gözün aydın...inatçı oldukları bizi uğraştırmalarından belli...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun... hayırlısı ile tedavinede başlarsın inşallah.... valla bizide alsa iyi olur nüfusuna her gittiğimizde tahlildi muane ücretiydi daha elimizi cebe atmadan gediğimiz sayılı...bizde parayı ayarladık gittik ama ne bilelim ıvır zıvır bir süsü şey için para harcayacağımızı...daha şimdiden aşa yukarı 2 milyar gitti...üstelikde 2 mlyr borç almıştık onunda günü geldi geri ödedik hiç birşeyde yok ortada.... evdeki hesap çarşıya uymadı anlayacağınız onun için eşimle bir karar aldık.... biraz ara vermeyi düşünüyoruz en azından parayı tamamlayana kadar...
aynen senin de dediğin gibi bize insaf etmiyor...ama iyi bir dr işte elimizi bağlıyor onun için ne dese yapıyoruz
etkili olursa bize de söyle aynı takdiği bizde uygulayalım
canım dualarımız zaten seninle bugünler geçecekcanlar iyi akşamlar ben bu gün evimdeyim has eşimin yanında kalmama iz vermediler
bu gün geldim ama dr konuştum yarın inşş yanında kalacğım
kızlar ameliytaımız perşebe gün dualrınız eksik etmeyin ne olur
izliyorum birtaraftan tv birtaraftan sizler neler yazmışsınız onları okuyordum... benim hergün en az 3 tane dizim vardır.... can sıkıntısından ne yapayım.... birde senin bugünkü dr kontrolünü merak ettim neden olmuş kanama diye...hayırlısıyla başlarsın inşallah tedavinenaber nazemir sen dizi izlemiyorsun galiba :))
canım dualarımız zaten seninle bugünler geçecek
izliyorum birtaraftan tv birtaraftan sizler neler yazmışsınız onları okuyordum... benim hergün en az 3 tane dizim vardır.... can sıkıntısından ne yapayım.... birde senin bugünkü dr kontrolünü merak ettim neden olmuş kanama diye...hayırlısıyla başlarsın inşallah tedavine
gerçekten bu kadar psikolojik baskı altındayken bir de maddi imkansızlıklar eklenince insan iyice yıpranıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada umarım bana olan insaflı tutumu da değişmez :))
sağol canım amin:) güle güle Allah kabul etsin
canım rabbim şifa versin inşallah perşembe günü herşey çok güzel geçercanlar iyi akşamlar ben bu gün evimdeyim has eşimin yanında kalmama iz vermediler
bu gün geldim ama dr konuştum yarın inşş yanında kalacğım
kızlar ameliytaımız perşebe gün dualrınız eksik etmeyin ne olur
gözün aydın...inatçı oldukları bizi uğraştırmalarından belli...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun... hayırlısı ile tedavinede başlarsın inşallah.... valla bizide alsa iyi olur nüfusuna her gittiğimizde tahlildi muane ücretiydi daha elimizi cebe atmadan gediğimiz sayılı...bizde parayı ayarladık gittik ama ne bilelim ıvır zıvır bir süsü şey için para harcayacağımızı...daha şimdiden aşa yukarı 2 milyar gitti...üstelikde 2 mlyr borç almıştık onunda günü geldi geri ödedik hiç birşeyde yok ortada.... evdeki hesap çarşıya uymadı anlayacağınız onun için eşimle bir karar aldık.... biraz ara vermeyi düşünüyoruz en azından parayı tamamlayana kadar...
aynen senin de dediğin gibi bize insaf etmiyor...ama iyi bir dr işte elimizi bağlıyor onun için ne dese yapıyoruz
etkili olursa bize de söyle aynı takdiği bizde uygulayalım
baskı ki ne baskı eşim kızıyor sen düşünme maddi tarafını diye ama... elde deyil tüp bebek parasını tamamlayacaz diye 5 aydır kiramızı bile ödemedik düşün...en azından şu delikleri kapatalım kafam daha rahat oluryoksa az kaldı
[/QUOTE]nurcan----------1050--------okundu
umudumsun----700-----------okundu
yeter-----------500----------okundu
pembe_86-------500----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250
ceylin-----------250----------okundu
ayşe------------694
bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum
[/QUOTE]nurcan----------1050--------okundu
umudumsun----700-----------okundu
yeter-----------500----------okundu
pembe_86-------500----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250
ceylin-----------250----------okundu
ayşe------------694
bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum
şükür bizim en azından tahlilleri falan bankam karşılıyor da biraz yükümüz hafifliyor yoksa biz de ev kredisi ödüyoruz bir de eşimin ilk evliliğinden oğlu var üniversiteye hazırlanıyor dershane şu bu, geçen sene de kayınvalidemi kanserden kaybetmiştik onun tedavisi için de kredi çekmiştik, tüp bebek için de çektik her yanımız kredi yani zaten kartlar tavan yaptı :))) tam battı balık yani..
seninde birtaraftan zorluyor bir taraftanda ALLAH kolaylığını veriyor iyiki çalışıyorsun çok zor yoksa ALLAH sabırlık versin
öyle çok şükür çalışmasam mümkün değil.. sen de madem bir sürü el işi örgü yapıyorsun bence bu işten para kazanabilirsin keşke ben de becerebilsem..
kızlaaaaaaaaaaaar kaynatıyonuz
çevre lazım pek çevrem yok... asosyal bir insanım girişken deyilim pek
kızlaaaaaaaaaaaar kaynatıyonuz
pek iç açıcı deyil ama mevzu buyur sende katıl
geçim derdi bacııım :)))
ay bende farksızım merak etmeyin hem asosyal hem işsiz kocasının eline bakan bi ev karısıyım ha ha :)))))konuyu yakından takip ediyorum yani
ahhhhhhhh bacım herkezde aynı dert :)))))))))) bari tutsada veletleriniz en azından boşa gitmese artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?