bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

nurcan----------1000
yeter-----------750
umudumsun----500
pembe_86-------500
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250
ceylin-----------250
ayşe------------694

kızlar yeter arkadaşımızın eşinin sağ sağlim hayırlı sonuçlarla tedavisini bitirip evine dönmesi için okunacak bu tefriciye kabul eden onaylasın

bu arada ayşe ve yeter izlerinkini bu kezlik çoğalttım idare edin bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum

Son düzenleme:

benden tamamdır... adınıda söylerseniz biraz sonra başlarım....nasıl olsa bu akşam yalnızım

tamam nurcancım hemen başlayalım
adını banada verirmisin

Tmam canım en kısa zamanda okurum inşallah

nurcan sen daha once histereskopi oldunmu?

yok canım benim rahim doktorun demesine göre bir bebeğin yerleşip tutunabileceği en uygun rahimlerdenmiş bana siperm ulaşsa sağlam ben zaten hemen hamile kalıyom ama siperm yok bide üstüne kilom var ondan kalamadım yoksa benim bitek polikistikover var oda bana bi zararı yok sadece kilo aldırıyo

hatami yapiyorum histereskopi olmakla bilmiyorum..cunku cok korkuyorum..banada sizde hic bir sorun yok denildi..ama onceki tutmadiya bende istedim histereskopi olmak..ama nette bir suru sey okudum histereskopi icin..olumsuzde cok yorum yapildi...icim daraldi inan ne yapacagimi bende bilemiyorum...

histereskopi hakkında pek bilgim yok ama
neden tereddüttesin umudum yorumlar da ne diyorlar :26:

Kandiliniz kutlu olsun Allah dua larınızı kabul etsin ben dün transferimi oldum 23 şubatta öğrencem hayırlısıyla

canım inşallah güzel hayırlı haberlerle gelmek nasip olur haberini bekliyoruz

canlar nasılsınız
bebişler diğer topiğimizede yazdım ama
biz eşimle yarın has yatcağız bu arada nete giremem
dualrınızı eksik etmeyin olumu

canım çoooooooookkk geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun

koccaman AMİN diyorum canım

ceylin ve halev siz yaptirdinizmi?

ben yaptırmadım canım benimde rahmim gayet iyi tek sorun kocişimin sperm yetersizliği ve hareketsizliği bizimde o yüzden olmuyor bakalım ikinci için gün sayıyorum bende perşembe son ilacımı içeceğim ve adetimi bekleyeceğim inşallah şaşmaz ve hemen geliverir bende bian önce hayırlısı ile 2.denememe dondurulmuşlarımla başlarımda meleklerim/meleğim bana tutunurlar inşallah:97:

histereskopi hakkında pek bilgim yok ama
neden tereddüttesin umudum yorumlar da ne diyorlar :26:

bir cok kisi adet duzeninin degistigini ve eger polip ; vs. varsa bunun ultrasonda gorulecegini histereskopi ile rahime zarar verildgini felan yazmis..ay zaten ben cok evhamliyim..bide narkozadan asiri korkuyorum..hep uyanamayacagim gibi geliyo bana narkozdan...bilmemki ya kafam cok karisti topikleri gezince

benimde rahmimde sorun yok..iste buda kafami karistiran diger etken..diger dr.um istememisti..cunku rahimde v.s hic bir sorun yok dedi...yani erkekte sorun varsa istenmiyor zaten..ay ne bileyim valla ya...ne yana gitsem sasirdim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…