seninki tam taş fırın erkeği....benimki evlilik yıldönümüzde çiçekçiyi açtırmış hatta çiçekçi yarın alsan olmazmı demiş eşimde yarın ne yapayım hiç almam demiş...ben kesin dedim öyle özel günlerde ben ev eşyası istemem diye daha önce alıyordum aklım başıma geldi eve alınan neden sadece bana alınmış hediye olsunki..onun için kabul etmiyorum...zaten benim için hediye falan önemli deyil ogün gezelim yemeğe gidelim başka birşey istemem
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun------500--------okundu
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
Kızlarrr herkese günadıınnnnİyi bir hafta olsuunn,kandiliniz mübarek olsunnnn Ben duamı bitirdim.Allah kabul etsin.
hayırlı kandillerkızlar efendimizşn doğumgünü kutlu olsun inşallah bugünün hatrına bütün dileklerini kabul olsun
kızlar hepinizden Allah razı olsun. bu mübarek günde Allah okduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine bebeğimizle bizi kavuştursun...
Ben 250 tefriciyeyi ablama okuttum o bitirmiş bende bitiridim yani..
HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN...
Canlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..
Allah kabul etsinkızlar hepinizden Allah razı olsun. bu mübarek günde Allah okduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine bebeğimizle bizi kavuştursun...
Ben 250 tefriciyeyi ablama okuttum o bitirmiş bende bitiridim yani..
HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN...
Canlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..
kızlar birkaç gündür yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum
misafirim vardı eşim 2 gün tatildi derken uğrayamadım pek nasılsınız görüşmeyeli geçmişe pek gidemedim ama son sayfalardaki mesajlarınızı okudum
ayşecim öncelikle tanıdığınıza rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
rabbim sanada her konuda yardımcı olsun hakkında hayırlısı olsun canım
nurcanım sen nasılsın bir tek ben kaldım sanırım duayı bitiremeyen ama az kaldı akşama kalmadan bitirecem allahn izniyle rabbim hilbayın dileklerini bu günün hürmetine rabbim kabul eylesin inşallah...
yeter,umudum,ayşe,nurcan,nazemir,hilbay,pembe,derin ve diğer arkadaşlar hepinize gönülden sevgilerimi yolluyorum
kizlar selam herkese..oncelikle kandiliniz mubarek olsun..gecmisi okuyamadim basim davul gibi cunku..sabah 6da hasaneye gittim histereskopiden gun almak icin ve anca gelebildim..cuma gunu sabah yapilacakmis..ya kizlar birsey soracam size ozelliklede aysecim sana..histereskopi cin bir suru kan verdim akciger filmi cektirdim; ekg cektirdim ..ve hastanede bunun bir ameliyat oldugunu soylediler...ya sen histereskopiyi basit bir olay anlatiyodun..bu kadar seye gerek varmiki sasirdim bende?
aysecim bu arada basin sagolsun canim..kizlar gecmisi okuyamadigim icin neler konusuldu bilemiyorum..hepinizi cok cok opuyorum..bugun bide ac karnina 4 tup kan verdim..bu kansiz halimle..inanin suan ayakta duramiyorum....optum hepinizi cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?