deli şey :)))))))))):))) bi dahaki gidişe eeen eskilerimi giycem belki daha da acır..
nurcan iyki geldin canim..ozelden atacaktim mesaj arasi 10 dak gecmesi lazimya atamadim..canim yetera kac tane okuyacaktin sen..200 tane alayim istersen ben okumadiysan..
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum ama yaşadığını defalarca yaşamış biri olarak hiç bir sözcüğün yeterli olmayacağınıda biliyorum. İnşallah bir dahaki sefere herşey çok daha güzel gider. Histeroskopi için özellikle adetin son gününü bekliyorlar çünkü rahim o zaman doğru yanıt veriyor bir de az da olsa gebe olma ihtimaline karşı en doğru zaman. Ama rahim içiyle ilgili en sağlıklı bilgileri bu sayede alıyoruz. Ben de çok araştırdım, çok öğrendim ama hem bu bilgilerin içinde boğuldum. Sonuca bir katkısı yok olacağı varsa oluyor. Ama yine de körü körüne davranmak insanın içinden gelmiyor sanki bir katkısı olacakmış gibi. Allah karşımıza hayırlı ve ilim sahibi insanları çıkarsın inşallah.
deli şey :))))))))))
deli şey :))))))))))
valla canım ben 1250 okuyacaktım şimdi anca yemekten kalktım daha başlayamadım 700 okumuştum eğer okuyabilirsen 200 iyi olur
canim benim yaa..cok sagol...amin guzel dualarin icin..Rabbim insallah hepimize nasip etsin...aysenin dr demisya illa kanamanin kesilmesi lazim diye kafama takilde benimde..cunku benim adet 7 gun altinci gunu gel dedi dr..ama simdi yazdiklarinla icim rahatladi..insallah Rabbim hepimize nasip etsin canim...sen su an tedavi asamasindamisin canim..
kız istemesin tabi zaten ineler ilaçlar dünya paratabi kızııım para mı basıyoruz bir garip devlet memuruyum ben Allah acısın yani..
canim tamam 200 aldim..simdi baslarim okumaya hemen..
kizlarr cikiyorum ben yeterin tefriciyesini okuayayim..nurcam canim bitirim insallak Allahin izniyle..200 az zaten..dizi baslayana kadar bitireyim:)))) optum cok hepinizi
Ayşenin dr u aynı zamanda benimde dr um olurlar. Benim tedavim geçen ay başlamıştı. Malesef yumurta kalitem kötüymüş pekde sağlıklı yumurtalar elde edilemediği için embriyo kaliteleride pek iyi olmadı.13 yumurta toplandı sadece 7 si döllendi ama doktorumun dediğine göre hepsi birbirinden kötüymüş. Bunları duymak yaşamak çok acı sende bilirsin. Netice de 5. güne gitmeye karar verdi dr. Şimdi sadece bir tek embriyom dondurukmuş o da önümüzdeki ay transfer edilecek. Bu benim 4. denemem olacak. Daha iyi embriyolar transfer edildiğinide gördüm ama Allah'tan umut kesilmiyor biliyorsun.
Ayşenin dr u aynı zamanda benimde dr um olurlar. Benim tedavim geçen ay başlamıştı. Malesef yumurta kalitem kötüymüş pekde sağlıklı yumurtalar elde edilemediği için embriyo kaliteleride pek iyi olmadı.13 yumurta toplandı sadece 7 si döllendi ama doktorumun dediğine göre hepsi birbirinden kötüymüş. Bunları duymak yaşamak çok acı sende bilirsin. Netice de 5. güne gitmeye karar verdi dr. Şimdi sadece bir tek embriyom dondurukmuş o da önümüzdeki ay transfer edilecek. Bu benim 4. denemem olacak. Daha iyi embriyolar transfer edildiğinide gördüm ama Allah'tan umut kesilmiyor biliyorsun.
