bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

valla canım ben hitereskopiinin ne olduğunu bile burda duydum benim doktorum bikere bile benzeri bişi demedi rahim filmim çekildi sadece 2 sefer ikiside çok iyi çıktı bi fikrim olsa inan sölerdim

nurcan----------1250
umudumsun----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250
ceylin-----------250
ayşe------------694

bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum

Son düzenleme:

insallah canim bitirmeye calisacam bende

ayse canim gelmissin..ya canim sabah beri histereskopi hakkinda bir suru sey okudum inan kafam karisti..kimisi diye rahime cok zarar veriyo hatta rahim bile deliniyomus..kimisi yaamis histereskopi hamiel kalmayi zorlastiriyo..kimleri histereskopiden sonra adet bile gormemis hic..ay icim nasild araldi yaaaa

kuzum korkma bu kadar yaa. ama sana ne diycem ben biliyor musun bence sen öncelikle tedavin için net bir karar ver eğer yaza doğru yapmaya kara verdiysen şimdiden hiç yaptırma çünkü hemen tedaviden önce bir daha yaptırman gerekebilir.
önemli olan söylediklerinden şüpheye düşmeyeceğin yapalım dediği şeyi tereddütsüz yapmanı sağlayacak açıklamalar yapan bir doktor bulmak. gerçekten böyle bir doktor bulunca insan netten falan araştırmayı evham yapmayı bırakıyor eğer biraz daha dişimi sıkarım diyorsan yaza başka bir yerde dene hem belki eşinin değerleri de düzelir bu arada..

kısmetse akşama başlıycam bir arkadaşım da yardım edecek yarın bitirmeye çalışırım şimdi okuyamıyorum kafam hep doktorda ne diycek acabaaaa :18::18:

canlarım ben çıkayım yemek yapacam akşamda özeldeki doktorumuza gidicez yemeğim felan hazır olsun gelince bide onla uğraşmıyım hepinizi öpüyorum

umutcum bide şey dicem sen sigortanla yaptırıyosun bence sigorta hastanesi gerekmeyen hiçb, operasyonu yapmaz ölüyolar ellerini kaldıracaklar diye sigortadakiler sanmıyorumki bi sıkıntı yokken seni böle bi operasyona soksunlar bence sen ayşenin dediği gibi önce tedavine kararver sonrada iyi bir doktorla görüş

kolay gelsin canım inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin
ben de çıkıyorum izin aldım eve gidip duş falan yapıcam 4.30 da randevum evden gidicem akşama yazarım gelişmeleri
bana şans dileyin..

ahh canimmm..benim esim santiyede calistigi icin ..santiyeden uzun sureli izin almak zorrr..hemen cikis veriyolar..bende cok cok isterdim ankarada yaptirmayi ozelliklede gurgan klinikk...en iyi orasi gibi geliyo bana..haklisin iyi bir dr. bulmak ozk onemli..malesef yasadigim sehirde 2 tane tup bebek merkezi var biri ozel digeri fakulte..ozelde yaptirdim olmadi..simdi fakulteye gidelim dedik..ama inanilmaz otesi kalabalik....esim onumuzdeki ay baslayalim dedi tupe..bende yok yaza kadar bekleyelim diyemedim..cunku esimin adetidir simdi birsey olur yok ben sana demistimde sole yapsaydikta boyle yapsaydikta...o yuzden o simdi nasil isterse bende tatm diyorum...gecen 6-7 ay sonra yapariz dedi ..simdide onumuzdeki ay baslayalim dedi...tamam diyorum bende...ay sairdim aysecim ne yapacagimi ne edecegimi

canim opuyorum seni grs uzere....canim aslinda bende istemistim histereskopiyi basta..hani ilki tutmadi diye..dr.da bana rahimde bir sorun yok ama tup bebege baslamadan once bu testler gerekli diye yaptiralim dedi..devlet hastanesiya bunlari her hastaya yapiyolar...

bu söylediğimin ne kadar zor olduğunu biliyorum ben de beceremiyorum çoğu zaman ama deniyorum. önce kafanı boşalt bırak herkes işini yapsın doktor olan onlar güvenmemiz gerek bu güvensizlik boşuna stres yaratıyor ve stres de negatif sonuçlar doğuruyor.. bırak okuma internetten falan buraya gel ama sorma havadan sudan konuşalım dertleşelim, doktorların işini üstlenmeyelim canım..
hem nurcan doğru söylüyor fakülte hastanesinde gereksiz birşey yapmazlar üşenirler valla :))
bak benim doktorum literatürü çok yakından takip eden biri biliyorsun ve diyor ki özellikle tüp bebek öncesi rahme yapılan bu tür ufak müdahaleler tutunma şansını arttırıyormuş ve bu çok yeni bir çalışmayla kanıtlanmış.
sıkma canını gevşe biraz..

ahh canim su evhamimi atabilsem su sikintimi tabailsem..aslinda ben benim dr.a demesem yapacaginida sanmiyorum..cunku beni muayene tti..sizde sorunyok hersey cok yolunda sorun esinizde dedi..sonra ben bana histereskopi yapilmadi daha once dedim..yapilmasinda fayda oldugunu dusunuyorum dedi..cunku ilki tutmadi v.s..oda tamam yapalim dedi..zaten tup bebek denemesi oncesi yapilmasinda fayda var dedi..ama bi sorun yok v.s dedi..ozel doktorlar ile gorusmek daha rahat..buasiri kalabalik asiri..ay kim var kim yok bu dr.a geliyo..basari orani iyimis sanirim..ama iste devlet olunca hem dr.la ilstieismin kopuk oluyo hemde iste istedigin her zaman dr.a ulasamiyosun..neyse artik cuma gunu gelsinde once dr.la konusmak istiyorum diyecem....ay valla aysecimmm ne bileyim inan...Rabbim dermansiz dert vermez..elimiz ayagimiz saglam cok sukur..evet bebisin olmamasi sorun ama dunyanin sonud egil..artik boyle dusunmek istiyorum..dusunsene gozumuzu olmadigini; sakat kaladigimizi Rabbim vermesin boyel bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…