yine osman hocama mı gidiyorsun?
evet aynı dr a devam ediyoruz şimdilik
canım Allahım iyilerle muhatap etsin bencede mesafe koy
canım yoktum bütün gün geçmişi okuyodum sen napıyon nasılsın
aynen benimkide
slmm ben geldim zor oldu ama geldim şükür
canım Allahım iyilerle muhatap etsin bencede mesafe koy
canım yoktum bütün gün geçmişi okuyodum sen napıyon nasılsın
aynen benimkide
evet aynı dr a devam ediyoruz şimdilik
canim hosgeldin..site yavas biraz..bazende atiyo iste
bizim topikteki kizlar hakket baslayamadik tedaviye...benimde erteledik ..bekleyelimd edik..anammm dogal yoldan kalsak bu arada bariiii..herseyde bir hayir vardirrr ..insallah hayirlisi herseyin...
kizlar ben artik parayida gectim evlimiyim degilmiyim pek anlamiyorum zaten..ayin 5 gunu evli:))) ay ne edeyim..bunada sukur...bebisim olsa bu ayriliklar uzmez beni..hep bebisimle ilgilenirdim..ama gelecek bir gun iste bakalim ne zaman..
sen nasilsin nurcan ? annendesin sanirim? sende bu ay esinden ayrisin((( ay bende esimle bir arada olunca kavga ediyoruz bazen ama gidincede cokk ariyorum yaaaa ((
yoruldum valla yollarda yatıp tv izliyorum otelde bi de sizle lak lak işte
sen geçtin mi annene? allah kavuştursun bu arada..
kizlar ben artik parayida gectim evlimiyim degilmiyim pek anlamiyorum zaten..ayin 5 gunu evli:))) ay ne edeyim..bunada sukur...bebisim olsa bu ayriliklar uzmez beni..hep bebisimle ilgilenirdim..ama gelecek bir gun iste bakalim ne zaman..
sen nasilsin nurcan ? annendesin sanirim? sende bu ay esinden ayrisin((( ay bende esimle bir arada olunca kavga ediyoruz bazen ama gidincede cokk ariyorum yaaaa ((
olsun kııız özlersin aşkın taze kalır bizim gibi tepişip durmazsınız bütün gün..
yoruldum valla yollarda yatıp tv izliyorum otelde bi de sizle lak lak işte
sen geçtin mi annene? allah kavuştursun bu arada..
karşılaşsak da tanımayız ki birbirimizi :))3-4 kisinin dr. ayni dmek..ne guze..hastanede falan karsilasmadinizmi hic birbirinizle...
doğal yoldan olacağı varsada d.k.h hapından olmayacak
3-4 kisinin dr. ayni dmek..ne guze..hastanede falan karsilasmadinizmi hic birbirinizle...
olsun kııız özlersin aşkın taze kalır bizim gibi tepişip durmazsınız bütün gün..
geçtim canım ama işte umudumsnada yazdığım gibi boşa taşımışım evi :b
gectim canim..zaten annemle kendi evim yakin..arabayla 10 dakka...ben gicebe canim..bu nasil evlilik bende anlamadim..ayin 25 gunu annemde:)))) ama cokk sukur..nurcanada dedim bir bebisim olsa bu kadar uzulmezdim ayriliklara..canim benim abimde bankadi..oda gider surekli egitim falan...bankacilik zor yaa..ama olsun calismak iyidir her bakimdan..maddi manevii
doğal yoldan olacağı varsada d.k.h hapından olmayacak
denk gelemedik birtürlü...orada karşılaştığım kadınlar var ama buradan görüştüğüm kişiler değil..ben birde hiç konuşamam karşımdakinden beklerim çekingenim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?