keykey eline sağlık allahıma binlerce şükür mutlu sona gelmişin allahım burda çocuk bekleyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın aminn
kizlar iyi aksamlar hepinize..bir sorum olacak size..adetleriniz benim gibi sancilimi geciyo..ya kendimi bildim bileli hep sancili..her ay apranax iciyorum..baska hicbir ilac fayda etmiyo..bugunde kivrandim sancidan..yine apranax ictim..hem ilk gun ictim hemde simdi...dayanamiyorum yoksa..ya evlenince gecer dediler yine ayni yine ayni..bunun baska bi formulu varmi..bu arada hani kist falan v.b hic bisey yok..doktor irsidir demisti...evet anne tarafim hep boyledir benim..ama bi cogunun evlenince gecti...siz ne yapiyosunuz...
opuyorum hepinizi cok cok cok....
bende burda butun hikayeleri hele sonu mutlu sonlari bitenleri okur sevinirdim,derdim neler e katlanmis arkadaslar, evet maddi manevi cok yipraniyor insan,maddiyat ta onemli bu iste bizim durumumuzda kotuydu hep Allahim bizim kismetimiz nerdeyse oraya yonlendir diye dua ettim,Rabbim en kisa zamanda sana da nasip etsin.
sevgili umudumsun malesef bende aynı dertten muzdaripim ..2 gün bitmek bilmeyen bel karın ağrısı hatta istifra 3. günn sabahı herşey bitiyo şükür ağrı falan kalmıyo ben bekarlığımda daha az sancı görürdüm evlendikten sonra inanılmaz çoğaldı hatta bazen acile gidip iğne yaptırıyorum...sana diyceğim teş şey apranax yada başka ağrı kesici içme bende bunları içerdim ama doktorum kesinlikle içme dedi bana minoset diye bi ağrı kesici verdi çok zararsız bi ilaç hamileler bile içiyo düşün yani..minoseti her ağrında içebilirsin dedi korkmadan ilk zamanlarda biraz zor kesiyo günde 3 tane içebilirsin zararı yok hatta ağrımadan iç daha etkili olur baktın adet olmuşsun hemen ilacı iç..benim bu ilaç sayesinde eksisi gibi ağrılarım yok...geçmiş olsun cnm inş seninde işine yarar özellikle bizler bebek için uğraşıyoruz her ilacı içmememiz lazım heleki apranax ağır bi ilaçdır..
Aminn. Şuradan iki satır yazıp da derdimi paylaşan, umut vermeye çalışan herkesten Allah bin kere razı olsun. Hepinizi o kadar yakın hissediyorum ki umarım birgün bebeklerimizle buluşmayı nasip eder Allahım.
gülüm bu apranaxa özel bişey değil nasıl kürler yapıyoruz bazılarının hatta çoğunun fazla kullanılması halinde kötü sonuçlerı oluyo ilaçlarda böle birşey hepsi bir yeri düzeltirken bir yeri tahrip ediyor ilaç nekadar kuvvetli ise okadar zararlı üstelik vücut direncini kırıyor aslında vücudumuz bütün ağrı ve hastalıklara karşı dirençli tabiki yeri geldiğinde ilaç kullanacaksın benimde çok olurdu önceden ağrım hatta hamile olduğum halde hala oluyor ama minoseti bile içmiyorum dayanıyorum en azından bebeğin olana kadar fazla ilaçlarla uğraşma hem birkeresinde 1 yıldır bebeği olmayan ve doktorların olmaz dediği bir arkadaşım normal yolla gebe kalmış ama anlamıyor gebe kaldığını adet oluyo apranax içmiş bi ikigün sonra rahatsızlanıyo hastaneye gitti meğer hamile kalmış ama apranax bebeği asit gibi eritmiş gerçi çok şükür peşine 2 bebeği oldu ama onunki mucize gibi ibşi 3 kız kardeş 3üde kısırlar ablaları 40 ı geçtti hala yok çocukları bu arada benim ablamda 3 ay adet görür 2 gebeliğindede 4. ayda bebekler oynayınca test yapıp doktora gitti o yüzden minoset iyidir hem vücudun bu ağrılara direnmeyi öğrensin
canim ..her ay bu adetimde icmeyecegim diyorum..ama inan kivraniyorum sancidan..dayanamiyorumki...ya mafediyo beni...bulantimi ararsin; sancimi ararsin; bas donmesimi hepsi bende..bi ay normal olamiyorum ya...doktorlarada gittim defalarca..cok sukur bisey cikmadi..benim 50 yasinda teyzem var o bile hala sancili adet oluyo..dusun menopoza girecek artik..hala ayni..ama onumuzdeki adetimde almamaya calisacam...yine dayanamassam minosetmis en zararsizi onu alirim artik...cok sagol canim benim...
