allah yardımcın olsun ayşecim
çok uğraştın bu yolda halen daha uğraşıyorsun
rabbim emeklerinin karşılığını versin canım[/B]
teyzeleri kızım şükür sağlıklı yalnız biraz tembel birazda inatçı doktor yüzünü görmek için çabaladıkça o inada elini yüzünden çekmedi ama yüzünü yarımda olsa gördük çoooook güzel tabi fazla bakamadık doktor elini çeksin diye dürttü kaçkere ama hanfendi rahatsız olunca suratını çevirdi hiç göstermedi bu sefe de tam bir huysuz doğunca beni perişan etcek belli :))))))))) aynı teyzeleri bütüngün uyuyo bide inat hiiiiiiiiiiç benle alakası yok belli :)))))))))) çok danadım kardeşlerimi heralde :))))))))) Allahım umudumsun -ayşe-yeter-ceylin-hilbay-tuba -nazemir- derin-pembe- halev-sonece-umut-esra8- pearly-ve şuan ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımada inşallah benimgibi bebeklerini anlatmayı onları görmeyi ve sağ sağlim kucaklarına alıp bir ömür mutlu hayırlı ve sağlıklı bir yaşam geçirmeyi nasip et
canlar gittim doktorcuğuma adam beni nüfusuna alacak aykında yine para almadı.. şükür anormal bir durum yokmuş kanamam haptan kaynaklanıyormuş bazen olabilirmiş "ne bahtsız kadınsın herşey seni buluyor dedi" :))) kist falan yokmuş. şimdi ctesiyi bekliyorum ctesi yine histereskopi var eğer artık yapışıklık falan yoksa 3 gün sonra iğnelere başlıycaz.. biraz şansımı zorladım histereskopiyi hemen yapsak haftaya ptesi doğum günüm o gün iğnelere başlasak dedim yok olmaz daha kanaman var hafif histereskopi yapılmaz dedi..
çok oluyorum ama bana yine dua edin artık bi başlayayım hayırlısıylaaaa...
canlar gittim doktorcuğuma adam beni nüfusuna alacak aykında yine para almadı.. şükür anormal bir durum yokmuş kanamam haptan kaynaklanıyormuş bazen olabilirmiş "ne bahtsız kadınsın herşey seni buluyor dedi" :))) kist falan yokmuş. şimdi ctesiyi bekliyorum ctesi yine histereskopi var eğer artık yapışıklık falan yoksa 3 gün sonra iğnelere başlıycaz.. biraz şansımı zorladım histereskopiyi hemen yapsak haftaya ptesi doğum günüm o gün iğnelere başlasak dedim yok olmaz daha kanaman var hafif histereskopi yapılmaz dedi..
Çok sevindim ayşe geçmiş olsun. Bak üzülmene deymedi sana kist yok demiştim. İnşallah ctesi histeroskopide iyi geçecek ve hemen başlayacaksın tedavine hayırlısıyla. Senin bu doktor bize pek insaf etmiyor inan değerini bil seni seviyor sanırım :)
ayse canimmm hadi gozun aydin..yakinda geliyo bebisss insallah..canim bana benim doktor adetin 6. gunu yapacak histereskopi ve o zaman adetim tam bitmemis oluyo benim..kanama azken yapilabilir sorun olmaz dedi.
aman ya hepsi bir çeşit benimkine ısrar ettim yarın öbür gün yapalım diye olmaz tam bitmesi azım dedi. ben de şaşırdım vallaaa
inşallah şu histereskopiyi de atlatırsam rahat bir nefes alıcam canım.. valla seviyor galiba ya da acıyor sanırım fakir bir görüntüm var :)))
inşallah şu histereskopiyi de atlatırsam rahat bir nefes alıcam canım.. valla seviyor galiba ya da acıyor sanırım fakir bir görüntüm var :)))
Bana inan bizimkide dahil hepsi parayı seviyor önce... Ama bizimkinden daha çok parayı sevenlerde gördüm. Tüp bebek tedavisi yaptığı bir hastadan takip sırasında muayene ücreti alması bana biraz saçma geldi doğrusu ama ne yapacaksın dereyi geçinceye kadar ne denirmiş bilirsin. Biz sömürülmeye razıyızda birde sonuçlar iyi olsa...
Bana inan bizimkide dahil hepsi parayı seviyor önce... Ama bizimkinden daha çok parayı sevenlerde gördüm. Tüp bebek tedavisi yaptığı bir hastadan takip sırasında muayene ücreti alması bana biraz saçma geldi doğrusu ama ne yapacaksın dereyi geçinceye kadar ne denirmiş bilirsin. Biz sömürülmeye razıyızda birde sonuçlar iyi olsa...
canim bilmemki..bazi yaptiranlada adetin 5.gunu yaptirmis..her doktro ayri ayri..gun boyu arastirdim histereskopiyi ama daha arastirmiyorum...doktorlara guvenmelten baska care yok
amiiiinnnnn canım benim gönülden hemde rabbim senide inatçı ama tatlı kızına sağlıkla kavuştursun inşallah
amiiiinnnnn canım benim gönülden hemde rabbim senide inatçı ama tatlı kızına sağlıkla kavuştursun inşallah
ayse omursun valla:)))) ya bence sevmesindendir:)))
ooooooooooooooooooooh bak çok şükür kist yok inşallah hitereskopide güzel geçecek sonra ineler transfer veeeeeeeee bebişimiz gelecek inşallah ay ben çatlarım senin test gününekadar ,:))))canlar gittim doktorcuğuma adam beni nüfusuna alacak aykında yine para almadı.. şükür anormal bir durum yokmuş kanamam haptan kaynaklanıyormuş bazen olabilirmiş "ne bahtsız kadınsın herşey seni buluyor dedi" :))) kist falan yokmuş. şimdi ctesiyi bekliyorum ctesi yine histereskopi var eğer artık yapışıklık falan yoksa 3 gün sonra iğnelere başlıycaz.. biraz şansımı zorladım histereskopiyi hemen yapsak haftaya ptesi doğum günüm o gün iğnelere başlasak dedim yok olmaz daha kanaman var hafif histereskopi yapılmaz dedi..
nurcanıııım yerim ben o tembel prensesiiiii... Allah sana, babasına bağışlasın hayırlısıyla gelinlik günlerini göstersin Rabbim..
Güzel duaların için Allah razı olsun canım, güzel yürekli arkadaşım Rabbim o güzel kalbinin tüm güzelliğini hayatına versin..
inşallah canım inşallah sağolaminnnnn..canim cok sevindim adina inanki....Hadi gozun aydin..zaten cok ama cok inaniyorum bebisin sag salaim gelecek sana..aklimdan en ufak olumsuz birsey bile gecmiyor....
kizlarrr okudunuz dimi nurcan prensesini gormus:)))) bu topige giren ve bu mesaji okuyan herkes lutfen topik disindada girenler nurcan arkadasimiz icin duasini esirgemesin...cunku cok ama cok iyi kalpli biri...inaniyorumki bebisini saglikli ve hayirli bir sekilde kucagina alacakkocaman kocaman masalllah hem bebisine hemde nurcana..Rabbim insallah gonlunden geceni kaderinie yazsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?