ay ben çalışıyorum da noluyo odun gibi evden işe işten eve... eskiden kızlarla falan çıkardım şimdi insanlardan da köşe bucak kaçıyorum..
kız gene bak işten eve evden işe gidiyon ben odadan öbürodaya bile geçmiyom temizlik yapılmıcaksa :)))))
temizlik miii o da nesiii??? ben yapmayalı ohooooo... b.k içinde badem kadın..
aman bizimkiler yaptı geçen hafta ama yine ev b.....k gibi :))))))
bana perşembeleri yardımcı geliyor ama cumartesi görsen sanki hiiiç temizlenmemiş.. kedi de sağolsun tüydü mamaydı içine ediyo evin..
benim işim pek ağır değil ama eve bi geliyorum sanki taş taşımışım kolumu kaldıramıyorum..
kız hafta sonu bi silip süpürün ablanla yazık kadına para verilirmi kız ev çok büyük değilse 1-2 saatte pırıl pırıl yaparsınız 2 kişi benim ev 2oda 1 salon ben tek başıma 2 saatte hallediyom ama şimdi hamileyimdiye camlar için tutucam kadın ama 1 kereliğine
nazemir sen hiç çalıştınmı
aman be eşek gibi çalışıyorum o kadarcık lüksüm olsun yaaa.. hem ütü filan da yapıyor iyi oluyor yani.. sen sakın cam falan silme aman diyim..
yok kız silemem zaten adım atamıyorum benim ağrılarım oluyo çok rahimde oturunca kalkamıyom kalkınca yürüyemiyom yolda altıma etmiş gibi yürüyom :)))))))))
cam silmeye kalksam patır kütür düşerim valla ::)))))
hadi izin verdim tamam kadun çağır sen yorulma :)))))))))
sağol ablaaa allah razı olsuun... :)))
aman senin şurda kaç ayın kaldı artık yorma kendini şımart biraz.
resimlerine baktım dün face de azıcık yan dursaydın ya karnını anlayamadım..
senin bebeğin olsun hediyem olsun bebek battaniyesikısmet olursa benim bebeğime öreceklerinle başlarsın sonra bende görenleri ben sana yönlendiririm :))
ay bende farksızım merak etmeyin hem asosyal hem işsiz kocasının eline bakan bi ev karısıyım ha ha :)))))konuyu yakından takip ediyorum yani
valla bende zorla yapıyorum içimden iş yapmak gelmiyor ama piste oturamıyorum bende 1gün biyeri ertesi gün başka bir yeri temizliyorum en azından yaşanır bir yer oluyortemizlik miii o da nesiii??? ben yapmayalı ohooooo... b.k içinde badem kadın..
senin bebeğin olsun hediyem olsun bebek battaniyesi
benimkide sadece kreş gibi bir yerde yada kendi işimiz olursa izin var çalışmaya...beni aldıysa eşşek gibi bakarmış baksın ozaman
valla bende zorla yapıyorum içimden iş yapmak gelmiyor ama piste oturamıyorum bende 1gün biyeri ertesi gün başka bir yeri temizliyorum en azından yaşanır bir yer oluyor
kız karnım yokki resimde gözüktüğü kadar :)))))))))))) ama hastaneye gitcez haftaya orda kandırırsam herifi çektiririm benimkine diyom fotoğrafımı çek kıromusun elimde makina senlemi uğraşıcam diyo :)))))))ama biraz yalakalık ederim senin için yandan çektiririm belki ozamana az daha şişer :))))))))
ay abla heeeeeeeeeeeee :)))))))))))
kız ne şımartması adam ilk zamanlar sofrayı olsun kurardı şimdi tınlamıyo hiç :))))))) anca bağıracam öle yapıyo bende habire bağırıyom
kız hafta sonu bi silip süpürün ablanla yazık kadına para verilirmi kız ev çok büyük değilse 1-2 saatte pırıl pırıl yaparsınız 2 kişi benim ev 2oda 1 salon ben tek başıma 2 saatte hallediyom ama şimdi hamileyimdiye camlar için tutucam kadın ama 1 kereliğine
nazemir sen hiç çalıştınmı
senin bebeğin olsun hediyem olsun bebek battaniyesi
benimkide sadece kreş gibi bir yerde yada kendi işimiz olursa izin var çalışmaya...beni aldıysa eşşek gibi bakarmış baksın ozaman
valla bende zorla yapıyorum içimden iş yapmak gelmiyor ama piste oturamıyorum bende 1gün biyeri ertesi gün başka bir yeri temizliyorum en azından yaşanır bir yer oluyor
zaten ancak şimdiden sonra çıkar karnın. adam istemiyosa zorlama evdeyken çeksin.
benimki de hiç bir işin ucundan tutmaz ki bir de sabah bağırır ne giyceeem duştan çıkar pijamam nerdeee.. bi alıştırdım ki çorabına varıncaya kadar çıkarıp koyuyorum..ayakkabısını bile gider ben alırım çarşıya da çıkmaz beyefendi..
ilkokuldan çıktım çocuk bakmaya gittim tam 11 sene çocuk baktım hatta çocuklar büyüyünce 11 senenin son 4 buçuk ayı teksilde çalıştım çocuk baktığım ailenin yanında iken oradan işe gidip geliyordum zaten ailem gibiydiler sonrada kaçtım evlendim
ay aynı benim herif benimkide büroya yollamam anca bi banka veya hastanye girersen olur yoksa ben bakarım sana diyo zaten bakamıcak olsam almazdım diyo sanki bütün bannkalar hastanelerde beni bekliyodu :)))))))) sen öğretmenmisinki
ilkokuldan çıktım çocuk bakmaya gittim tam 11 sene çocuk baktım hatta çocuklar büyüyünce 11 senenin son 4 buçuk ayı teksilde çalıştım çocuk baktığım ailenin yanında iken oradan işe gidip geliyordum zaten ailem gibiydiler sonrada kaçtım evlendim
aaaaaaaaa benimkide öledir bide kıymetlicanı kombili ev heryer sıcacık ama benimki banyoya girmeden başlar giysilerimi peteğe koy sıcak sıcak giyiyim çorap getir bilmemne :)))))))) ay bu erkeklerin ben :)))))))) dur bakalım bi ara kandırayım çeksin evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?