bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

randevumu aldım cuma 10 da genel anesteziyle yapılacak histereskopim. hakkımda hayırlısı, bu 9. narkoz alışım olacak artık inşallah bir dahaki doğumum için olsun..

yurekten gonulden kocaman kocaman amin........dualarim seninle olacak canim..sonunda mutlu olmak varsa cekilen cile kutsaldir..bebisin gelecek sana sonunda....icini ferah tut....Rabbim yardimcin olsun....yuregini gonlunu ferah tut sen canim...bu kadar dualar karsiliksiz kalmayacak insallah..Rabbim nasip edecek bize hayirli ve saglikli bebisler..derdimiz ne kadar buyuk olursa olsun bu dertlerden buyuk yuce Rabbimiz var...dualarim seninle olacak aysecim...

Doğru canım Allah bugünümüzü aratmasın.
Bu arada ceylin ismi nereden senin adın mı? Benim de ikici ismim Ceylin de ondan soruyorum. Şimdi yeni doğan bebeklere verilen bir isim ama benim yaşımdakilerde pek yok.

Bu arada ceylin ismi nereden senin adın mı? Benim de ikici ismim Ceylin de ondan soruyorum. Şimdi yeni doğan bebeklere verilen bir isim ama benim yaşımdakilerde pek yok.

ceylin cok guzel isimmis gercekten....kizim olsun ceylin koyacam bende

Sağol canım aslında tanışmadık ama senin yüreğinin temizliğine çok inanıyorum senin duanı almak bile büyük mutluluk. İnşallah hep beraber tadarız anneliği, inan birimiz eksik kalsak yarım kalır sevincim.

canim benim yaaa.....mesajin cokk duygulandirdi beni..yemin ediyorum burdan birinin guzel haberini aldigim zaman nasil seviniyorum..cunku dertlerimiz ayni..ayni aciyi yasayanlar ayni hikayede bulusuyor er yada gec...bizimde hikayemiz cok guzel bitecekk...insallah bi gun tanismak nasip olur...her ne kadar birbirimizi tanimasakta yureklerimiz dularimiz ayni seyleri soyluyor..hep birlikte tadacaz anneligii; hep birlikte buyutecez yavrularimiz ; hep birlikte asacaz bu sorunlarimizi....Rabbim insallah tam sevinc yasatsin bize....

ceyilin
canım yaşadıkalrını biliyorum
kuZum
inşşş bilzer içinde güzel günler gelir
rabbim bizim içinde birer tane melek gönderir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

Amiin ne bir eksik ne bir fazla bu uğurda gözyaşı döken herkesin yüzünü güldürsün güzel Allahım

randevumu aldım cuma 10 da genel anesteziyle yapılacak histereskopim. hakkımda hayırlısı, bu 9. narkoz alışım olacak artık inşallah bir dahaki doğumum için olsun..
allah yardımcın olsun ayşecim
inşallah bebeğine kavuşmana bir sebep olur bu ameliyatın

ceylin ismi bu siteye üye olurken eğer olursa kızıma koyacığım isimdi ceylin :97:
tabi o zamanlar daha yolun başındaydım ve başıma neler gelecek diye en ufak bir fikrim bile yoktu
demek senin isminde ceylin gerçekten bu isim duyulalı az bir zaman oldu senin ismini koyan kimdi acaba ona sormak lazım nereden bulmuş ceylin ismini

Annem bulmuş canım nereden bulmuşsa, inşallah Allah seni adaşıma çabuk kavuştursun :))

herkese merhaba yarın adetimin 3. günü ve ben tahlil için dr gidicem ama bu bilinmezlikler beni o kadar çok sıkıntıya sokuyo ki eşim gidecek yurt dışına ama ben yinede tahlil vericem içim rahat etsin diye allahım burda herkesin dualarını kabul et ve hepimize hayırlı evlatlar ver herkese iyi geceler

canim bak lutfen icini ferah tut...bende aynen senin gibiydim basta esim yurt disindaydi kafayi yemistim stresten..ama isini ferah tut ve Rabbim e bol bol dua et...Rabbim elbet bi kapi acar..stres olumsuz etkiler inan buna..hersey cok guzel olacak canim...

guzeller guzeli anne adaylari; anneler ve bebisini bekleyen tatli hamisler..gece 12 yi devirmek uzereyken; gozlerim hafif nemli ; dilimde hep ayni dualar..dualarima tabiki once sizin icin basliyorum ve sonra Rabbim banada nasip et diye bitiriyorum...bizlerde anne olacagiz...evet bizimki zorlu bi surec...hayatta cokmu gucluyuz neyin..Rabbim bizi boyle siniyor iste..

