bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

merhaba kızlar gece uzun sohbetler olmuş ne güzel
pembecim inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun
son durumlardan bizide haberdar et...

tamam canım hemen başlıyorum ama hilbayın adını bize söylemesi gerek

kızlar pembe için 500 adet tefriciye okudum. Allah kabul etsin inşallah....

kızlar bu hafta bana okuyor muşsunuz galiba.şimiden ağızlarınıza sağlık. hepinizden Allah razı olsun...

Kızlar birde bundan sonra yeterin eşi için okusak ismi ile hayırlı şifalar dileyerek. ne dersiniz....

canım adını söylermisin başlayacamda tefriciyene
yeterin eşi hakkında benimde aklıma gelmişti
bencede okuyalım şifa niyetine

pembenin duası bitti kızlar rabbim kabul etsin Allahım inşallah bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah bu tedavisinin sonunda pozitifi görür ve 9 ay sonra yavrusunu kucağına alır

kızlar yeterin eşine ıokunacak ama hilbayın duasını çook erteledik onu okuyalım benimkini ertelesekte olur hhilbaydan sonra abiye okuruz

bu arada hilbay adını söylersen duaya başlansın gülüm

pembenin duası bitti kızlar rabbim kabul etsin Allahım inşallah bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah bu tedavisinin sonunda pozitifi görür ve 9 ay sonra yavrusunu kucağına alır
rabbim inşallah edilen duaların yüzüsuyu hürmetine tedavisinde bebişini ona bağışlar
çok isterim yakın zamanda birinden güzel haberler alalım

ceyliiiiiiiiiiiiiin 700 tane fatiha okudum sana yazarsın unutma

ahh canım benim rabbim razı olsun
inan bizim için yaptığın bu iyiliklerin karşılığını rabbim kat kat sana verecektir
benim bu ay düzensin bir reglim oldu 10 günü geçti okuyamamıştım fatihayı
sen bu arayı kaptmış oldun tekrar teşekkür ederim canım

tamamdır ama arkadaş ismini versin

kızlar yeterin eşine ıokunacak ama hilbayın duasını çook erteledik onu okuyalım benimkini ertelesekte olur hhilbaydan sonra abiye okuruz

bu arada hilbay adını söylersen duaya başlansın gülüm

kızlar siz benim eşim için duamı okuyacaksınız yaaa sağolun çok duygulandırdınız beni
allahım okunan bütün dualrı kabul eder inşşşşşşşşşşş

yeterim senin eşine okumıycaz da kime okuyacağız tabi okuruz
bu arada hilbay için benden 444 tamamdır başladım bugün adını biliyordum kısmetse bitirince yazarım

yeterim senin eşine okumıycaz da kime okuyacağız tabi okuruz
bu arada hilbay için benden 444 tamamdır başladım bugün adını biliyordum kısmetse bitirince yazarım

sağolun kızlar allah razı olsun
ne kadar büyük yüce gönüleriniz var
allahım o gönülerin muradını versin
innşşşşşşş

Son düzenleme:
amin canım inşallah iyi haberler nasip olur topiğimize
şimdi annemlerdeyimya onlar beni ayağa bile kaldırmıyo bütüngün oturuyom okuyom bol bol evde gene iş güç yapıyodum az okuyodum şimdi tek yaptığım okumak rabbim kabul etsin inşallah
kızlar siz benim eşim için duamı okuyacaksınız yaaa sağolun çok duygulandırdınız beni
allahım okunan bütün dualrı kabul eder inşşşşşşşşşşş

tabiki okucaz hayatım neden okumayalım ah Allahım dualarımızı duysun kabul etsin yeterki biz hep okuruz

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500
umudumsun------500
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250

hilbaya okunacak tefriciye listesi onaylamayan arkadaşlar okumucaklarsa veya okuyacaklarsa haber verirse sevinirim

Son düzenleme:

canim ben okudum 500 Rabbim kabul etsin..ben o zaman hilbayin adini yazayim sana..sende bir baskasina yolla...cunku biliyosun ardarda ozel mesaj atilmiyo..nazemire demistim zaten..

allah razı olsun canlarımmm

canim ben okudum 500 Rabbim kabul etsin..ben o zaman hilbayin adini yazayim sana..sende bir baskasina yolla...cunku biliyosun ardarda ozel mesaj atilmiyo..nazemire demistim zaten..

evetttttttttt
banada yazın kızlar bende başlayacağımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…