bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

allah yardımcın olsun ayşecim
çok uğraştın bu yolda halen daha uğraşıyorsun
rabbim emeklerinin karşılığını versin canım [/B]

canım çok sağol Rabbim görüyordur tüm emeklerimizi ve eminim mükafatını alacağız ama bu hayatta ama öte hayatta.. inşallah tez zamanda olur canım hepimiz için..

aminnnnn..canim cok sevindim adina inanki....Hadi gozun aydin..zaten cok ama cok inaniyorum bebisin sag salaim gelecek sana..aklimdan en ufak olumsuz birsey bile gecmiyor....

Çok sevindim ayşe geçmiş olsun. Bak üzülmene deymedi sana kist yok demiştim. İnşallah ctesi histeroskopide iyi geçecek ve hemen başlayacaksın tedavine hayırlısıyla. Senin bu doktor bize pek insaf etmiyor inan değerini bil seni seviyor sanırım :)

ayse canimmm hadi gozun aydin..yakinda geliyo bebisss insallah..canim bana benim doktor adetin 6. gunu yapacak histereskopi ve o zaman adetim tam bitmemis oluyo benim..kanama azken yapilabilir sorun olmaz dedi.

inşallah şu histereskopiyi de atlatırsam rahat bir nefes alıcam canım.. valla seviyor galiba ya da acıyor sanırım fakir bir görüntüm var :)))

ayse canimmm hadi gozun aydin..yakinda geliyo bebisss insallah..canim bana benim doktor adetin 6. gunu yapacak histereskopi ve o zaman adetim tam bitmemis oluyo benim..kanama azken yapilabilir sorun olmaz dedi.

aman ya hepsi bir çeşit benimkine ısrar ettim yarın öbür gün yapalım diye olmaz tam bitmesi azım dedi. ben de şaşırdım vallaaa

kizlarrr okudunuz dimi nurcan prensesini gormus:)))) bu topige giren ve bu mesaji okuyan herkes lutfen topik disindada girenler nurcan arkadasimiz icin duasini esirgemesin...cunku cok ama cok iyi kalpli biri...inaniyorumki bebisini saglikli ve hayirli bir sekilde kucagina alacakkocaman kocaman masalllah hem bebisine hemde nurcana..Rabbim insallah gonlunden geceni kaderinie yazsin...

aman ya hepsi bir çeşit benimkine ısrar ettim yarın öbür gün yapalım diye olmaz tam bitmesi azım dedi. ben de şaşırdım vallaaa

canim bilmemki..bazi yaptiranlada adetin 5.gunu yaptirmis..her doktro ayri ayri..gun boyu arastirdim histereskopiyi ama daha arastirmiyorum...doktorlara guvenmelten baska care yok

inşallah şu histereskopiyi de atlatırsam rahat bir nefes alıcam canım.. valla seviyor galiba ya da acıyor sanırım fakir bir görüntüm var :)))

Bana inan bizimkide dahil hepsi parayı seviyor önce... Ama bizimkinden daha çok parayı sevenlerde gördüm. Tüp bebek tedavisi yaptığı bir hastadan takip sırasında muayene ücreti alması bana biraz saçma geldi doğrusu ama ne yapacaksın dereyi geçinceye kadar ne denirmiş bilirsin. Biz sömürülmeye razıyızda birde sonuçlar iyi olsa...

aynen prayaida bir kenara attim sonuclar iyi olsun yeter...

ya ne bileyim ağustostan beri gidiyorum ben sadece 1 kez muayene ücreti verdim, son histereskopiden de para almadı ya... ben de alışmışım doktorların beni yolmasına hele o genel cerrahlar kelepçe sürecinde resmen ayakta soydular beni o yüzden pek paragöz değil gibi geldi bana.. ama tabi sonuçta hayır cemiyeti değil ticarethane orası işini yapsın da bulur buluşturur veririz napalım

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500----------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500--------okundu
ceylin-----------500---------okundu
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500----------okundu
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250---------okundu
nazemir---------250---------okundu

hilbay arkadaşımızın duası bitmiştir rabbim tez zamanda evladına kavuştursun Allah kabul etsin

canim bilmemki..bazi yaptiranlada adetin 5.gunu yaptirmis..her doktro ayri ayri..gun boyu arastirdim histereskopiyi ama daha arastirmiyorum...doktorlara guvenmelten baska care yok

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum ama yaşadığını defalarca yaşamış biri olarak hiç bir sözcüğün yeterli olmayacağınıda biliyorum. İnşallah bir dahaki sefere herşey çok daha güzel gider. Histeroskopi için özellikle adetin son gününü bekliyorlar çünkü rahim o zaman doğru yanıt veriyor bir de az da olsa gebe olma ihtimaline karşı en doğru zaman. Ama rahim içiyle ilgili en sağlıklı bilgileri bu sayede alıyoruz. Ben de çok araştırdım, çok öğrendim ama hem bu bilgilerin içinde boğuldum. Sonuca bir katkısı yok olacağı varsa oluyor. Ama yine de körü körüne davranmak insanın içinden gelmiyor sanki bir katkısı olacakmış gibi. Allah karşımıza hayırlı ve ilim sahibi insanları çıkarsın inşallah.

ooooooooooooooooooooh bak çok şükür kist yok inşallah hitereskopide güzel geçecek sonra ineler transfer veeeeeeeee bebişimiz gelecek inşallah ay ben çatlarım senin test gününekadar ,:))))

kız etmezmiyi,z yeterki paşan gelssin biz hep edelim dua :))))

amiiiiiiiiiin cümlemize nasip etsin rabbim

nurcan iyki geldin canim..ozelden atacaktim mesaj arasi 10 dak gecmesi lazimya atamadim..canim yetera kac tane okuyacaktin sen..200 tane alayim istersen ben okumadiysan..

aminnnnn..canim cok sevindim adina inanki....Hadi gozun aydin..zaten cok ama cok inaniyorum bebisin sag salaim gelecek sana..aklimdan en ufak olumsuz birsey bile gecmiyor....
inşallah canım inşallah sağol

sağol canımrabbim sizlerede tez vakitte uzun uzun bekletmeden hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin çok teşekkür ederim dualarınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…