bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Yaşıtız seninle. Ama benim 4. denememi geçen ay yaptım. Şimdi dondurulmuş bir blast tek bir şans yani. 3 düşüğüm var geçmişte. Hepsini de kendiliğinden gebe kalmıştım. 8 9 haftalık kendiliğinden düştüler. 3 aşılamam var. Ama aşılamalar boşuna zaman kaybı bizim durumumuzdaki hastalar için bence. Hayırlısı olsun inşallah. Bu sefer olur umarım...

ay sen daha denemedin sayılır hele bi dene bakalım.. benim de iki gebeliğim var ama aldırmak durumunda kaldım.. kısmet işte.. ben de 31 yaşındayım yani ayın 21 inde 31 olacağım

diyorumya benim 7 senem hiç birşey yapmadan geçti haydar dümene gittik bir tüp bebek parasıda oraya harcadık sonrada ara ara bunlarla uğraştık

diyorumya benim 7 senem hiç birşey yapmadan geçti haydar dümene gittik bir tüp bebek parasıda oraya harcadık sonrada ara ara bunlarla uğraştık

benim de 1 sene mi o salak pembe mavi yedi..yok benim hiç bişeyim yokmuş da yok spermler de iyiymiş de.. strestenmiş.. osman hoca bi baktı yumurta çok az e bu spermler de iyi değil aşılama bile olmaz dedi..

bu sefer gerçekten yatıyorum
iyi geceler kızlar
pembecim yarın için bol şans Allah yardımcın olsun, gelişmelerden bizi haberdar et..

benim de 1 sene mi o salak pembe mavi yedi..yok benim hiç bişeyim yokmuş da yok spermler de iyiymiş de.. strestenmiş.. osman hoca bi baktı yumurta çok az e bu spermler de iyi değil aşılama bile olmaz dedi..

bizede aynısını dedi boşuna zaman harcamışsınız sizin tek şansınız tüp bebek dedi ...sizin şanssızlığınız 7 sene öyle geçmiş ondan sonrada iğneler falan aşılama bile yapmamışlar dedi... kendiliğinden olur diye bekledik hamile kalınca ben yine hamile kalırım diye boşuna zaman geçti... zamanı gelmedi yada

herkese iyi geceler benim yeğenin canı sıkıldı ikide bir işin ne zaman bitecek diyor

vardır herşeyde bir hayır biz de 5 yıllık evliyiz ilk gittiğimiz dr eşime siz boşuna korunmuşsunuz demiş alay edrgibi ben yanında yoktum senin çocuğun olmaz boşuna para harcama demiş

pembe canım her şey yolunda gitsin
bebişin seni bulsun seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım saolhayılısı Allahtann

canım bende okuma isterimmm:)ne kadar zamanda okunuyo acabaa

isterse kafama etsin hele bi gelsin de oyy paşam be gel artık...
iyi geceler canım
gelir gelir sen merak etme annesi :))))))))
kızlar inşallah bu son iğnem olur göbeğimde iğne batıracak yer kalmadı
hadi canım hayırlı olsun inşallah

canım saolhayılısı Allahtann

canım bende okuma isterimmm:)ne kadar zamanda okunuyo acabaa

canım yazdım senide listeye 500 tane salatı tefriciye okuyacaksın 3-4 gün de felan okunuyo en fazla 1 haftada

Son düzenleme:
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
nazemir---------250

arkadaşlar pembenin duası bügün bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız

canım cuma mı başlıycaz okumaya şimdi?nası niyet ediyoruz acaba anlatır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…