bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..
ayşecim başın sağolsun..
umudumsun fakültedemiydin orası çok kalabalıkk ben oray giidnceresmen boğuluyorum. allah yardımcımız olsun. bu mübarek günde hepimiz için bol bol dua edelim inş.

canlarım kandiliniz mübarek olsun Allahım bu gece açılan ellerimizi boş çevirmesin ve dualarımızı kabul etsin inşallah

Ayşecim başınız sağolsun

canlarım kandiliniz mübarek olsun Allahım bu gece açılan ellerimizi boş çevirmesin ve dualarımızı kabul etsin inşallah

Ayşecim başınız sağolsun

teşekkür ederim arkadaşlar, dostlar sağolsun..

iyiyim canım yok sen tek değilsin bi arkadaş daha var ama ben anladım zaten sen girmeyince dedim bi işi gücü vardır felan dedim sen gecede olsa giriyodun yoksa

canlar nasılsınız
bebişler diğer topiğimizede yazdım ama
biz eşimle yarın has yatcağız bu arada nete giremem
dualrınızı eksik etmeyin olumu

Son düzenleme:
bende bitirdim nurcancım
rabbim hilbayın dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşalah

canlar nasılsınız
bebişler diğer topiğimizede yazdım ama
biz eşimle yarın has yatcağız bu arada nete giremem
dualrınızı eksik etmeyin olumu
allah yardımcınız olsun yeterim
allahın izniyle bunuda atlatacaksınız
bu akşamın hürmetine dualarımdasınız....

allah razı olsun ceylinim
ben nurcana telefonumu verdim hepinizin duasına katılam istiyorum
allahım izinverirse inşşşşşş

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500----------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500--------okundu
ceylin-----------500---------okundu
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250---------okundu
nazemir---------250---------okundu

tweet25 dışında herkez duasını bitirdi tweety5 okuyomusun bi haber ver bende onagöre hareket ediyim

Kandiliniz kutlu olsun Allah dua larınızı kabul etsin ben dün transferimi oldum 23 şubatta öğrencem hayırlısıyla

canım başın sağolsun Alah rahmet eylesin. yarın için Allah yardımcın olsun inşallah dr hayırlı haberler verir sana mutlu şekilde dönersin (AMİNNN)

pembe canim insallah pozitifidir sonucun haberdar et bizi....

kizlar ben adetliyim malesef bu mubarek gecede..sizden ricam lutfen ellrinizi actiginiz an beni unutmayin....bugun hastanede bir tuhaf oldum..dusundum 60 yasina geldigimde ve evlaidm olmaz ise..hastalandigimda bir su verenimde olmayacakmi; basim agirdiginda bir ilac getirenim olmayacakmi..cok koto oluyorum bunlari dusununce...Rabbim dusmanimi bile evlatsizlikla sinamasin...insllah bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine; kainatin efendisi sevgili peygamberimizin dunyaya geldigi bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin...lutfen benim icinde dua edin arkadaslr buna cok ihtiyacim var cokkkkk...

yetercim cok cok gecmis olsun..guzel haberlerle donun insallah...Rabbim hatanalere kimseyi dusurmesin..insallah herseyyolundagidecek canim...guzel haberlerini bekleyecegim...

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ya düşünme böle şeler lütfen rabbim hepimize birer evlat nasip edecek inşallah ben inanıyorum

yetercim cok cok gecmis olsun..guzel haberlerle donun insallah...Rabbim hatanalere kimseyi dusurmesin..insallah herseyyolundagidecek canim...guzel haberlerini bekleyecegim...

canım sağol alah razı olsun
hepinizden rabbim hepimizn gönlünden geçeni nasip etsin
inşşşşş

okuyorum yarın aksama bitcek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…