bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

:))) bi dahaki gidişe eeen eskilerimi giycem belki daha da acır..
deli şey :))))))))))
nurcan iyki geldin canim..ozelden atacaktim mesaj arasi 10 dak gecmesi lazimya atamadim..canim yetera kac tane okuyacaktin sen..200 tane alayim istersen ben okumadiysan..

valla canım ben 1250 okuyacaktım şimdi anca yemekten kalktım daha başlayamadım 700 okumuştum eğer okuyabilirsen 200 iyi olur

eveeeet büyük osmancıkla randevumu atalattım şimdi küçük osmancığı bekliyorum
şu dizi başlayana kadar yeterin duasını okuyayım biraz

canim benim yaa..cok sagol...amin guzel dualarin icin..Rabbim insallah hepimize nasip etsin...aysenin dr demisya illa kanamanin kesilmesi lazim diye kafama takilde benimde..cunku benim adet 7 gun altinci gunu gel dedi dr..ama simdi yazdiklarinla icim rahatladi..insallah Rabbim hepimize nasip etsin canim...sen su an tedavi asamasindamisin canim..

kizlarr cikiyorum ben yeterin tefriciyesini okuayayim..nurcam canim bitirim insallak Allahin izniyle..200 az zaten..dizi baslayana kadar bitireyim:)))) optum cok hepinizi

Ayşenin dr u aynı zamanda benimde dr um olurlar. Benim tedavim geçen ay başlamıştı. Malesef yumurta kalitem kötüymüş pekde sağlıklı yumurtalar elde edilemediği için embriyo kaliteleride pek iyi olmadı.13 yumurta toplandı sadece 7 si döllendi ama doktorumun dediğine göre hepsi birbirinden kötüymüş. Bunları duymak yaşamak çok acı sende bilirsin. Netice de 5. güne gitmeye karar verdi dr. Şimdi sadece bir tek embriyom dondurukmuş o da önümüzdeki ay transfer edilecek. Bu benim 4. denemem olacak. Daha iyi embriyolar transfer edildiğinide gördüm ama Allah'tan umut kesilmiyor biliyorsun.

tabi kızııım para mı basıyoruz bir garip devlet memuruyum ben Allah acısın yani..
kız istemesin tabi zaten ineler ilaçlar dünya para
canim tamam 200 aldim..simdi baslarim okumaya hemen..

kizlarr cikiyorum ben yeterin tefriciyesini okuayayim..nurcam canim bitirim insallak Allahin izniyle..200 az zaten..dizi baslayana kadar bitireyim:)))) optum cok hepinizi

sağol canım Allahrazı olsun bende çıkıcam şimdi bitireyim bugün inşallah bu dua hemen bitsin istiyorum

evetcanim haklisin..umut bittigi an yasamda bitiyo zaten..ama cok sukurkii elimiz ayagimzi saglam..gozumuz kulagimiz saglam..Rabbim insallah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin..inaniyorum ki bu yolda emek veren herkese nasip edecek..

tabiki umudumuzu kesmek yok daha önce daha iyi embriyoların oldu tamam ama hiç 5. gün olmadı ki.. bu yeni birşey ve yeni bir umut.. ben sana diyorum yaaa acıbademde yanyana oda tutucam bize birlikte doğurucaz grup indirimi alıcaz :))

canlar iyi akşamlar ben bu gün evimdeyim has eşimin yanında kalmama iz vermediler
bu gün geldim ama dr konuştum yarın inşş yanında kalacğım
kızlar ameliytaımız perşebe gün dualrınız eksik etmeyin ne olur

İnşallah canım. Sen söyledin Rabbim duysun...

Canımmm Rabbimmm yar ve yardımcınız olsundualarımız seninle hayatımm sağlıklaaa bir an önce ohh diyeceğin günlerrr çok yakındaaa

canıım herşey çok güzel olacak Allahın izniyle merak etme sen. Dualarımızdasın Allah yardımcınız olsun.

gözün aydın...inatçı oldukları bizi uğraştırmalarından belli...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun... hayırlısı ile tedavinede başlarsın inşallah.... valla bizide alsa iyi olur nüfusuna her gittiğimizde tahlildi muane ücretiydi daha elimizi cebe atmadan gediğimiz sayılı...bizde parayı ayarladık gittik ama ne bilelim ıvır zıvır bir süsü şey için para harcayacağımızı...daha şimdiden aşa yukarı 2 milyar gitti...üstelikde 2 mlyr borç almıştık onunda günü geldi geri ödedik hiç birşeyde yok ortada.... evdeki hesap çarşıya uymadı anlayacağınız onun için eşimle bir karar aldık.... biraz ara vermeyi düşünüyoruz en azından parayı tamamlayana kadar...
aynen senin de dediğin gibi bize insaf etmiyor...ama iyi bir dr işte elimizi bağlıyor onun için ne dese yapıyoruz

:))) bi dahaki gidişe eeen eskilerimi giycem belki daha da acır..

etkili olursa bize de söyle aynı takdiği bizde uygulayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…