anne olmak en cokda bizim hakkimiz..anneler gunu en cokta bizim hakkimiz..evet henuz gelmedi meleklerimiz..ama gelecekler...ve onlarin sevimli bir tek dokunusu unutturacak cektigimiz butun acilari...

aysecim ne guzel bir cumle soyledi..birimiz mutsuz olursak oburumuzun sevinci yarim kalir...ne dogru bi cumle..biz birlikte mutlu olacaz..burdan hepimiz guzel haberler verecez..e kader hep aglatmayacak biziya..once kocaman bir sukur Rabbime ..elimiz ayagimiz duzgun..sagligimiz yerinde..e guzelizde yani:)))cunku hepimiz anne adayiyiz; cunku meleklerimizi bekliyoruz...

ve sonra dua ile yolumuza devam.. nazli bebislerimize kavusmaya az kaldi kizlar.Rabbim dualarimizi kabul etsin....

aysecim bak bide cuma mubarek gunde anestezi alacan...Rabbimin sevdigi bi kulsunki en mubarek gunde sana nasip oldu...Cuma gunleri ne yapilan is elbet hayirlidir ve hayirlara vesile olur..sonu cok guzel olacak arkadasim cokkk...

işte budur,

kizlarrrr...gunaydin...size bir sey anlatacam...dun gece size mesaj yazdimya..sonra uyumaya gittim...su an esim il disinda oldugu icin annemlerde kaliyorum.yataga yattim icimden bir ses namaz kilmami soyledi..bir seure kalkmadim..sonra tekrar icimdeki ses beni birakmayinca kalktim abdest aldim namaz kildim..ve duami yaptim..duamda once sizin icin baslaiyorum sonra kendime dua ediyorum..adini bildiklerime adi ile; bilmediklerimede rumuzu ile dua ediyorum..ama hepimiz icin dua yaptim..bebisi olanlar; hamis olanlar ve bebis bekleyenler icin..cok yurekten bir duaydi..sonra Kurani Kerimin turkce mealini aldim elime..Allahim dedim ne olur bi isaret bi mesaj ver bana...bu sinav cok zor dedim ne olur bir isaret..ve rastgele bir sayfayi actimm..acilan sayfa hud suresi idi...karsilikli 2 sayfadaki ayetlerini okumaya basladim..
112.ayet O halde seninle bereber tevbe edenlerle birlikte emrolundugun gibi dosdogru ol.ve asiri gitmeyin,Cunku o sizin yaptiklarinizi cok iyi gorendir....
114.Gunduzun iki tarafinda geceninde yakin saatelerinde namaz kil.cunku iyilikler kotulukleri giderir.bu ogut almak isteyenlere bir hatirlatmadir.
115.sabirli ol.Cunku Allah guzel is yapanlarin mukafatini zayi etmez..

bunlari okudum ve kendimi yataga yattim..Rabbim dedim .ben aldim mesajini..ben kimimki yeri geldi isyan ettim..neden dedim..sorguladim..alanda sen verende ben beni affet Rabbim; telasimi gorende can benim; evlat benim sanacak....bana Rabbim sabirli ol dedi..mukafatin gelecek dedi..yataga gittim degisik duygular ile yatakta agladim..ama huzurla yattim..ve ara verdigim namaza tekrar basladim...inancim cok daha fazla..

sizinle bunu paylasmak istedim..bu belkide hepimize mesaj..cunku 112.ayette seninle birlikte tevbe edenlere diyor..simdi daha cok dua edecem daha inancla yoluma devam edecem..ben inaniyorum artik sabirli olalim..cunku Allah guzel is yapanlarin mukafatini zayi etmez...Rabbim dualarimizi kabul etsin..hepinizi cok seviyorum kizlar...

Son düzenleme:

herlese günaydınalar
CANIM ALLAH KABUL ETSİN DİKEN DİKEN OLDUM ŞU ANDA

Gerçekten okuyunca tüylerim ürperdi..Ne güzel ne mutlu sana, hepimize. Diyorum ya bu sınav bizi daha iyi kullar yapacak hayırlısıyla. Bu şerden payımıza düşen hayır da budur işte..

aysecim ve yetercimmm..amin..Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin..evet cok cok haklisin Aysecim...ne hayirlar gizli kimbilir bu yasadiklarimizin ardinda...ama hepimizin zamanina az kaldi insallah..anne; rahminde degil yureginde tasiyandir evladini....biz once yuregimizde tasimayi ogrendikkk...beklemeyi; kizsakta uzulsekte hep beklemeyi ogrendik once..insallah gobislerimizede gelip konacak meleklerimiz....sabir ve dua ile yolumuza devam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…