canlarım merhaba. bende adet olduğum ilk gün karnım çok ağrıyor.çok zorda kalmadıkça ilaçiçmiyorum.mutlaka zararı olur diye. vermidon filan içiyorum. doktor iyidir yumurtladığın anlamına gelir dedi. bilmiyorum artık ne kadar doğru. bende bu arada kızlar rahim filmimi doktora götürdüm doktor tüpler tıkalı gözükmüyor dedi.oysa ki öncesinde bana tüplerin çıkış noktasında tıkanıklık var demişlerdi. şimdi hangisine inanyım şaşırdım. gerçekten doğru ise kendiliğinden hamile kalma olasılığım artmış oluyor. inşallah. Allah hepimize güzel haberler müjdeler versin inşallah.
nasılsınız kızlar
neler yaptınız bu gün
meraba canim..iyiyim ben sen nasilsin...her zamanki rutin isler..pek degisiklik yok bugun canim..ama bua ralar cokk duygusalaim..hemencecik aglayiveriyorum..yaprak dokumunun tekrarini izledim netenn..leyla ve fikret annelerya dizide..aglamaktan gozlerim sisiyor onlarin cocuklari icin fedakaraligini gorurken..insallah bizede nasip olur...
Hilbay canim..cok sevindim filminin iyi cikmasina..eger tek sorun buysa desene 2011 de anne olursun insallah..aminnnn....
Hersey gonlumuzce olsun insallah kizlar...
amin canim amin... Yeni tanistigim bi arkadasim misafirdi bende..az once kalktilar..kulagima egildi ve sordu hamile degilmisin diye..yok dedim yok degilim insallah zamanla dedim olacak...insallah hepimize allah nasip etsin dedim...tup bebegim tusaydi 6 aylik olacakti...bu aralar oyle malesef yetercim asiri duygusallastim...insallah rabbim hepimize nasip eder hayirli saglikle evlatlar..kucaklarimiz bos boyunlarimiz bukuk kalmasin insallah...2011 de burda sirayla hepimiz hamileyiz diyebilelim insallah..
Yetercim sen nerde yaptirdin denemelerini.....
canım ben adanada yaptırdım iki ayrı merkezde denedim 5 kez
canım bazan bende çok duygusal oluyorum özelikle yalnız olduğumda
çoğu kezde bu duygusalık ağlamakla bitiyor
rahatlıyorum ağlayınca
bazı zamanlar oluyorki allahım ben hiç anne olamayacamıyım dyorum
içimden bir ses evet bu kadar çaba boşa diyor
ama diğer tarafım hayır sen bu çabalrıyın karşılığını alacaksın diyor
etrafıma bakıyorum benimle evlenlerin çocukları oklara başlamış
ben hala başlarda bir yerde çabalıyorum
1.2.3. çocuklarını yapmışlar
sonra her gördükleri yerde sen tebel tembel dur bak ben 2.3 yaptım diyorlar
ısrala yaramınüzerine basıyorlar
işte o zamanlarda (çok sert şekilde cevap vermeme rağmen )yinede içimdeki yara kanıyor
allahım ne olur
bizlei eksik bırakma çaresiz yarım bıraka
küçücü ailemizin çoğalmasına yardım et
ne olurusn allahım
aminn canimmm...amin....evet malesef boyleleride var..bile bile canini yakmak isteyenler..hayir hamile olunsa duyarsin zaten ne diye sorarlar anlamiyorum...her iste elbet bi hayir vardir canim...insallah rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak...aglamak istedigin zaman agla canim rahatliyosun cunku...icimize atmaktan iyidir..gonlunu yureguni ferah tut,,,her zaman dua ediyorum hepimize..bizimde kucaklarimiz dolacak insallah bir gun..belkide 2011 yilinda....amin.....
canım eğer tıkanıklı hafiftiyse diğer filmi çekerkenki ilaç açmış olabilir rahime enjekte ettikleri ilaç içini temizleyip gidiyor hafif tıkanıklıkları açıyor yani bi önceki testin doğrudur ama şimdi açılmıştır Allaha şükürki operasyona gerek kalmadan açılmış gebe kalma konusunda ise eğer tek sorununuz tüpler dide ondan kalmıyoduysa artık tüplerin açık yolun açık olsun inşallah birdahaki aylarda iyi haberini alırız ama rahim filminden sonra rahim tertemiz oluyo mutlaka hemen ertesi gün felan iliişkiye girin ilk gün iilaç kalıntıları oluyor eşine zararı olabilir belki ama ikinci gün hiç durmayın sonrada sırt üstü yat beline yastık koyup en az yarım saat banyonuda ertesi gün yap sıcak su döllenmeyi geciktiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?