bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

gerçekten bu kadar psikolojik baskı altındayken bir de maddi imkansızlıklar eklenince insan iyice yıpranıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada umarım bana olan insaflı tutumu da değişmez :))

canım dualarımız zaten seninle bugünler geçecek
naber nazemir sen dizi izlemiyorsun galiba :))
izliyorum birtaraftan tv birtaraftan sizler neler yazmışsınız onları okuyordum... benim hergün en az 3 tane dizim vardır.... can sıkıntısından ne yapayım.... birde senin bugünkü dr kontrolünü merak ettim neden olmuş kanama diye...hayırlısıyla başlarsın inşallah tedavine

ah canım sağol valla yazdım ya işte pek de birşey olmadı açıkçası normal herşey dedi gönderdi ama ben kendimi biliyorum 20 yıldır adet görüyorum hiç böyle kanamam olmadı ki.. neyse sonuçta ctesiyi bekliyorum. hakkımızda herşeyin hayırlısı..

gerçekten bu kadar psikolojik baskı altındayken bir de maddi imkansızlıklar eklenince insan iyice yıpranıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Bu arada umarım bana olan insaflı tutumu da değişmez :))

baskı ki ne baskı eşim kızıyor sen düşünme maddi tarafını diye ama... elde deyil tüp bebek parasını tamamlayacaz diye 5 aydır kiramızı bile ödemedik düşün...en azından şu delikleri kapatalım kafam daha rahat oluryoksa az kaldı

:) güle güle Allah kabul etsin
sağol canım amin
canım rabbim şifa versin inşallah perşembe günü herşey çok güzel geçer

amin canım evet dimi zor geliler başından eeziyete başlıolar

nurcan----------1050--------okundu
umudumsun----700-----------okundu
yeter-----------500----------okundu
pembe_86-------500----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
derin------------250
ceylin-----------250----------okundu
ayşe------------694

bu tefriciyeyi 1-2 güne bitirelim kızlar harkezden haber bekliyorum[/QUOTE]

şükür bizim en azından tahlilleri falan bankam karşılıyor da biraz yükümüz hafifliyor yoksa biz de ev kredisi ödüyoruz bir de eşimin ilk evliliğinden oğlu var üniversiteye hazırlanıyor dershane şu bu, geçen sene de kayınvalidemi kanserden kaybetmiştik onun tedavisi için de kredi çekmiştik, tüp bebek için de çektik her yanımız kredi yani zaten kartlar tavan yaptı :))) tam battı balık yani..

[/QUOTE]

ameliyat perşembeymiş perşembe biter en geç ...

[/QUOTE]

benim yarın biter...okadar zorki başlamadan önce bu kadar zorlanacağımızı düşünmedik...5 milyarmı dediler 5 milyarla bitecek ekstradan şeyler çıkacak hiç aklımıza gelmedi...şu harcadığımızı yardıma muhtac birine harcasaydık onun ettiği dualarla belkide olurdu

seninde birtaraftan zorluyor bir taraftanda ALLAH kolaylığını veriyor iyiki çalışıyorsun çok zor yoksa ALLAH sabırlık versin

seninde birtaraftan zorluyor bir taraftanda ALLAH kolaylığını veriyor iyiki çalışıyorsun çok zor yoksa ALLAH sabırlık versin

öyle çok şükür çalışmasam mümkün değil.. sen de madem bir sürü el işi örgü yapıyorsun bence bu işten para kazanabilirsin keşke ben de becerebilsem..

öyle çok şükür çalışmasam mümkün değil.. sen de madem bir sürü el işi örgü yapıyorsun bence bu işten para kazanabilirsin keşke ben de becerebilsem..

çevre lazım pek çevrem yok... asosyal bir insanım girişken deyilim pek

ay bende farksızım merak etmeyin hem asosyal hem işsiz kocasının eline bakan bi ev karısıyım ha ha :)))))konuyu yakından takip ediyorum yani

ay ben çalışıyorum da noluyo odun gibi evden işe işten eve... eskiden kızlarla falan çıkardım şimdi insanlardan da köşe bucak kaçıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…