ayşecim pearly ismini pek telafuz edemiyom kusura bakma umudumsun hepinizi öptüm ben duamı bitirmeye gidiyorum
tabiki umudumuzu kesmek yok daha önce daha iyi embriyoların oldu tamam ama hiç 5. gün olmadı ki.. bu yeni birşey ve yeni bir umut.. ben sana diyorum yaaa acıbademde yanyana oda tutucam bize birlikte doğurucaz grup indirimi alıcaz :))
canlar iyi akşamlar ben bu gün evimdeyim has eşimin yanında kalmama iz vermediler
bu gün geldim ama dr konuştum yarın inşş yanında kalacğım
kızlar ameliytaımız perşebe gün dualrınız eksik etmeyin ne olur
Canımmm Rabbimmm yar ve yardımcınız olsundualarımız seninle hayatımm sağlıklaaa bir an önce ohh diyeceğin günlerrr çok yakındaaa
canlar iyi akşamlar ben bu gün evimdeyim has eşimin yanında kalmama iz vermediler
bu gün geldim ama dr konuştum yarın inşş yanında kalacğım
kızlar ameliytaımız perşebe gün dualrınız eksik etmeyin ne olur
gözün aydın...inatçı oldukları bizi uğraştırmalarından belli...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsinteyzeleri kızım şükür sağlıklı yalnız biraz tembel birazda inatçı doktor yüzünü görmek için çabaladıkça o inada elini yüzünden çekmedi ama yüzünü yarımda olsa gördük çoooook güzel tabi fazla bakamadık doktor elini çeksin diye dürttü kaçkere ama hanfendi rahatsız olunca suratını çevirdi hiç göstermedi bu sefe de tam bir huysuz doğunca beni perişan etcek belli :))))))))) aynı teyzeleri bütüngün uyuyo bide inat hiiiiiiiiiiç benle alakası yok belli :)))))))))) çok danadım kardeşlerimi heralde :))))))))) Allahım umudumsun -ayşe-yeter-ceylin-hilbay-tuba -nazemir- derin-pembe- halev-sonece-umut-esra8- pearly-ve şuan ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımada inşallah benimgibi bebeklerini anlatmayı onları görmeyi ve sağ sağlim kucaklarına alıp bir ömür mutlu hayırlı ve sağlıklı bir yaşam geçirmeyi nasip et
geçmiş olsun... hayırlısı ile tedavinede başlarsın inşallah.... valla bizide alsa iyi olur nüfusuna her gittiğimizde tahlildi muane ücretiydi daha elimizi cebe atmadan gediğimiz sayılı...bizde parayı ayarladık gittik ama ne bilelim ıvır zıvır bir süsü şey için para harcayacağımızı...daha şimdiden aşa yukarı 2 milyar gitti...üstelikde 2 mlyr borç almıştık onunda günü geldi geri ödedik hiç birşeyde yok ortada.... evdeki hesap çarşıya uymadı anlayacağınız onun için eşimle bir karar aldık.... biraz ara vermeyi düşünüyoruz en azından parayı tamamlayana kadar...canlar gittim doktorcuğuma adam beni nüfusuna alacak aykında yine para almadı.. şükür anormal bir durum yokmuş kanamam haptan kaynaklanıyormuş bazen olabilirmiş "ne bahtsız kadınsın herşey seni buluyor dedi" :))) kist falan yokmuş. şimdi ctesiyi bekliyorum ctesi yine histereskopi var eğer artık yapışıklık falan yoksa 3 gün sonra iğnelere başlıycaz.. biraz şansımı zorladım histereskopiyi hemen yapsak haftaya ptesi doğum günüm o gün iğnelere başlasak dedim yok olmaz daha kanaman var hafif histereskopi yapılmaz dedi..
çok oluyorum ama bana yine dua edin artık bi başlayayım hayırlısıylaaaa...
aynen senin de dediğin gibi bize insaf etmiyor...ama iyi bir dr işte elimizi bağlıyor onun için ne dese yapıyoruzÇok sevindim ayşe geçmiş olsun. Bak üzülmene deymedi sana kist yok demiştim. İnşallah ctesi histeroskopide iyi geçecek ve hemen başlayacaksın tedavine hayırlısıyla. Senin bu doktor bize pek insaf etmiyor inan değerini bil seni seviyor sanırım :)
:))) bi dahaki gidişe eeen eskilerimi giycem belki daha da acır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?