denk gelemedik birtürlü...orada karşılaştığım kadınlar var ama buradan görüştüğüm kişiler değil..ben birde hiç konuşamam karşımdakinden beklerim çekingenim biraz
haydaaa e gitmişken kal bari biraz :)))
ay canım benimkiler benimle dalga geçiyo gibi anneme geldim bir yığın eşya ttaşıdım eşimcde egöre yerine gitti meğer iş kısaymış eşimde hafta sonu dönecekmiş bitirmiş bile nerdeyse bdaha geri bir yığın yük ooooooof ooooooof bide bi arkadaş vardı duaya katılmak isteyen tweetermıydı neydi adı
bide sana 1200 tane fatiha okudum
:))) canim bizim kadar kavga ediyomusunuz sizde:)))) Allahtan her kavganin sonu tatliya baglaniyo yaa..bizde kavga ederiz canim ...aman ne edeyim oda stresinibenden aliyo bende ondan:)))bide bizim kavgalarda ne o susar ne ben..kavga buyur buyur ta en bastaki kavgamiza kadar gider:)))) sonrada en son kavgada son bulur:)))
bebek çalışmaları için ayrılık çok zor ayşe yoksa kocayı o kadar arayan yok bence
ay ole deme ya canim..ben ariyorum valla..hem cok kavga ederiz ama hemde cok ararim onu..ilk gozagrim benim..ilk sevdigim adam...insallah omur boyuda Rabbim ayirmaz...
ay benimki evdeyse şeyimden ayrılmaz ille evde duracam sanki benim yanımda oturuyo :B gidiyo çocuk odasına pc başına ama cins işte mecbur hafta sonu bende dönecem :)
ay benimki evdeyse şeyimden ayrılmaz ille evde duracam sanki benim yanımda oturuyo :B gidiyo çocuk odasına pc başına ama cins işte mecbur hafta sonu bende dönecem :)
ay canimm.Rabbim razi olsun senden..ya inan varya nasil seviniyorum benim icin birinin dua etmesi..ne buyuk bir nimet yaa..cok sagol canim..Rabbim insallah varya o guzel yuzunu bir kere bile aglatmasin....
canim bende her hafta valizlerle bi kendi evime bi anneme..ama ne guzel esinin isi bitmis..gozun aydi..evet tweet 25 bide derin vardi..iki kiisi katilmak istiyo...
nurcanim tekrartekrar cok sagol dua icin...ay varya dokemiyorum su an kelimelere...Rabbim ne dilegim varsa versin canim ya...
biz artık kavga da edemiyoruz cıvık benim adam ben bağıırıyorum bu sırıtıyo sırnaşıyo yok gıdıklıyo ben de iyice sinirlenip deliriyorum :)))
bebek çalışmaları için ayrılık çok zor ayşe yoksa kocayı o kadar arayan yok bence
yaaaaa bende kocişi özledimşimdi yaaaa
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
arkadaşlar pembenin duası büyük ihtimal yarın bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız
ay canimm.Rabbim razi olsun senden..ya inan varya nasil seviniyorum benim icin birinin dua etmesi..ne buyuk bir nimet yaa..cok sagol canim..Rabbim insallah varya o guzel yuzunu bir kere bile aglatmasin....
canim bende her hafta valizlerle bi kendi evime bi anneme..ama ne guzel esinin isi bitmis..gozun aydi..evet tweet 25 bide derin vardi..iki kiisi katilmak istiyo...
nurcanim tekrartekrar cok sagol dua icin...ay varya dokemiyorum su an kelimelere...Rabbim ne dilegim varsa versin canim ya...
ya yapmadılar beni asker ayşecim ağlıcamtamamdır komtanım heeeyt beee kocası değil bu asker olcakmışşş
amin canım Allahım hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin evet tek iyi şey geri dönecelk o Allahtan şuan hiç istemiyorum uzun süre gitmesini
dua 10 000 oldumu
e benimki de illaaa yanına çaığrır sonra da döner kıçını bilgisyara bakar bi çift laf etmez bi de tv de karışıyo hem bilgisayar hem tv kumandası onda olcak ya diyorum gidip salonda istediğime bakayım zaten konuşmuyosun hayııııır yanımda dur eh duruyoz biz de :))
valla tedavi medavi derken bebek çalışması da kalmadı bacım :)) bacı kardaş yatıyoruz öyle
nasılsa çocuğu doktor yapıcak ya labaratuvarda bize iş kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?