edecek pek vaktimiz yok bizim... hergün karşılamamı görseniz yeni evli gibi özlemle daha güzel bıkmıyoruz birbirimizden...kavga da edemeyiz zaten hemen küseriz birbirimize kötü söz söylemektense küsmek daha iyi ertesi günde barışırız...bizimde zor oldu evlenmemiz kaçarak evlendik ailemiz izin vermediği için...benim herşeyim zor evlendik 13 senenin 7 senesi birlikte olabilmek için bekledi şimdide çocuk için bekliyor adamın hayatı beni beklemekle geçiyorinşallah birgün bıkmaz
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
arkadaşlar pembenin duası büyük ihtimal yarın bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız
okunan kişiler
ceylin--pembe_86-
nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
arkadaşlar pembenin duası büyük ihtimal yarın bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız
canim malesef olmadi..adetliydim..bitti ...esim geldii..sonra misafir...ay diyorum okumaya basladim hep kosturma..ama 6000 civarlarinda...2-3 gun sonra 10000 bitiriirim insallah..ama yarinda yengem gelecek..ve iki kucuk cocougu var..gece bile ben ilgilendigim iicin onlarla hic bos kalamiyorumki...ama insallah bir aksilik olmaz ise 2-3 gun icinde 10.000 olacak...
benimkide 13 saat çalışıyor yatmadan yatmaya geliyor eve pansiyon gibi kullanıyor evi birtek kahvaltı yapıyoruz birlikte oda her sabah değil... kavga edecek pek vaktimiz yok bizim... hergün karşılamamı görseniz yeni evli gibi özlemle daha güzel bıkmıyoruz birbirimizden...kavga da edemeyiz zaten hemen küseriz birbirimize kötü söz söylemektense küsmek daha iyi ertesi günde barışırız...bizimde zor oldu evlenmemiz kaçarak evlendik ailemiz izin vermediği için...benim herşeyim zor evlendik 13 senenin 7 senesi birlikte olabilmek için bekledi şimdide çocuk için bekliyor adamın hayatı beni beklemekle geçiyorinşallah birgün bıkmaz
bende okumak istiyorum benide katarsanız duaya sevinirim
aman bıkmaz bıkmaz bizlerden iyisini mi bulcaklar sanki.. hem onlara tıbbın bilmin son mucizesi teknolojik bebekler vericez daha ne ???
ayy benim de annem hiiiç istemedi evlenmemizi burnumuzdan getirdi :))
evimizin komtanıyız kız biiiizzz hahaaytya yapmadılar beni asker ayşecim ağlıcam((((((
ay alemsin canim sen ya:)))) yirim ben seni yirim:)))
evimizin komtanıyız kız biiiizzz hahaayt
ben de seni yirim ha şöyleee öyle üzgün üzgün görmiyim bir dahaaa
evimizin komtanıyız kız biiiizzz hahaayt
okunan kişiler
ceylin--pembe_86-
nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
nazemir---------250
DÜZELTİLMİŞ LİSTE
Allah için evde tam bi komutanım :)evimizin komtanıyız kız biiiizzz hahaayt
aha buldum sizi
tamamdır.arkadaş adınıda verirse daha güzel olur
bende sana şimdi özlede yazıyodum neden kimse konuşmuo gel diğer topiğe dicektim :))))))aha buldum sizi
Allah için evde tam bi komutanım :)
aaaa kaçıp da saklanmıştııııkk
gel bacım gel karılar hamamı yine kimkime ne diyo belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?