bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

11 tane saydı küçüklerde varmış onlarda idare eder dedi
inşallah hepsi dolu çıkar canım
Adamın hastaları genelde gebe kalıyorlar zaten... Yakında hoca beni kabul etmezse şaşırmayacağım. Başarı oranını düşürüyorum diye :)

hani dördümüzde de tık yok..
bence aksine olmadıkça hırs yapıyor asıl olmayanları göndermez deli işte :)))

inşallah hepsi dolu çıkar canım

bence aksine olmadıkça hırs yapıyor asıl olmayanları göndermez deli işte :)))

asıl dr dediğinde öyle olur kolayı herkes tedavi eder..asıl bizim gibi zor olanı tedavi etmek

bence aksine olmadıkça hırs yapıyor asıl olmayanları göndermez deli işte :)))[/QUOTE]

Şansda önemli vaktin zamanın gelmesi. Kimlere deva oluyor aslında kendim biliyorum.

senin bu aşılamadan önce kaç denemen oldu? yaşın kaç bir de?

ben mayısda 36 olacam...ilk tüp denemem olacakdı aşılama oldu geçen sene de menogon iğne oldum 2 kez... bir ay klomen tedavisi ama olmadı...5 sene öncede kendiliğimden hamile kalmıştım 6 haftalık düştü düşükden 1 sene sonrada dış gebelik oldu ondan sonrada birdahada olmadı... öyle ara sıra dr a gidiyordum ama bir senedir sürekli gidiyorum işte kısaca böyle biraz karışık oldu anlatımım

Şansda önemli vaktin zamanın gelmesi. Kimlere deva oluyor aslında kendim biliyorum.

bizim de şifamızın aracısı olacak ben inanıyorum..hele eşim ayy nasıl seviyor.. öylesine mayanın sayfasında anket doldurdum eşimin de telefonunu verdim hemen aramışlar gelin görüşelim diye. ay bir kızdı gitmiycez osman hocadan başkasına diye..
derdi veren allah dermanımıza onu aracı kılsın inşallah

ay sen daha denemedin sayılır hele bi dene bakalım.. benim de iki gebeliğim var ama aldırmak durumunda kaldım.. kısmet işte.. ben de 31 yaşındayım yani ayın 21 inde 31 olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…