ben mayısda 36 olacam...ilk tüp denemem olacakdı aşılama oldu geçen sene de menogon iğne oldum 2 kez... bir ay klomen tedavisi ama olmadı...5 sene öncede kendiliğimden hamile kalmıştım 6 haftalık düştü düşükden 1 sene sonrada dış gebelik oldu ondan sonrada birdahada olmadı... öyle ara sıra dr a gidiyordum ama bir senedir sürekli gidiyorum işte kısaca böyle biraz karışık oldu anlatımım
ay sen daha denemedin sayılır hele bi dene bakalım.. benim de iki gebeliğim var ama aldırmak durumunda kaldım.. kısmet işte.. ben de 31 yaşındayım yani ayın 21 inde 31 olacağım
diyorumya benim 7 senem hiç birşey yapmadan geçti haydar dümene gittik bir tüp bebek parasıda oraya harcadık sonrada ara ara bunlarla uğraştık
benim de 1 sene mi o salak pembe mavi yedi..yok benim hiç bişeyim yokmuş da yok spermler de iyiymiş de.. strestenmiş.. osman hoca bi baktı yumurta çok az e bu spermler de iyi değil aşılama bile olmaz dedi..
bu sefer gerçekten yatıyorum
iyi geceler kızlar
pembecim yarın için bol şans Allah yardımcın olsun, gelişmelerden bizi haberdar et..
Amin canım sağolasın sanada iyi geceler Allah rahatlık versin
bizede aynısını dedi boşuna zaman harcamışsınız sizin tek şansınız tüp bebek dedi ...sizin şanssızlığınız 7 sene öyle geçmiş ondan sonrada iğneler falan aşılama bile yapmamışlar dedi... kendiliğinden olur diye bekledik hamile kalınca ben yine hamile kalırım diye boşuna zaman geçti... zamanı gelmedi yada
İyi geceler kızlar,
Allah yardımcın olsun pembe yarın herşey yolunda gitsin inşallah....
hoşgeldin hilbaycım
bizde seni seviyoruz kaderdaşız birbirimizin halinden çevremizdeki çok kişiye göre daha iyi anlıyoruz inşallah testleriniz güzel sorunsuz çıkar canım evet o testler uzun sürüyot sonuçlanması
evet bencede artık bu topiğin güzel bir habere ihtiyacı var
yeterim kesin ameliyat demekki
aslında biz şuanki halimize şükretmeliyiz seninki daha ağır sıkıntı içinde sıkıntı yaşıyorsunuz
10.000 bin iyi paraymış ama sağlığımız sözkonusu yeterki şifa bulsun
inşallah parayıda toparlarsınız canım eş,dost akrabadan yardımcı olan çıkar inşallah...
canım değerin birazz düşük gibi ama belkide geç tutunma olmuştur
inşallah değerin sağlıklı yükselir de topiğimizin 2.anne adayı olursun
canım ama öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
hilbay-----------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
arkadaşlar pembenin duası büyük ihtimal yarın bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız
gelir gelir sen merak etme annesi :))))))))isterse kafama etsin hele bi gelsin de oyy paşam be gel artık...
iyi geceler canım
hadi canım hayırlı olsun inşallahkızlar inşallah bu son iğnem olur göbeğimde iğne batıracak yer kalmadı
canım saolhayılısı Allahtann
canım bende okuma isterimmm:)ne kadar zamanda okunuyo acabaa
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
nazemir---------250
arkadaşlar pembenin duası bügün bitecek bitek hilbay kaldı okumayan cuma günüde hilbay arkadaşımıza başlıcaz lliste bu onaylarsınız
canım cuma mı başlıycaz okumaya şimdi?nası niyet ediyoruz acaba anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?