mALESEF kızlar tek sorunum tüpler değil. aslında ne olduğunu bana net söyleyen doktorda olmadı. yumurtalık rezervim azmış, büyümüyor bazen, tüplerde sorun olabilr demişlerdi. tüplerin çıkkış noktasında tıkanıklık var dediler. bir kez tüp bebekde tutndu erken düşük yaptım. rahimde sorun olabilir dediler. myom buldular ama rahime uzak olduğu için etkilemez dediler. yani bana sorsan sorunun ne diye ben hala söyleyemem. ama bildiğimi bir şe6y var 5 yıldır çocuğum olmuyor. şimdi kromozozm testi ve histersokopi yaptıracağım. birde yeni rahi filmi çektirmedim. aynı filmi başka doktorlar başka yorumlar söyledi. sadece. bilmiyorum şaşırdım. inşallha tedaviye gerek kalmadan hamile olduğumuz haberini alsak. 2 kez tüp bebek denemesi hüsran. 3.kolay kolay yaptırmak istemiyorum. daha doğrusu korkuyorum.
hepinizi çok öpüyorum.
O kadar inanıyorum ki senin zamanın da geldi, az kaldı kavuşacaksın bebeğine. Hep dualarımdasın..canim benim Allah doktorlarada dusurmesin..ama dusuruceksede hayirlisina dusursun...baslarindan savmak icinmi yada sadece maddiyatmi gozetiyolar bilmiyorum..ama bende doktordan yana malesef talihsiz olanlardanim..giden paralara uzulmuyorum keske bebisim gelsedyi..para bi sekilde yerine konuyo ama hayallerin kirildimi; umudun yikildimi o malesef en zoru...bende tekrar deneme yapmaya cok ama cok korkuyorum..1-2 sene yapmayida dusunkuyorumz aten..psikolojikmen yikildim..cok ama zor gunler gecirdim...az once topikleri gezerken gebelik kisiminda bir yazi okudum..bir arkadas 11 deneme yapmis hepsi olumszulukla sonuclandi..ve en sonunda olmayacagina inandirmis kendini vazgecmis artik ugrasmaktan ve 3 ay sonra gebe kalabilmis..yani tup bebekte v.s digerleride hep bi bahana ...zamani geldiyse; icecek suyu varsa bi sekilde oluyo zaten..insallah bizede dogal yoldan gebe kalmak nasip olur...hayirlisi olsun insallah hepimiz icin..insallah 2011 in annelerinden oluruz...aminnnn
O kadar inanıyorum ki senin zamanın da geldi, az kaldı kavuşacaksın bebeğine. Hep dualarımdasın..
kızlarrrrrr neredesinizzz
sesiniz çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr
Ayy özlemişim vallaaa.. Gözlerim hep seni arıyor foruma girdiğimde. İnşallah güzelim inşallah muradımıza kavuşucaz. Burdan da sana söz getiricem bebeğimi tanıştırıcaz bebişleimizi.canim benim Allah senden razi olsun...Rabbim gonlunden gecen dileklerini nasip etsin sana insallah...sole olumlu 2-3 satir okuyunca nasil seviniyorum bi bilsen...insallah birlikte burda verelim guzel haberlerimizi canim benim...
canim nasilsin..moraller nasil bugun ?
Ayy özlemişim vallaaa.. Gözlerim hep seni arıyor foruma girdiğimde. İnşallah güzelim inşallah muradımıza kavuşucaz. Burdan da sana söz getiricem bebeğimi tanıştırıcaz bebişleimizi.
canim benimmmm..ne guzel bir enerjii aldim bu aksam sayende...aminn aminnn..yurekten gonulden amin....ay insallahhhhh canim banim...insallahhhhhh tanismakta nasip olur..ay nasil sevindim bu aksammm...Rabbim seni hic ama hic uzmesin...insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusmak nasip olsun...cok opuyorum seni canim arkadasim benim..valla doktorlarin hic umut vermedikleri bile oldu hemde cogu dogal yoldan...bizde olacaz insallah canim benim....2011 in anneleri...
