kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..
ayşecim başın sağolsun..
umudumsun fakültedemiydin orası çok kalabalıkk ben oray giidnceresmen boğuluyorum. allah yardımcımız olsun. bu mübarek günde hepimiz için bol bol dua edelim inş.
canlarım kandiliniz mübarek olsun Allahım bu gece açılan ellerimizi boş çevirmesin ve dualarımızı kabul etsin inşallah
Ayşecim başınız sağolsun
kızlar birkaç gündür yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum
misafirim vardı eşim 2 gün tatildi derken uğrayamadım pek nasılsınız görüşmeyeli geçmişe pek gidemedim ama son sayfalardaki mesajlarınızı okudum
ayşecim öncelikle tanıdığınıza rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
rabbim sanada her konuda yardımcı olsun hakkında hayırlısı olsun canım
nurcanım sen nasılsın bir tek ben kaldım sanırım duayı bitiremeyen ama az kaldı akşama kalmadan bitirecem allahn izniyle rabbim hilbayın dileklerini bu günün hürmetine rabbim kabul eylesin inşallah...
yeter,umudum,ayşe,nurcan,nazemir,hilbay,pembe,derin ve diğer arkadaşlar hepinize gönülden sevgilerimi yolluyorum
bende bitirdim nurcancımokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500----------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500--------okundu
ceylin-----------500
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250---------okundu
allah yardımcınız olsun yeterimcanlar nasılsınız
bebişler diğer topiğimizede yazdım ama
biz eşimle yarın has yatcağız bu arada nete giremem
dualrınızı eksik etmeyin olumu
bende bitirdim nurcancım
rabbim hilbayın dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşalah
allah yardımcınız olsun yeterim
allahın izniyle bunuda atlatacaksınız
bu akşamın hürmetine dualarımdasınız....
bende bitirdim nurcancım
rabbim hilbayın dileğini hayırlısıyla kabul etsin inşalah
allah yardımcınız olsun yeterim
allahın izniyle bunuda atlatacaksınız
bu akşamın hürmetine dualarımdasınız....
Canlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..
Kandiliniz kutlu olsun Allah dua larınızı kabul etsin ben dün transferimi oldum 23 şubatta öğrencem hayırlısıyla
Kandiliniz kutlu olsun Allah dua larınızı kabul etsin ben dün transferimi oldum 23 şubatta öğrencem hayırlısıyla
pembe canim insallah pozitifidir sonucun haberdar et bizi....
kizlar ben adetliyim malesef bu mubarek gecede..sizden ricam lutfen ellrinizi actiginiz an beni unutmayin....bugun hastanede bir tuhaf oldum..dusundum 60 yasina geldigimde ve evlaidm olmaz ise..hastalandigimda bir su verenimde olmayacakmi; basim agirdiginda bir ilac getirenim olmayacakmi..cok koto oluyorum bunlari dusununce...Rabbim dusmanimi bile evlatsizlikla sinamasin...insllah bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine; kainatin efendisi sevgili peygamberimizin dunyaya geldigi bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin...lutfen benim icinde dua edin arkadaslr buna cok ihtiyacim var cokkkkk...
pembe canim insallah pozitifidir sonucun haberdar et bizi....
kizlar ben adetliyim malesef bu mubarek gecede..sizden ricam lutfen ellrinizi actiginiz an beni unutmayin....bugun hastanede bir tuhaf oldum..dusundum 60 yasina geldigimde ve evlaidm olmaz ise..hastalandigimda bir su verenimde olmayacakmi; basim agirdiginda bir ilac getirenim olmayacakmi..cok koto oluyorum bunlari dusununce...Rabbim dusmanimi bile evlatsizlikla sinamasin...insllah bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine; kainatin efendisi sevgili peygamberimizin dunyaya geldigi bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin...lutfen benim icinde dua edin arkadaslr buna cok ihtiyacim var cokkkkk...
yetercim cok cok gecmis olsun..guzel haberlerle donun insallah...Rabbim hatanalere kimseyi dusurmesin..insallah herseyyolundagidecek canim...guzel haberlerini bekleyecegim...
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500----------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500--------okundu
ceylin-----------500---------okundu
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250---------okundu
nazemir---------250---------okundu
tweet25 dışında herkez duasını bitirdi tweety5 okuyomusun bi haber ver bende onagöre hareket ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?