bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

denk gelemedik birtürlü...orada karşılaştığım kadınlar var ama buradan görüştüğüm kişiler değil..ben birde hiç konuşamam karşımdakinden beklerim çekingenim biraz

çok gergin oluyorum bir de ben orda beklerken kimseyi gözüm görmüyor ki.. ama artık isimlere kulak kabartıcam belki denk geliriz

ay canimm.Rabbim razi olsun senden..ya inan varya nasil seviniyorum benim icin birinin dua etmesi..ne buyuk bir nimet yaa..cok sagol canim..Rabbim insallah varya o guzel yuzunu bir kere bile aglatmasin....

canim bende her hafta valizlerle bi kendi evime bi anneme..ama ne guzel esinin isi bitmis..gozun aydi..evet tweet 25 bide derin vardi..iki kiisi katilmak istiyo...

nurcanim tekrartekrar cok sagol dua icin...ay varya dokemiyorum su an kelimelere...Rabbim ne dilegim varsa versin canim ya...

biz artık kavga da edemiyoruz cıvık benim adam ben bağıırıyorum bu sırıtıyo sırnaşıyo yok gıdıklıyo ben de iyice sinirlenip deliriyorum :)))

kızlar ben biraz uzanayım gelirim yine
başım ağrıdı

ay ole deme ya canim..ben ariyorum valla..hem cok kavga ederiz ama hemde cok ararim onu..ilk gozagrim benim..ilk sevdigim adam...insallah omur boyuda Rabbim ayirmaz...

yaaaaa bende kocişi özledim şimdi yaaaa

ay benimki evdeyse şeyimden ayrılmaz ille evde duracam sanki benim yanımda oturuyo :B gidiyo çocuk odasına pc başına ama cins işte mecbur hafta sonu bende dönecem :)

e benimki de illaaa yanına çaığrır sonra da döner kıçını bilgisyara bakar bi çift laf etmez bi de tv de karışıyo hem bilgisayar hem tv kumandası onda olcak ya diyorum gidip salonda istediğime bakayım zaten konuşmuyosun hayııııır yanımda dur eh duruyoz biz de :))

ay benimki evdeyse şeyimden ayrılmaz ille evde duracam sanki benim yanımda oturuyo :B gidiyo çocuk odasına pc başına ama cins işte mecbur hafta sonu bende dönecem :)

:))) canim aynen..annem derki yeter ama der yaa..ne buuu siz lavaboyada birliktemi gidiyosunuz...nerdeyse o derece ama..lkavaboya goidiyorum kapiyi kilitlilyorum artik..gelip kapiyi tiklatir:))))

ya nurcan sen ne kadar iyi birisin...bana dua okuman ve diger arkadaslara...cok guzel bir kalbin var..kendi adima konusayimmm bana dua okudugun zaman asiri mutlu oluyorum...hakkini nasil oderimki senin ...hamis hamisss benide unutmayip okuyosun..Rabbim ne muradin varsa versin canim ya...

amin canım Allahım hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin evet tek iyi şey geri dönecelk o Allahtan şuan hiç istemiyorum uzun süre gitmesini
dua 10 000 oldumu

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444

arkadaşlar pembenin duası büyük ihtimal yarın bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız

Son düzenleme:
bebek çalışmaları için ayrılık çok zor ayşe yoksa kocayı o kadar arayan yok bence

valla tedavi medavi derken bebek çalışması da kalmadı bacım :)) bacı kardaş yatıyoruz öyle
nasılsa çocuğu doktor yapıcak ya labaratuvarda bize iş kalmadı

tamamdır komtanım heeeyt beee kocası değil bu asker olcakmışşş

benimkide 13 saat çalışıyor yatmadan yatmaya geliyor eve pansiyon gibi kullanıyor evi birtek kahvaltı yapıyoruz birlikte oda her sabah değil... kavga edecek pek vaktimiz yok bizim... hergün karşılamamı görseniz yeni evli gibi özlemle daha güzel bıkmıyoruz birbirimizden...kavga da edemeyiz zaten hemen küseriz birbirimize kötü söz söylemektense küsmek daha iyi ertesi günde barışırız...bizimde zor oldu evlenmemiz kaçarak evlendik ailemiz izin vermediği için...benim herşeyim zor evlendik 13 senenin 7 senesi birlikte olabilmek için bekledi şimdide çocuk için bekliyor adamın hayatı beni beklemekle geçiyor inşallah birgün bıkmaz

tamamdır komtanım heeeyt beee kocası değil bu asker olcakmışşş
ya yapmadılar beni asker ayşecim ağlıcam ((((((

amin canım Allahım hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin evet tek iyi şey geri dönecelk o Allahtan şuan hiç istemiyorum uzun süre gitmesini
dua 10 000 oldumu

canim malesef olmadi..adetliydim..bitti ...esim geldii..sonra misafir...ay diyorum okumaya basladim hep kosturma..ama 6000 civarlarinda...2-3 gun sonra 10000 bitiriirim insallah..ama yarinda yengem gelecek..ve iki kucuk cocougu var..gece bile ben ilgilendigim iicin onlarla hic bos kalamiyorumki...ama insallah bir aksilik olmaz ise 2-3 gun icinde 10.000 olacak...

:)))))) e olacak o kadar...kiz valla yazik adamlar bizim stresimizde cekiyolar..erkekler pek belli etmez ama kimbilir iclerinde neler yasiyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…