bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

normalde evde benim sözüm geçer ama adam romantik değil

Allah için geziyoz yemeğe gidiyoz sedece özel bi gün olmasıda gerekmez arada çıkarır gezdirir eder ama okadar öle çiçeği felan beceremez bikere dedim aşkım hiç düşünüğyonmu karıya ne alsam romantik bişey yapsam diye felan ddim döndü bana cips alıyom sana işten gelirkenya dedi sen seviyon diye alıyorumd dedi valla :))))))))9 adamın romantizmi bukadar :))))))

Kızlarrr herkese günadıınnnnİyi bir hafta olsuunn,kandiliniz mübarek olsunnnnBen duamı bitirdim.Allah kabul etsin.

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500----------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500--------okundu
ceylin-----------500
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250---------okundu

günaydınnnnnnnnn
hayırlı kandiler
rabbim dualrmızı kabul etsin
bu mübarek günün hürmetine

kızlar hepinizden Allah razı olsun. bu mübarek günde Allah okduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine bebeğimizle bizi kavuştursun...

Ben 250 tefriciyeyi ablama okuttum o bitirmiş bende bitiridim yani..

HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN...

hayırlı kandillerkızlar efendimizşn doğumgünü kutlu olsun inşallah bugünün hatrına bütün dileklerini kabul olsun

aminnnnnnnn aminnnnnnnnn
inşşşşşşşşşş rabbim dualarımız kabul etsin

Son düzenleme:
Canlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..

başın sağolsun....ne denirki....seninde kandilin mubarek olsun...

Allah kabul etsin

canım başın sağolsun yanlış anlama ama yakınınız ölebileceği en güzel günde ölmüş mekanı cennet olsun nasıl bi insanki rabbim böle bi günün sabahı yanına kabul etti

okunan kişiler
ceylin--pembe_86-

ceylin-----------500
tweet 25 ------500
Hilbay-----------250---------okundu

birtek ceylin ve tweety25 kaldı duayı bitirmeyen

umudumsun nerde ya telefonu olan yokmu ben hiç rastnı gelmiyom girmedimi nete yoksa

okunan kişiler
ceylin--pembe_86-

ceylin-----------500
tweet 25 ------500
Hilbay-----------250---------okundu

birtek ceylin ve tweety25 kaldı duayı bitirmeyen

umudumsun nerde ya telefonu olan yokmu ben hiç rastnı gelmiyom girmedimi nete yoksa

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, Mevlit kandiliniz kutlu olsun.

Hayırlı kandiller canlar
mevlüd kandilimiz mübarek olsun
kainatın efendisi sevgililer sevgilisine hamd-ü senalar olsun...

rabbim kaldır bu acıları kalbimizden!senki şifa verensin,üzerime şafi isminletecelli eyle ve ruhuma bedenime kalbime şifa ver....

rabbim vehhab olansın!gönlümüzden geçenleri en iyi sen bilirsin,karşılıksız olarak bize onları hayırlı bir şekilde nasip et...

rabbim fettah olansın!bana,aileme ve arkadaşlarıma hayırlı kapılar aç her girdiğimiz kapıdan hayırlara ulaşmamızı nasip et...

rabbim vasi olansın!bize sonsuz hazinenden ilim bahşet vebizi ailemizi rahmetinle kuşat....

rabbim vekil olansın!tüm işlerimi sana havale ediyorum hayırlarla sonuçlandır...

kızlar birkaç gündür yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum
misafirim vardı eşim 2 gün tatildi derken uğrayamadım pek nasılsınız görüşmeyeli geçmişe pek gidemedim ama son sayfalardaki mesajlarınızı okudum

ayşecim öncelikle tanıdığınıza rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
rabbim sanada her konuda yardımcı olsun hakkında hayırlısı olsun canım

nurcanım sen nasılsın bir tek ben kaldım sanırım duayı bitiremeyen ama az kaldı akşama kalmadan bitirecem allahn izniyle rabbim hilbayın dileklerini bu günün hürmetine rabbim kabul eylesin inşallah...

yeter,umudum,ayşe,nurcan,nazemir,hilbay,pembe,derin ve diğer arkadaşlar hepinize gönülden sevgilerimi yolluyorum

benden de sana sevgiler

sağolun kızlar biraz kendime geldim. gelmeyip napayım iş güç beni bekliyor, hayat böyle işte.. yalan dünya.. rahmetli de iyi insanmış demek ki mübarek günde gitti Rabbimin huzuruna.. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin ecelin bile..

kizlar selam herkese..oncelikle kandiliniz mubarek olsun..gecmisi okuyamadim basim davul gibi cunku..sabah 6da hasaneye gittim histereskopiden gun almak icin ve anca gelebildim..cuma gunu sabah yapilacakmis..ya kizlar birsey soracam size ozelliklede aysecim sana..histereskopi cin bir suru kan verdim akciger filmi cektirdim; ekg cektirdim ..ve hastanede bunun bir ameliyat oldugunu soylediler...ya sen histereskopiyi basit bir olay anlatiyodun..bu kadar seye gerek varmiki sasirdim bende?

aysecim bu arada basin sagolsun canim..kizlar gecmisi okuyamadigim icin neler konusuldu bilemiyorum..hepinizi cok cok opuyorum..bugun bide ac karnina 4 tup kan verdim..bu kansiz halimle..inanin suan ayakta duramiyorum....optum hepinizi cok..

canım bu yapılan tahlillerin hepsi anesteziden önce yapılması gereken rutin tahliller yani yapılacak operasyonla değil de senin vücudunun anesteziyi kaldırıp kaldıramayacağı ile ilgili olarak yapılıyor.
sen merak etme histereskopi gerçekten de basit bir işlem. hem seninki sadece tanısal olacak bana her seferinde bir de müdahale yapıldı yine de hepsinde başlamasıyla benim kendime gelmem arasında en fazla yarım saat geçti. merak etme istersen yanına birini al da git garanti olsun benim doktor yapmıyor ama seninki belki bitince 1-2 saat yatırıp dinlendirir serum falan verirler belki. bana ilkinde serum takıp 4 saat yatırmışlardı gerçi o zaman kocaman bir myom alındı benden.
hadi bakalım sen cuma ben cumartesi olalım şu histereskopileri de kurtulalım.
ben de öptüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…