çok doğru söylemişsin arkadaşım bende katılıyorum söylediklerine...gülüm bu apranaxa özel bişey değil nasıl kürler yapıyoruz bazılarının hatta çoğunun fazla kullanılması halinde kötü sonuçlerı oluyo ilaçlarda böle birşey hepsi bir yeri düzeltirken bir yeri tahrip ediyor ilaç nekadar kuvvetli ise okadar zararlı üstelik vücut direncini kırıyor aslında vücudumuz bütün ağrı ve hastalıklara karşı dirençli tabiki yeri geldiğinde ilaç kullanacaksın benimde çok olurdu önceden ağrım hatta hamile olduğum halde hala oluyor ama minoseti bile içmiyorum dayanıyorum en azından bebeğin olana kadar fazla ilaçlarla uğraşma hem birkeresinde 1 yıldır bebeği olmayan ve doktorların olmaz dediği bir arkadaşım normal yolla gebe kalmış ama anlamıyor gebe kaldığını adet oluyo apranax içmiş bi ikigün sonra rahatsızlanıyo hastaneye gitti meğer hamile kalmış ama apranax bebeği asit gibi eritmiş gerçi çok şükür peşine 2 bebeği oldu ama onunki mucize gibi ibşi 3 kız kardeş 3üde kısırlar ablaları 40 ı geçtti hala yok çocukları bu arada benim ablamda 3 ay adet görür 2 gebeliğindede 4. ayda bebekler oynayınca test yapıp doktora gitti o yüzden minoset iyidir hem vücudun bu ağrılara direnmeyi öğrensin
canim ..her ay bu adetimde icmeyecegim diyorum..ama inan kivraniyorum sancidan..dayanamiyorumki...ya mafediyo beni...bulantimi ararsin; sancimi ararsin; bas donmesimi hepsi bende..bi ay normal olamiyorum ya...doktorlarada gittim defalarca..cok sukur bisey cikmadi..benim 50 yasinda teyzem var o bile hala sancili adet oluyo..dusun menopoza girecek artik..hala ayni..ama onumuzdeki adetimde almamaya calisacam...yine dayanamassam minosetmis en zararsizi onu alirim artik...cok sagol canim benim...
iyi aksamlar kizlar hepinize....
Firdosumm evet zaman malesef aleyhimize isliyor ...ama bebegim olmayacagini henuz 3 aylikken ogrendim ve o surecten itibaren hep stresti doktordu ilacti bunun yaniunda tabi baska baska sorunlar....maillesmedigim doktor derman aramadigim aktar aklmadi...saracoglundan tut aktar ermise kadar...esimde tekrar yurt disina gitmek istiyor..,artik belkide zamana birakmak istiyorum canim arkadasim..nurcan spermleri dondurttun demisti ama..yasadigim sehirde bu olmuyo..ankarada v.s yapsak e tek basima tup bebege baslayamam..belkide dedigin gibi biraz kendimi dinlkeyeyim..sonra rabbim buyik o elbet bir vesile bir yol acar..ham 2011 de nedense inaniyorum anne olacagima; ayseyle birlikte olacagimiza hemde..ne olur her duanda beni bizi an arkadasim..cunku dualara tedavilerden daha cok inanyorum...pasalar nasillar canim..cok opuyorum hepinizi...
Aysem canim arkadasim 2011 anneleri olacaz..icimde oyle kuvvetli bir his varki bunun olacagina...rabbim dualarimizi kabul edecek insallah..yumurataya can veren rabbim bizim elimizibos cevirmeyecek yurekten inaniyorum...cok opuyorum seniii...
Mapavrili cok sagol uyardigin icin..artik apranax icmeyecem..minoset canim bende icecem..
Yetercimm evet moraller bazen taban bazen tavan yapiyor...ama dua her seyden cok daha tesirli..bol bol dua edelim..dualarda bulusalaim..opuyorm seni canim...
insallah canim benim insallah..rabbim zaten alnimiza yazmissa ama ole ama bole bebisimiz mutlaka gelecek bize...ve biliyorumki bir tek kader duayi degistirir...inanmak istiyorum inaniyorum..bizimde zamanimiz geldi bizde anne olacaz...rabbim ellerimizi bos cevirmeyecek....
iyi geceler kızlar,ohh moraller yerinde..sizleri böyle görmek harika...bebişleriniz gelecek ben biliyorum:
16:
Umudumsun canım İnşallah normal yoldan gelir bebeğin ama 1-2 yıl ara verme bence..zaman aleyhimize işliyor unutma..kendini dinle ve hzır olduğunda başla..
bu arada lotus vardi en son adetini gecmisti..haberi olan varmi kizlar merak ettim ne oldu acaba test sonucu..
mapavrili sizde sorun neydi canim?
aysecimmm bugun nerelerdesin...moraller nasil canim benim...valla o kadar aistimki bi gun haber alamayinca merek ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?